special k red berries + mjölk = SUPERGOTT

Ikväll har jag;
x skrivit klart repotaget
x haft damp eftersom jag fuckade matteprovet
x duschat
x installerat Adobe illustrator på min dator
(så ni kommer förhoppningsvis få se fina bilder jag ritat senare ! )
x chillat

och tyvärr sparade jag inte min första illustrator bild. så ni får TYVÄRR inte se den, (jag kan iaf meddela att den inte var vacker)


sådär bra är jag, snart (A)

och förövrigt vill jag bara säga att min käre kompis emma är mkt glad,
och jag är mkt glad för hennes skull =) <3

what am i supposed to do?

jag säger bara en sak;
ÅT HELVETTE MED BILDEN
jag pallar inte, bild suger och jag suger på bild. orkar inte ödsla mer eneggi på det (heheh typ 10 min har jag lagt ner). Jag kommer ändå MAX få vg i kursen även om jag får mvg på provet så PALLA.

annars så har jag inte speciellt mycket att berätta. vi kommer kanske få tillbaka matteproven imorgon och om vi får det kommer hela min dag bli förstörd. =) aja, jag kanske borde tänka på att sova nu !

fin bild, känns lite så faktiskt

godnatt och puss alla läsare =)

more than ever

Varför gör jag ALLT förutom det jag ska och borde göra?
Spelar spel på msn, snakkar på msn, tar kort, kolla massa gammla word-dokument, lyssnar på massa musik jag inte lyssnat på på evigheter, hittar ny bra musik, osvosv listan fortsätter
Jag borde verkligen sätta mej och plugga Färglära nu. Eller skriva på svenskan, MEN DET GÅR FAN INTE FRAMMÅT. hahahah du suger isabell
Inget speciellt roligt har iaf hänt idag så jag orkar inte berätta ngt !


i cant go on like this

Ikväll har jag verkligen inte gjort mycket vettigt. Jag hade tänk plugga färglära (bild-prov) men det har inte blivit mkt av. Vad har jag gjort ikväll då ? hahahah sutte på msn och spelat spel med viktor xD JA BRA ISABELL :D
SNÄLLA att det är sol imorgon . jag MÅSTE och vill verkligen kunna ha min skinnjacka och inte äckel-vinterjackan  . jag pallar inte all snö.
Imorgon har vi tack och lov sovmorgon till 10.40 som alla andra måndagar men det suger att jag är i kusmark och måste åka med bussen som går 9.15. men altså jag borde kankse ändå tänka på att sova litgranna inatt. KLOCKAN ÄR FAN I MEJ KVART I TOLV, SATAN I GATAN ! det trodde jag int :O


ipe 07

jag peppar sommar SOM FAN !

dear blogg-besökare

Jag skulle vilja be alla som kommenterar att skriva erat namn istället för att vara anonyma eller bara skriva ngt som man inte fattar vem som skrivit. det är också okej om ni skriver in eran egen bloggadress eftersom jag då kan kolla vem som kommenterar. Jag vill jättegärna höra vad ni har att säga men vill gärn aveta vem som säger vad =)

Hoppas detta är en tjänst ni kan göra mej !



denna bild är SKUKT jävla underbart fin. det är INTE jag som är fotografen utan jag var inne på deviantart och kollade på mina favoriter och hittade den där. fotografen är mjagiellicz

to be or not to be

jag har bara några frågor;

x
VAD FAN HÄNDER MED VÄDRET!? vad hände med asfalten som var synlig och vad hände med solen? VARFÖR I HELVETTE MÅSTE DET TYP SNÖA ?! det suger som fan och nu är alllt vitt igen. detta suger. kan vi inte bara få våR?

x VAD FAN HÄNDE MED ATT DTE BLEV SOMMARTID? nu förlorade man en timma och blir ÄNNU tröttare. jag vaknade för typ en timma sen ! klockan 2 och det är SKOLA IMORGON ?! ÅhåhÅHåhhHh... kul.

x VAD FAN HÄNDER MED MIN KÄKE? den gör ont som fan och jag kan inte äta normalt ?! och närfan ska jag till tandläkaren ? altså gahhh styr upp mitt liv ......

x VAD FAN HÄNDRE IDAG ? jo ; INGENTING . ingenting kommer att hända. fan vilken kul dag. jag tror jag dör av förvåning att jag inte ska göra ngt och dt är söndag, HAHAHAHHAH


Om någon vet svaren, så; SKRIV

varför tar rubriken 8937428 gånger mera energi att skriva än själva inlägget?

okej, nu ska jag skriva ett "dagboks-blogg-inlägg"
så för er som inte gillar sånna, så kan ni skita i att läsa detta

IGÅRKVÄLL kom emma viktoria och lina hem till mej vid halv sjutiden och frammåt. vi fixade/trixade/snakkade lite och sen var vi redo för kvällens festligheter. vi begav oss först på ett ärende och sen blevdet ssu-lokalen. orkar inte gå in på massa detaljer om vad som hände under kvällen men jag hade JÄVLIGT kul och allt var relativt lyckat ! senare blevdet max och lite annat !
IMORSE vaknade vi ngn ggn, och både jag lina och emma har sovit i min 105 säng. ganska roligt och trångt. men iaf så var jag jävligt trött och det har jag varit hela dagen. vid 12-tiden tog jag bussen till kus.
IDAG har jag väl inte gjort så speciellt mycket. jag och bina har varit ute på en prommis i det kalla vädret. eller det var inte så kallt men det blåste rakt i öronen och tårna förfrös typ. vi träffade även på andreas viccan & fia =) sedan blev det middag.
IKVÄLL har jag och bina chillat framför datorn och tvn. vi kollade in robinson och SÅKLART släckte vi alla lampor på earth-hour. Efter det såg vi en film, take the lead, och den var riktigt bra. eller jag satt och smsade och missade typ allt men den var bra ändå !

