thanks mate

HOME SWEET HOME<3
nu är jag hemma till kära sverige. känns faktiskt riktigt skönt samtigigt som jag skulle vilja vara kvar i england.

Okej, nu ska jag iaf försöka skriva en summering av min resa, lycka till säger jag bara. Det kommer inte att gå speciellt bra med tanke på att det är så mycket vi gjort. Men jag kan försöka summera lite lätt med hjälp av några huvudpunkter.

Lektionerna - som ni kanske förstår så var det inte den roligaste delen av resan. Om jag ska vara helt ärlig så var dom ganska onödiga dessutom, man lärde sig inte så mkt, inte jag iaf. Inte på grund av att jag redan kunnde allt - långt ifrån det - utan mer för att det man lärde sig (eller försökte lära sig för min del) var onödigt och jobbigt. det var mkt annars än jag trodde, jag trodde att vi skulle snakka mer och sånna saker, och inte ha så jävla mkt grammatik. Man lärde sig mera engelska på aktiviteterna än på lektionerna , fast det kanske var för att jag inte försökte så hårt just på lektionerna ... (A)
Aktiviteterna - tack till våra kära aktivitetsledare Matt och Alain, sjukt roliga människor (men jag kan FOF inte fatta att matt är 19 xD ) =) Det går inte att komma ihåg alla sktiviteter vi haft just på grund av att det varit så många. London-resor, Bio, Bowling, Lewes, Cream-tea, Salsa, Discon, Sjävmordsstället, "Skattjakt", Grillkväll osvosv. Listan kan fortsätta långt=) det har varit SJUKT många roliga aktiviteter och jag tror att vi alla har haft sjukt roligt=)
Familjen - Familjen Morgan, jättesuperbra männisor  =) tack för maten och husrummet =) synd att man inte hann umgås mer och lära känna alla närmare. oxå synd att man inte hann ta ett riktigt farväl </3, jag kommer sakna dom mkt, <3
Vänner - åååååh säger jag bara. jag saknar redan allihopa,  hela svenska gänget (okej nästan hela). Det är sjukt egentligen att man kan träffa så många fina människor på så kort tid. och det är sjukt att nästan ALLA människor var så sjukt trevliga =) jag LÄNGTAR till i höst då det bilr rejunionparty, dåfan ska vi till sthlm <3 pusss på alla , ingen nämd ingen glömd =)
Brighton - den staden är kärlek <3 helt perfekt enligt min mening, stor fast liten och jättemysig + massa bra shopping, fina och vackra hus och alldeles vid havet, PERFEKT! kommer att sakna stället!

jag vet egentligen inte mer vad jag ska skriva för att inte göra det allt för ointressant=)
när jag senare lagt in alla bilder på min dator ska jag lägga ut endel här och skriva lite mer, men eftersom jag är i stugan (kommer vara här till på söndag) så kommer det att ta ett tag. =)
Hoppas att alla här hemma har haft det bra <3
pusssssss and löööööve =)

nödvändig information

Tja, imorgon sticker jag och bina till england.
det börjar faktiskt kännas lite i magen.

Jag tänkte bara bifoga telefonnummret ni kan nå mig på;
mitt engelska mobilnummer är 075-28840348, och ja jag är medveten om att det är en siffra "för mkt"
landsnummret till england är 44
så för att göra det enkelt kan jag skriva hela nummret som man ska ;
00447528840348
långt och krångligt, jagvet
och om du är gullig så skriv vem det är som skickar sms, för jag vet inte om jag kommer att kunna se vem det är annars=)
annars kan ni ju testa att maila mig på [email protected], fast jag vet inte om jag kommer att sitta vid någon dator någon ggn =) maybe

nu håller jag på att lägga in lite ny musik på min mp3, sån tur som jag hade hittade jag lite bra igårkväll=)
Jag kommer att sakna er alla, det är sant. Fast säkert inte lika mkt som ni kommer att sakna mig ;) hahah näe skämt åsido, jag kommer säkert inte att ha tid att tänka så mkt på livet hemma, jag kommer att ha fullt upp med att försöka fatta ngt =) haha, jag är lite trög när det gäller engelska (A)

