ROBERT PATTISON <3<3



OMG OMG OMG OMG OMG
SÅ SJUKT JÄVLA GALET SNYGG
JAG ÄR FAN KÄR I HAN !
GAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH
SATAN !!!!!!!!!!!!!!!!!

SJUKT BRA FILM, SE DEN ELLER GÅ MISTE OM NGT !
SAAAAAAAATAN VA BRA
OCH SAAAAATAN VA SNYGG HAN ÄR !!!!!!!!!!!!!!!
JAG BLIR GAAAAAAAAAALEN
JAG FLÄNNA FAN 4 GGR I FILMEN
DEN VAR BÄST
BLAND DOM BÄSTA FILMER JAG HAR SETT
OCH HAN ÄR SNYGGAST P ÅJORDEN
<3<3<33<3<3<3<3


TWILIGHT


SÅ OTROLIGT SJUKT JÄVLA SNYGG HAN ÄR
ÖVERNATURLIGT SNYGG
GAAAAALET SNYGG

SNAAART blirdet bio ! ;)

UPDATE

Fredag;
Vi vaxade altså benen, det gjorde så SATANS JÄVLA ONT............ not. seriöst jag blv typ besviken på att det inte gjorde ont ?!?!?!? Sen blev det idol och JOHAN ÅKTE UT ! =( SERIÖST VAR TÄNKER SVENSKA FOLKET MED JOHAN ÄR BÄST OCH FOREVER MIN IDOL =( om inte alice åker ut nästa vecka så skämms jag för att vara svensk !
Lördag;
inte så mkt hände framtill hockeyn så skellefteå van över ssk. Det är alltid kul att vara på hockey fast det var en lite seg match ;P altid kul att umgås med nathalieeee my friend=) Sedan kom bina hem till mig och vi kollade på film och tjockade oss med godis och chips ! sedan blevdet att datanörda typ lite för länge (A)
Söndag;
Har varit duktig idag och gjort klart tmsen och läst lite i min engelskabok. Borde nog fortsätta med det nu men ska bara fortsätta datanörda ett tag till. och platta mitt hår. och sminka mig inför bion ikväll. och datanörda lite till. och sen är klockan så mycket så jag måste börja gå mot bio och sen är det KÖRT ! neämen måste väl antar jag ;S


vimmelbilder från norran.se


rött är sött

ALTSÅ MAN BLIR SMÅARG när man kolla alla bloggar man har i sina favoriter, och sen har typ bara 2 st uppdaterat ?!? VAD GÖR NI ALLA MINA VÄNNER?! KOM IGEN BLOGGA BLOGGA BLOGGGA!!!!! =D

Imorse hade vi iaf matteprov och jag TROR att det gick riktigt bra, men få se när vi får tillbaka det jga LÄNGTAR ! =) sen vetjag inte vad vi har gjort resten a dagen, eller jo på fysiken erkännnde vikkkkeeee att jag var den smartaste personen hon kännde ! =) det är så sannt ! Efter skolan blev det lite snöbollskrig och mina byxor var MKT mysiga efter det ;) hah
 näe nu väntar jag bara på att galningarna ska komma och invardera mitt hem . Vi ska laga mat, vaxa benen, kolla på idol och göra andra trevliga saker tilsammans denna fredagskväll ! =)

och NU ÄR DTE BARA 3 VECKOR KVAR TILL JULLOV ! :D


När kommer tomten?

Snart kommer tomten!
Titta här är listan över all som vi vill ha!

JULE-STRESS

Hejsan alla vänner (och fiender)

Även fast dagen varit dryg som fan tycker jag ändå att den gått lindrigt undan ?
Kom till skolan och hade tms. Eftersom vi måste vara klara till uppgift 17* till på måndag så fortsatte vi jobba även på vårat hål, så vi satt och gjorde tms i drygt 3 timmar !!!!!!!!!!!!!!!! Efter det blev det snabblunch och sedan matte. Matten var väl som vanligt ungefär. Sen skulle vi ha svenska men det blev lite snöbollskrig innomhus först, jag kunnde ge igenn liiiite på johannes ;P Sen hade vi svenska och vi måste klura ut något ämne vi ska snakka om/argumentera för/mot tills på måndag om jag fattade det hela rätt. Jag vet inte vad jag ska välja. Efter det hade vi idrott och vi hade basket och det var kul. MEN jag har typ blivit sämst på allt när det gäller sport ? I kåge kännde jag mig iaf lite bättre men nu ligger jag mest på marken och krälar ?! Fattar inte vad som hänt men jag borde skärpa mig. Efter idrotten slutade vi så jag och emma begav oss till gymmet och gymmade litgrann. Sen blev det att cykla hem och jag är nu trött som fan! Men jag har många saker jag måste göra, kanske inte allt ikväll då men;