Så nu kommer det inte att bli någon uppdatering här på 3 veckor. Men jag lovar att lägga in massa fina bilder här när jag kommer hem igen =)
ha det bäst
pussarrrrrrrrrrrrr <3

fantastic

Lite uppdatering

TORSDAG - sov, jobbade. finns inte mkt mera att säga, packade lite kläder som jag skulle ta med till pappa inför resan och fixade andra saker
FREDAG - jobba, massa tjaffs som jag inte orkar nämna och sen på kvällen blev det att fara hem till linda=) mysig kväll och de tvar riktigt mysigt att sova under filmen=) tack för kvällen alla som var där <3
LÖRDAG - släktträff med "manny & olgas ättlingar" , japp, det varväl trevligt på sitt sätt. Snakkade iaf med en JÄVLA massa folk om blandade saker. sen blevdet att få skjuts till kg och fara till natta. vi såg film och satt ute i lekparken och hade mysigt med myggorna=) trevlig kväl detmed=)
SÖNDAG - som alldeles för länge, ligga och datanörda och sen blir det 60års kalas=) grattis sibbe =) men tyvärr harjag ingen present.............. fårväl se om det blir trevligt, jag kan iaf lova att d teblir god mat =)
MÅNDAG - (har inte vare en men eftersom jag är synsk så kan jag förutspå vad som kommer att hända) sova alldeles för länge, gåner på mitt rumm och börja lägga upp massa kläder i olika högar på golvet (som jag alltid gör då jag ska packa någonting) , sen kommer jag väl förhoppningsvis bli nöjd över packningen och den kommer förhoppningsvis inte väga mer än 15 kg (det är bra om det väger typ 12 så har jag 3 kg att packa på hemvågen, men man behöver ju inte ha med sig gammla schampooflasker hem så det ska nog gå bra även om min väska väger 14.99999 kg). sen kommer jag gå upp och ta tag i problemet med mitt nya simkort (som jag ska ha i england, då behöver jag inte betala om ngn skickar sms eller ringer till mig, ska bifoga nummret imogon) sen blir det väl middag och efter middagen blir det att datanörda och skriva nödvändig information på bloggen, och sen SOVA
TISDAG - sitgaupp tidigt och fara till ume, sen flyga till sthlm, sen flyga til england. jag vet inte ens vilken av londons 2 flygplatser vi ska landa på (heatrow eller gatewick, WOHO jag har lärt mig namnenn nu men kanske inte att stava dom (A) ) . (A) men dt eär typ allt jag vet om den dagen, shittttttt

nu ska jag gå och fika
ha det superfint allihopa =)
jag skriver mer imorgon
hejjdååå <333

go och gla', kexchokla'

Tjo alla människoätande aliens.
Jag ville bara meddela att snart lyfter taken från era hus så det är bäst att spänna fasst säkerhetslinan. Det är dags nu, sluta upp att tugga på bordskanten och lägga näsan i blöt. Ge er av, långt bort från världens ende. Långt långt bort..

Hej alla fina människor
Jag ville bara meddela att jag inte har någonting viktigt att säga.

=)
puss söt

dag för dag

Imorgon;
x jobba
x komma hemm
x packa väskan som jag ska ta till pappa med massa kläder jag ska ta med till england
x lägga över massa låtar på mp3
x sova tidigt

Bristningspunkt;
Jag jobbar eftermiddag och kommer inte hem förrän på kvällen. Vid nio OM JAG HAR TUR (och får sluta tidigare) annars vid 11, och då hinner jag inte göra allt och lägga mig tidigt

Fredag;
x jobba TIDIGT
x komma hem
x ta farväl av jenny och johanna
x köra moppe till kus
x duscha
x fara till linda och tillbringa kvällen där

Bristningspunkt;
Jag är hemma från jobbet klockan 3, och då ärjag förmodligen inte i kus förrän 4-halv5 i bästa fall. och då kommer jag måste stressa och mitt hår kommer inte hinna torka och då jävlas det med plattningen, annars får jag komma sent till linda

Lördag;
x släktträff
x tältning med kompisar

Bristningspunkt;
Det finns väl ingen direkt bristningspunkt här. Bara att jag tvingas äta middag på släktträffen och kan inte äta med polarna

Söndag;
x 60-kalas

Bristningspunkt;
none =)