1. Plugga inför matteprovet tills imorgon. Det är det första matteprovet i mitt liv jag kommer plugga på men jag känner mig lite osäker på potenser eftersom vi i princip  inte jobbat med det.
2. Läsa min förbannade engelskabok som jag inte fattar någonting ur
3. Göra tms
4. Komma på vad jag ska snakka om på svenskan
5. Hjälpa mamma med julbaket
6. Komma på vad jag ska köpa i julklapp till resterande människor
7. Köpa julklappar till resterande människor
8. Bestämma vilken kamera jag vill ha i julklapp
9. Städa mitt rum
10. Sova


bild på mitt öga som jag gjorde linoliumtryck av i åttan (?)
sämst kvalla men orkar inte bry mig

HERE I AM

Varför är klockan 11 ?
JAG VILL GÖRA NGT KUL !


lite mindre seriösa bilder på mig!


och en lite seriösare

veligt värre

NEj nu är jag tillbaka till 450D.
Men jag kommer säkert att ångra mej 9283749287492837492 gånger till innan jul!

Kollat lite på olika objektiv också och jag märker att jag verkligen inte kan mycket. Jag fattar inte mycket och jag vet inte ens vad allting betyder på kamerans produktspecifikation. Så om någon snäll och vänlig människa därute som har koll på systemkameror eller kanske har en själv, så vill jag gärna snakka med dej och lära mej lite nya grejjer. Men jag känner att jag måste fortsätat och läsa på och lära mig lite mera. Tur iaf att jag tycker detta är kul =)



Btw, jag skulle då försöka mig på att läsa min eneglska bok,
MEN jags omnade efter några  sidor
så intressant tycker jag min bok är !



Jag kanske skulle ta och se filmen ist (A)

with canon you can


Jag längtar som FAN tills jag har min systemkamera <3
Jag sitter här nu och velar och koller på hemsidor och kollar på specifikationer och på recentioner och kommer inte fram till någonting. Nu fick jag upp ögonen för denna, Canon EOS 50D. Den är lite dyrare än 450n, men ligger fortfarande i samma prisklass som den kameran pappa föreslog kostade. Men ja vi får se ;)
Kanske borde kolla lite på Nikon kameror också innan, men om jag ska vara ärlig vill jag helst ha canon (fråga mej int evrför, kanske för att min nuvarande kamera är canon). Men ska väl kolla lite mer på D90 (eller vad den nu hette?) och på vad nikom mer har för modeller, jag har faktiskt ingen koll om jag ska vara ärlig .
men ah,
JAG LÄNGTER TILLS JAG SITTER HÄR MED MIN EFTERLÄNGTADE KAMERA I HANDEN <3

jag kanske måste träna lite på potenser

HejHallå=)
dagen har varit som alla nadra dagar.
FÖrsta lektionen var svenska och vi argumenterade mot varandra + att vi va vid klätterväggen (mkt givande). Sen hade vi cad och jag tror att hjon börjar gilla mig lite mer jag blev inte tillsagd en enda gång idag ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! efter caden blev det lunch och fiskgratäng är got om man kryddar det med 2987928749283 kilo citron och svartpeppar. Efter maten hade vi klassråd och jag vart utsedd till ordförande (tack mina käre kompisr, verkligen TACK) och jag tycker mot all förmodan att jag skötte mig riktigt bra, kanske någonting som jag borde satsa på i framtiden ! Efter klassrådet hade vi engelska och då fortsatte vi skriva på våra "short-stories" och jag blev fördig och då skulle man fortsätta läsa i sin förbannade bok. Jag hatar min bok. Jag fattar ingenting ur min bok. Jag kommer inte hinna läsa ut min bok. Jag vill bränna min bok!
Sen tvärgick jag och emma på stan och vi höpte vax (inför helgens händelser !!!!!! hjälp) och jag köpte en julklapp till min fader=) jag är mkt duktig!