Måndag;
x PACKA HELA DAGEN OCH GÖRA MIG PSYKISKT FÖRBEREDD
x SOVA

Bristningspunkt;
jag kommer aldrig bli nöjd med min packning som bara får väga 15 kg, DET KOMMER ALDRIG ATT GÅ

Tisdag;
x ENGLAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yogayoga

Tja alla medmänniskor.
Idag har jag mest umgåtts med mina kära systrar. Redan sen imorse faktisk. Vaknade(alltför sent) och stegupp, fikade och åskådliggjorde bajshysterin som rådde (våran katt hade råkat få bajs på svansen därefter begrepp som "bajsstolen" osv.. bennet hotade även med att avliva henne). Sedan följde jag jenny och johanna ner på stan för at vara smakråd till dukinköp och vi gick även och kollade på annat. Jag inhandlade ngra par trosor (världen bryr sig) och jag fick (tack jenny !! ;D ) ett par korta träningsbygor och linne =) efter stan for jag och jenny hem och åt lite lätt (typ en timma innan yogan, fast man inte bör äta 3 timmar innan för tarmarna osv blablabla). Strax före sex begav vi oss mot medlefors och efter många om och men hittade vi salen (eller snarare pool-rummet) där vi skulle vara.

Jag tänkte nu göra en lista med ngra punkter som man bör tänka på som mybörjare;
x Testa kanske ett lite kortare pass första gången, inte 90 min
x Fråga och se till så det är normal temperatur i rummet yogan ska utövas, och inte uppemot 30
x Ha inte hårklämmor mitt uppe på skallen för det gör ont som fan när man ska göra fiskställningen (och se även till så du inte har uppsatt hår som stör när man ska ligga ner)
x Ät en huvudvärkstablett innan om du har den minsta tillstymmelse till huvudvärk
x Var beredd på att alla andra är mycket duktigare och att man inte klarar 100% på alla övningar.
x Var beredd på att det ska kännas som att du ska svimma ett flertal gånger
x Var beredd på att det är bland det jobbigaste du gjort hitils i ditt liv

yoga är jobbigt som fan
det är typ 948392934872 ggr jobbigare än vad jag trodde innan jag testat
johanna ringde nu för bara ett tag sedan ocg frågade om jag hatade henne eller om hon avskräckt mig helt och håller för yoga i framtiden. hahah=)

Nu ska jag gå och försöka tjuva mig lite jordgubbar =)
ha det najs, Hejhej

fråga inte .


jag måste erkänna att jag saknar det. 
ganska mycket

svammel

Ännu en dag av jobb.
+ man får starka armar
- man blir tjock av allt småätande

Idag har jag iaf snakkat med ngra holländare som blandade "svenska" och engalska hejjvilt när dom snakkade, vilket gjorde mig ganksa förvirrad för jag visste inte vilket språk jag skulle snakka.

Känns iaf skönt att komma hem och ta det lugnt och vara ledig imorgon. Hoppas det är fint väder så jag och jenny (och ngn annan kanske) kan fara och bada eller hitta på ngt annat. Hon ringde mig imorse och frågade om jag skulle med men och då blev jag lite småledsen att jag skulle jobba.
Blir iaf att fara på johannas yoga imorgon klockan sex på medlefors.
Jag ska iaf jobba torsdag eftermidag och fredag förmiddag också iveckan.
Men det blir faktiskt mindre jobbigt för nu känner jag mig inte helt förvirrad helatiden. Det går bättre och bättre=)


 Jag känner att mitt bloggskrivande har blivit tråkigare och tråkigare på senaste tiden och jag ska inte komma med några ursäkter =) jag kan bara säga att jag ska försöka bättra mig. Fast det blir inte förrän efter englandresan.
Om en vecka är jag och bina i england. det är SJUKT. om en vecka har vi träffat familjen och sitter förmodligen och snakkar med dom/hon/han , TÄNK! SNAKKA ........... jag snakka engelska med en riktig engalsman/kvinna... hjälp.... jag tycker bara att det är läskigt att snakka med andrew.. hoppas det går bra iaf.
Men jag blir iaf lite pirrig i magen då jag tänker på allt. Allt nytt folk, alla nya ställen och alla nya intryck man kommer få under odmhär tre veckorna.... shit säger jag bara, SHIT

puss och hej leverpastejj=)

RSS 2.0