hej snygging
jag hjärta min röda slips
ÄVEN viktoria sa att hon tycker det är fult med slips på tjejer
men hon ändrade sig när hon fick se mig ;)


(bild; google)
jag hjärta pepparkakor
jag överkoncumerar dom
jag kommer bli tjockare än tjockast i jul

HEJDÅ HA EN BRA KVÄLL <3

angående MJAOMJAO

HEJ
idag fick jag klagomål på att jag har tagit bort "MJAOMJAO" på min blogg, och SJÄLVKLART vill jag inte göra mina läsare besvikna så nu kan ni hitta erat kära "MJAOMJAO" under min bild till höger =)
Kan inte ha det på headern längre eftersom det inte passa på min nuvarande=)

puss på alla läsare <3

ORKAR INTE......

HEJhallådär

Igår var det måndag och jag orkade inte skriva blogg, eller jag glömmde bort det helt enkelt. Finns väl inte mycket att nämna allt var som vanligt förutom attd et var SJUKT mkt snö och det blåste och var jävligt ;O SNön ledde väll till att det blev lite snöbollskrig (även innomhus ;O) och jag har ÄN inet ett igen !
Idag har väl dagen oxå varit som vanligt. På matten skickade vi iaf lite lappar med trevligt innehåll och på lunchen varvi på stan och jag köpte två julklappar ! det är typ rekortdtidigt för mig jag harnog alldrig köpt en julklapp i november tidigare :O ! Sen ikväll har jag iaf vare på musikskolan och repat =) träffade även jullltre där =)
Nu borde jag nog sova lite
Eller iaf läsa min engelskabok
den suger och jag fattar inget


randombild med random färger by FULJEVEL
gammal så klaga inte

btw jag längter tills jag fått min systemkamera <3<3<33<3<3<3<3<3
nu gäller det bara för mej att bestämma VILKEN jag vill ha,
men är inne p åen Canon EOS 450D

pusshej godnatt


tjockisar är vi allihopa!

HEjsan Hejsan !
Nu ikväll har jag varit med min mkt söta vän viccan :] det blev att baka kladdkaka (som blev så god att vi åt upp hela ;O!!!!!! )och kollat på veckans och förra veckans avsnitt av andra avenyn. Det var hur mysigt som helst och ibland märker man hur mkt man saknar vissa personer <3
tack för ikväll sweety <3


tjejen med dom blåa ögonen <3

och viccan, om du vill mörda mej för dendära bilden är jag berädd att ta fighten,
jag tyeckr den är jättefin <3 =)

have to understand

Hejhej
fråga mej inte varför jag skriver detta inlägg nu. Jag borde sova men det går inte.

Nu är jag iaf helt klar med mitt rum. Har kameran hos mamma så kan inte lägga ut några fina bilder. Jag blev iaf helnökd med resultatet och det blev jättemysigt närman har tänt lite ljus=)
Ikväll har jag iaf varit hos min käre vän sandra i kåge. Några andra trevlga personer var oxå där och vi hade allmännt trevligt=) först blev det lite singstar och det var verkligen JÄTTELÄNGESNE men det var kul som bara den. Efter det blevdet att gå och och ha smö-krig och det var även kul fast man blev en aning blöt (A) När vi kom in igen så blev det att kolla på filmen what happends in vegas och jag tyckte den var jätte bra och gullig :] jag grät typ 3-4 ggr, fråga mej inte varför ! sen blevdet iaf att fara hem eftr att ha blivit en aning irriterad på min kära pappa&tyra. Nu är jag iaf här. Liggande i min säng och skriver detta blogginlägg och klockan är snart 1. Jag kan inet tänka på att sova så många andra saker som dyker upp i min skalle. Faktum är att jag inte ens gör någonting annat på datorn. Jag snakkar inte emd en enda person på msn. vad gör jag uppe? jag ska fan upp vid 9 imorgon för att ha en j ä t t e r o l i g dag, .........not.



så många frågor,

JUL JUL, STRÅÅÅLANDE JUL

IMORSE NÄR MAN VAKNADE VAR DTE MASSA SNÖ PÅ MARKEN <3<3<3 OCH DET HAR SNÖAT HELA DAGEN <3<3<3 NU ÄR DTE TYP MYCKET SNÖ <3<3<3 HOPPAS DTE FORTSÄTTER <3<3<3 JAG ÄLSKAR SNÖ <3<3<3

Dagen började med fysikprov och det tycker jag gick riktigt bra ! Jag tyckte innan att jag kunnde det hyffsat bra men var lite osäker på vissa saker men eftersom jag och flera andra fått samma svar på flertal frågor borde det ju vara rätt ;)
Sen blev det Bild och vi fortsatte med våra statyetter. Min ser då ut som en superhjälte/robot och jag gillar det. Den ska symbolesera "årets-skellefteåbo" men alla riktiga skellefteåbor är ju hjältar så. Sen ska jag måla den i svart och guld (royal saik) och det kommer bli riktigt najs !
Efter lunchen hade vi engelska och vi började på att skriva "short-stories" och jag fick inet skriva om drakar och prinsar och prinsessor som jag ville utan var tvungen att skriva om något mera realistiskt !??! + att vi nu har bestämmda platser på ENGELSKA OXÅ ?!?!?!?! VAFAN VI GÅR ETTAN PÅ GYMNASIET INTE LÅGSTADIET ?!?!?!?
Sista lektionen var matte och fredagsmatten är alltid lika kul ;) näemen det varväl inte lika spårat som det brukar vara men jag emma linus och alex hade riktigt kul ändå ;)
Efter skolan gick jag viktoria och lina på stan ett tag och det finns sjukt mycket snygga kläder på stan(OCH TROSER FÖR DEN DELEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), jag vill bara SHOPPA men det är snart jul och man måset köpa julklappar. ! + att jag dessutom slösar massa pengar på hockey (+ att jag sparar till en systemkamera)så det går absolut inte
När jag kom hem byggde jag ihop lite ikeagrejjer och imorgon blir jag förhoppninsvis helt klar med mitt rum ! Inte långt kvar nu och jag längtar efter att få se resultatet efter allt slit (fast okej det har vare roligt) =)
Sen kom bina och vi har bakat, datanördat, kollat på våran film vi gjorde ht i 9an, HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHA xD den var kul. bina har gjort en film av alla svammelklipp ;) och sen har vi sett idol <3<3<3<3<33<3<3<3<3 JOHAN PALM I MITT HJÄRTA <3<3<3< och KEVIN <3<33< och ROBIN <3<3<3<333


bild: google.se
det är jättemysigt med levande ljus


btw, jag tappar typ HAKAN varje ggn jag kollar viccans blogg, ibland är det inte uppdateringt på flera veckor, men iblend som denna vecka är dte typ över 5 inlägg per dag !?!??! ;) BRA JOBBAT !!!!!!!! :D

puss på er ! <3


skolkarN

jag orkar inte skriva nytt eller berätta på annat sätt, detta är kopat från mitt diariup på apb;
~
hjon - Jaadu isabell, vart vardu på lektionen i måndags då ?
jag - Jag fick ont i skallen så jag stack hem
hjon - Hur var kul på hockeyn då, jag såg dej på tvn?
jag - ........... xD

*några min senare*

hjon - Men du förrresten, hur vare på avtackningen av werner?
jag - Jooooråå, det varväl trevligt
hjon - Positivt från båda klackarna?
jag - jaadå ! och skelletfeåklacken varju mktmkt bättre än modos som alltid
*avbrutna av viktoria som vill ha hjälp*
hjon - MEN kan man inte få prata om hockey ifred ?!?!
~

HAHAHAHAHAHHAHA , jaadu, detta var ju trevligt. jag kan väl inget annat än erkänna att jag blev MEGAÄGD att han såg mej, HUR JÄVLA STOR CHANS ÄRDET xD
Men ja, nu har vi iaf ett gemensammt intresse xP det är najs !!!!!!!!

Annars fick vi sluta kvarti 1 idag, DET VAR SKÖNT SOM FAN ! <3

GODNATT

Hallojj världen !

Igår skrev jag inget inlägg p.g.a att JAG VAR I ÖVIK OCH SÅG P ÅHOCKEY NÄR SKELLEFTEÅ KROSSADE MODO! det var KUL SOM FAN och skitbra stämmning. Modos klack suger lika mycket nu som förr och det är lika roligt att äga dom denna ggn !
Det var då jag och min käre kompis natahalie, hennes pappa och chrille (och resten av np-bussen) som var på plats och kvällen bjöd på mycket mera än underbar hockey. Det blev snöbollskastning och NER I DRIVAN snakk (men ingen lyckades). Jag och natttiiiiiiiiiiiiiie var även mkt seriösa HEEEELA kvälle. Natta är 6 år, fråga han som satt bakam oss, han håller säkerligen med!
Det negativa med det hela är väl att man kom hem till vackra skellefteå igen vid 1-1.30 tiden och att man var TRÖTT SOM FAN imorse (och resten av dagen).
ja fyfan, denna dag har inet vare rolig. trött trött trött trött. sen blevdet iag gymmet och sedan repa =) trevligt travligt ! och nu ska jags ova för jag har int i skallen !

ha det bäst och gör mkt dummt !
PUSSÄLSKLING !

jag vill ha snö

Igårkväll blev det iaf bio med lina, johan, nicke, joel och joelskompis. Vi såg Righteous kill, och jag tycker att den var bra=) När jag kom hem blevdet såklrt datorn och jag snakkade på msn, redigerade bilder i ps och annat trevligt. Blev kasnke att jag satt uppe lite för länge. Idag vaknade jag en aning sent. Jag skämms nästan för att säga det, jag vaknade klockan 4 då mamma kom och väckte mig. Anledingen att ingen hade väckt mig tidigare var att mamma jobbad eoch bennet var i stugan. SÅ  jag sov helt ostört. JAG KOMMER INET KUNNA SOVA INATT =( det första jag gjorde d jag vaknade var att hjälpa till med middagen och äta, sen har jag varit ute och prommenaret i mörkret med kameran i min hand. fast min kamera får jämt slut batteri, så det blev inte så många bilder. men ni kan få se några ändå =) Efter det gjorde jag lite fika till migsjälv och jag vill tipsa om en sak, Varmoboy med vanljsocker och kanel i. SUPERGOTT! =) Nu ska jag försöa bli trött. kanske duscha och sen kanske kolla på lite andra avenyn. hoppas jag kan somna relativt tidigt ändå.


Gitarr <3

1. Mitt foto med seriös redigering av mig
2. Viktors MKTMKTMKT seriösa "redigering" ;)
3. Johans version á la gh

.
Kvällsbilder <3



Ha en fortsatt trevlig kväll
TAGGA ÖVIK IMORGON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puss på dej =]

FRIDAYFRIDAY

Okej nu ska jag berätta om min fredag! =)

Skola som vanligt. Började med fysik som var exakt som alla andra fysiklektioner. Sedan blevdet långrasten då man ALLTID går och köper något  kaffeterian ?!  INTE BRA. Bild sen iaf och det är alltid lika trevligt. Och eftersom jag och viktoria var klara med våra landskaps-vattenfärgs-blider fick vi göra vad vi ville, så vi har ett mkt najsigt prijekt på g! ;) Sen blev det lunch med JÄTTEGOD mat. Efter lunch hade vi engelska och och min grupp (och flera andra) hade redovisning (dedär satans tekniska-rapporten), hjon var på plats MEN jag var inte det mista nervös ?!?!??!??! jag tyckte själv att det gick hyffsat eftersom jag inte är så jävla säker när jag snakka engelska men jag kollade typ aldrig på mina stödord ens =) efter engelskan hade vi bara matte kvar och jag säger bara en sak; SPÅRAT ! xD brukar bli så där på vänstersidan xD- jag diskuterade iaf med linus och han påstod att han var den ultimata människan, hmm? resten var även väldit normalt. Sen när vi slutade skulle ju SÅKLART alla jävlas och sno mitt lås ! ;)
Efter skolan skulle jag på stan och köpa den jätteeesnygga klänningen på hm :] jag är jättenöjd ! hittade även en t-shirt. Sedan var även lina här ett tag och vi hade trevligt på msn ! Efter det blev det mat och efter maten kom emma och lina hit. och efter att tag kom nicke oxå. vi kollade på idol och ROBIN E FÅR JU FAN INTE ÅKA UT !!!!!!!!!!!! VAD TÄNKER SVENSKA FOLKE MED ?!?!??!?!?! hoppas han ändå klarar det ..... :( vi gick även på hemmakväll och hyrde en film: The Zodiac. Den är JÄTTELÅNG :O 2,5 timme ! iaf så hann inte emma och nicke se klart hela filmen (lina skulle sova här) men jag och lina fortsatte kolla på filmen.. eller.. båda sommnade xD så vi har sovit i våra kläder (mmm mkt mysigt att sova i tajta jeans xD ).



hihi ha en bra dag :]

fuck off and die



<3

byte igen

hihi jag bestämmde mej för att byta header till den jag gjorde för ett tag sedan=)
men det laggar för det blir cp-kvalite när man sparar en fil som man gjort i ps i jpg-format ? någon som kan förklara varför blir jag glad...

heihei grå

ROCK AND ROLL ALL NIGHT LONG

Hej gottfolk!
Ikväll har jag och fia och viktor ett tag varit i kåge hos våran käre vän andreas. vi hade nämligen snakk med/om bandet och om rockkarusellen. Nu har vi anmält oss, eller iaf jag fia andreas och viktor, hanna ska hejja på oss nedanför scenen denna gång!=) och ska jag berätta en sak som jag gick med på ;O Att ha sång på bi-instrument ?!?!?
Om vi kommer med (vi får besked ngn ggn) kommer vi entra skellefteås scener januari och frammåt, och då ber jag ALLA SOM VI KÄNNER komma och rösta på oss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



nalle puh och alla hans vänner är på besök

HejHejHejHejHejHejHejHej!
Jag är inte på sovarhumör nu för första gången idag. TYPISKT !

Ikväll har jag gjort lika mycket vettigt som solen är kall, helvetet är i havet och hjons röv är het. fast ifs så stämmer ju sista påstående så det sket sig =( fuck *slänger pennen i vägger och får sedan en mördande blick* . ja det är sant gottfolk, jag skulle vara död om blickar kunnde döda. Men jag tycker att du borde hälsa till gammelfarmor rut och hennes attraktiva make innan dom flyttar till amerikatt med sin papegojja. det vore ju synd att mista den sista guldtian man kan ärva. det vore oxå synd att tappa vettet , det kan man ha till stor nytta när man ska så morötter. om man inte har något vett då kommer det inget karoten i dom små godsakerna och då blir motötterna blå enligt en forskningsstudie som jag gjorde för 4 sekunder sen. det är även så att fiskar gilla luft mera än vatten. det är bara så att fiskar är så otroligt snälla varelser som tänker på oss homosapiens och att vi skulle bli chockskadade hela bunten om fiskarna började gå på alla sina ben.

men somsagt, man kan inte få allt här i livet </3

Ett inlägg om hår !

Varje gång jag kollar mig i spegeln blir jag förvånad av hur ljust mitt hår är o.O kanske inte så konstigt egentligten eftersom det var ett tag sen jag färgade det. Men det konstiga är att eftersom jag färgade håret borde det bli en tydligare utväxt, men icket=) bra dte iaf. Funderar nu på om jag ska skita i att färga håret på ett tag och ha den färg det blir eller om jag ska göra ngt annat. Ni får gärna rösta;

Hur ska jag göra?
1. Gör ingenting
2. Färga det som jag brukar, brunsvart
3. Färga det helt svart
4. Färga det ljusare, typ ljusbrunt ALDRIG blont
5. Färga det hos frisören för att få ngt coolt/mer annorlunda resultat


jag vill ha lååååååååååååååååångt hår

<3

I gotta know if I'm livin' in a dream,
is this what it seems
Gotta know anyone believes
How did I get lost, what's the final cost
Could you please help me find the key

who knows?

HEJ!
nu måste jag SKÄRPA MIG, jag har inte lagt ut några bilder på måångamånga inlägg!
FYSJUTTSIKKEN!

nu över till någonting heeeeelt annat; TVÅNGSTANKAR o.O

Altså jag har endel tvångstankar, som tillexempel att jag ibland måste gå och röra vid vissa saker, oftast vägskyltar. En annan tanke som jag har är att om en nagel är kortare än dom andra måste jag fila ner dom, kanske därför jag alltid har halvkorta naglar? En annan tvångstanke är att om jag lyssnar på musik på min mp3 måste jag ha volymen på vissa nivåer, och det är inte logiska sånna. Annars brukar jag jämt ha på mig någonting som jag tror symboliserar tur, jag har haft min ring och senast mitt armband (heheh okej snöre), men nu har jag ingenting och det känns typ konstigt ;S Andra konstigheter jag har för mig handlar oftast oxå om siffror till exempel att jag låter tiden och slumpen bestämma saker; "om jag ser en katt innom 5 min så ska jag göra dedär".
Jag vet egentligen inte varför jag håller på med sånnthär. Jag vet inte vad jag tror kommer hända om jag inte följer allt sånnthär men det känns som att jag inte vågar riskera att nånting dåligt händer. Men vem vet om det är någonting dåligt som ska hända? Kanske tvärtom, kanska ingenting bra händer om man inte vågar göra saker känns helt fel ? men samtidigt ska man inte göra saker som känns fel, är det då meningen att alla vi männskor på jorden ska leva i ett helvette ?
Okejokej nu hör jag hur jag låter. Längs inne så vet jag att det inte kommer hända någonting om jag inte går fram till dendära här-går-man-skylten. men samtidigt känner jag att jag måste. undrar varför och VAD det är som skapar allt detta?

En annan tanke som dök upp i min skalle idag var upprepanden av saker och ting. Altså siffror/bokstäver/osv som ständigt återkommer på olika sätt. Tänk om det finns någon slags kod för liver som man måste "komma på" för att få leva lyckligt. Någon slags kod för att man ska träffa den rätte osv. Sånna saker kan göra mig galen. föe lixom, man vet ju inte. Och det finns ingen som kan bevisa något eftersom allt detta bara kanske finns i vårat undermedvetna. Och OM någon skulle komma ut med att han/hon hade kommit på en slags kod skulle den för det första bli dummförklarad, och för det andra så kanske alla har en "personlig kod". Och vem vet, koden kanske "ändras" eller sluta gälla om man pratar högt om det, eller kanske man blir straffas på något annat sätt.
Jag hör även hur sjukt och orealistiskt detta låter men VEM VET, ibland kanske fantasin måste få flyga iväg bortom alla gränser. Eller kanske är även det "fel" enligt regelmästaren. Vem är det egentligen? Vem är det som bestämmer vad som är rätt och fel?

Okej nu känner jag att det "spårar ur", jag kan sitta här och speckulera i ÅR OCH DAR utan att det gör någon det minsta klokare.

HÄIHÄI


bara för att det är den konstigaste bilden jag någonsinn tagit

om IGÅR och IDAG

kågerock var BÄSTBÄSTBÄSTBÄSTBÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och vi var ÄNNUBÄTTRE <3<3<3<3<3<3
SATAN vilken rolig kväll,
puss på alla som gjorde min kväll så förbannat jävla rolig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3
puss på alla mina söta vänner, och puss på alla andra oxå
(
heheheheheheh menar sbaolut ingen spec (A) ) <3
Ni kan ju chekka in lite vidios på oss på youtube, filmade av bina =)
.

idag blev det iaf ingen sovmorgon
steg upp halv åtta eftersom vi skulle på ikea
nu är jag iaf hemma och det känns JÄVLIGT skönt !
pappsen ska lägga in golvet imorgon
och förhoppsningsvis skavi fixa golvlisterna oxå=)
och sen fårjag börja montera mina möbler =)

men AJA, nu ska jag se andra avenyn=)
PussHej

jahaja där ser man !

SATAN vad det lagga med länkarna i förra inlägget, det uppdateras inte ens närjag ändrar det ?!??!
aja skit samma !


vetinet va ja ska berätta men iaf kan jag säga lite saker i punktform (det va länge sen!!!!!)

x Igår va ja på stan me emma och viktoria! pusspå er ;*
x Idag åkte jag hem i bussen med viccaaaannn <3<3<3<3
x Jag skiter i att göra fysikläxan
x Jag PALLAR INET GÖRA ENGELSKA
x På lördag ska jag på IKEA och köpa nya mödler till mitt rum !
x Jag borde sova snart eftersom jag märkt hur skönt det är att lägga sig tidigt o.O
x Jag MÅSTE nog fullfölja min och emmas "plan" även fast jag är en fegis! (A)
x IMORGON ÄR DET KÅGEROCK OCH VI SKA ÄGA SOM FAN!!!!!!! PEPPA!!!!!!!!!!

UTMANAD

Jag blev utmanad av johanna =)

Reglerna är följande;


Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

_________________M I N A S J U

1. Jag är väldigt kittlig
2. Jag är beroende av godis och kan aldrig sluta äta även om jag får ont i magen
3. Jag är INTE EMO, fast emohysterin börjar faktiskt lägga sig nu ;D
4. Jag är typ rädd för hjon o.O
5. Jag tycker det är tråkigt att tappa kontakten med folk =/ även dom man knappt känner
6. Jag är VÄRLDENS tävlingsmänniska och ser allt som en tävling
7. Jag gillar att reta mina vänner ! =)

Utmaningen skickar jag vidare till:

Viccan www.vicckan.blogg.se
Hanna www.hannaroo.blogg.se
Lina www.linaekesryd.blogg.se
Sanna www.sanna92.blogg.se
Sofia www.olinlundmark.blogg.se
Emma www.busiit.blogg.se
Bina www.binasblogg.blogg.se

det LAGAGDE med länkarna, så detta får duga
förlåt, men ja pallar inte skriva til dom och säga att dom är utmanade, dom får göra det OM/när dom ser det !

passa dej för HJON

btw, jag glömmde nämna att igår steg jag ÄNNUMER i listan på HJONS favoritelever efter att jag råkade säga ordet "FUCK!" förhögt och kasta pennan i väggen.
MEN jag och vikkkkkiiie träffade på han i korridoren idag så vi vinkade lite snällt, och han sa hej, sen typ KOM HAN TILLBAKA och frågade hur det var med oss ?!?!?!?!??!? varför ?!?!?!??!??!? okej visst han älskar viktoria

på skolan

HEJ
jag tänkte bara berätta att jag var mkt duktig person igår, jag startade inte datorn EN ENDA GGN ;D applåder till mig.
aja, annars så började skolan om igen efter lovet och det känndes väl sådär. skulle gärna ha lov i typ 948729874298432982 dagar till (altså tills jag dör).
Nu sitter jag och viktoria vid datorerna på tredje våningen i A-delen eftersom vi har hål. alla andra har stuckit och eftersom amanda lånade min cykel (och därmed skåpnyckel) har jag inte tillgång till mina saker :O så vi kunnde inet gå på stan ellert nå annat ovettigt. (kasnke tur pga att jag säkert skulle slösa pengar då, om inte annat på godis......)

vi har snart (12.35) fysik, yeha.. sen lite matte, sen slutar vi tack och lov
AJA alla andra får ha en trevlig dag .

en fråga;

är det HELT JÄVLA OMÖJLIGT ?

mysigt värre

Hejhej !
Igår blev det inte mycket gjort på dagen, men på kvällen blev det desto trevligare. Den tillbringade jag hos bina med bina natta och viktor. Vi kollade på idol och JOHAN VAR OVANLIGT BRA <3<3<3 och sen såg vi liftarens guide till galaxen. Det var andra gången jag såg den filmen men eftersom jag aldrig minns filmer jag har sett så gjorde det inget eftersom den är SPÅRAT rolig ! När man kom hem blev det lite datanördande (A)

Idag var jag hos lina ett tag, vi var ute och prommenerade till coop och kollade på glass (A), + att när vi kom hem tillhenne igen kolalde vi på lite tv. Sen for jag hem eftersom jag hade middagsansvaret ida och det blev hemmagjort pizza <3 mums! Och ikväll kommer inte ett skit att hända eftersom alla dissar mej och ingen vill följa mej på bio </3

Men jag har iaf en påse tortillachips med chilismak ! <3<3<3<3
+ att jag är ensam hemma ;D


RSS 2.0