Saker jag har lärt mig senaste dygnet;

x Min mamma är bäst på jorden
x Hur mkt man äter påverkar mer än vad man tror
x Det är inte smart att sopa upp glassplitter med händerna (det kan bärja blöda...)
x Avocado är gott
x Andra saker som jag inte ska ta upp på bloggen

Och eftersom jag är hos min kära fader i kusmark (har ingen kamera här, och inga roliga bilder på hårddisken) så pallar jag inte lägga upp någon rolig bild. jag tycker ändå inte att ngn randombild från google gör så stor skillnad, det är typ bara opersonligt. så detta får bli ett väldigt informativt inlägg !

Bina @ fuljevelsblogg

Sitter här och eggar dator. Ipe sover. Hon är så otroligt social  just nu att det är sjukt!
Borde ta och skriva ett brev till Reinfeldt och berätta om henne, att trötta svenskar med krullhår är lika vanligt som ett får på ett knattedisco. För det är det. Jag har gjort en undersökning = Sifo is the shiet.

Annars så andas hon fint när hon sover. Eller grymtar kanske dte kallas?


2007

TJOOOOO
/ bina den store

with canon you can

dagen började med matteprov och det gick åt helvette.
blir inte mvg och blir ABSOLUT inte så bra som jag önskar. MENMEN jag orkar inte tänka på det nu :D det blir senare bekymmer ! ikväll blirdet förhoppningsvis partyy om allt fixar sig som det ska. men om det inte blir så bire ändå chill kväll!
Jag orkar typ inte blogga och jag har inget speciellt att berätäta, så VAD GÖR JAG HÄR ?! :D jag har inte ens ngn rolig bild att lägga ut !  så ni får klara er med ett tråktrålinlägg !


this is my keyboard^^
jagvet att jag är bra på engelska

crazy

ALTSÅ DETTA SUGER SOM FAAAN !!!!

och jag skulel ju plugga matte ikväll.............

the sun will rise again

hej och hallå
just nu sitter jag här i min säng och vill bara sova. Tyra och hennes jobbarkompisar skulle tydligen ha ngn "klädvisnings-tjosan" här ikväll, FAN VA JOBBIGT säger jag bara. Jag kommer förmodligen sitta härnrere och gömma mej hela kvällen, pallar inte emd massa folk.
Var iaf tvungen sitta med ngn läskig kille på vägen hem från stan. han satt och stirrade som fan på mej, och sen pratade han typ för sig själv ? första ggn trodde jag han sa ngt till mej men jag hörde inte ås jag dissade, men sen fortsatte han och ja, han var väldigt random.

skoldagen började iaf med fysiklabb och det funkade. därefter datakunnskap och det suger som fan, blev inte så mkt gjort denna lektion... sedan var det pizza till lunch och det var GOTT SOM FAN ! sedan hade vi matte och fick typ veta att det kanske inte blir ngt imorgonkväll, FAN säger jag bara... så jävla drygt.. sedan före svenskan sprang vi runnt som galningar för att få tag i en viss person och hahah de tvar småkul. fick även snakka med personens lärare i telefon ?! hahaha random. SEDAN hade vi svenska och jag gjorde inte ett skit, visste inte vad jag skriva, och sedan begav sig våran klass mot EDDAHALLEN eftersom vi skulle bada. badet fungerade och det blev lita bastu efter , det var skönt ! jag önskar fan att vi hade en bastu hemma. det ska jag ha när jag blir stor och skaffar eget hus och har mkt pengar (A)

Imorgon så har vi iaf matteprov första lektionen. det känns inte bra. jag har typ inte pluggat ett skit än, vet som inte vad jag ska göra. Men kommer typ ALDRIG förlåta mejsjälv om det inte går bra, och om man säger såhär; jag har inte låga krav på migsjälv när det gäller mej och matte.
vi har även engelskaläxa tills imorgon, men pallar inte bry mig så hårt om den. bara massa glosor typ, det får funka ändå. hoppas att det inte är skriftligt ! men iaf, engelskan och matten är typ det min kväll kommer att bestå av ! KUL KUL
jusstja, jag måste ringa ett samtal oxå, inte ett roligt samtal ens utan ett jobbsamtal. jag äknner mej som en levande robot typ, bara en JÄVLA massa jobb och pluggg fast allt jag vill är att sova. !


foto; ipe 07
gammal bild tagen med riskamera

i need some sleep

kom nyss hem efter en jobbigt dag.
egentligen förstår jag inte vad dom varit så jobbigt, men jag är iaf SJUKT trött! Dagen började med sovmorgon eftersom vi skulle göra intervjun på svenskan på våran fritid. så första lektionen var cad och det är typ hyffsat kul =) Lunchen var helt okje och sen blev det stan IGEN på lunchen och lina köpte ett par till skor. lina har blivit storschopparn nummer ett ! Sedan så hade vi nk och det suger, och den hade vi matte och man har helt omotiverad (fast vi har på prov på fredag och man borde ta tillvara på tiden) och man gjorde inte mkt. Efter det så slutade vi och jag och emma osv drog på gymmmet och NU ÄR JAG HELT JÄVLA SLUTKÖRD.
och jag kan inte vila ikväll eftersom jag ska jobba. Klockan 7 ska jag infinna mej på folkparken och vi jobbar till kanske 11. fyfan jag vill bara sova, men jag försöker att tänka på pegarna !



gångtunnel ^^

jag är bra på att skriva rubriker

ALTSÅ jag har varit duktig ikväll och gjort svenskan, TACK SNÄLLA NIKLAS FÖR ATT DU VAR GULLIG OCH STÄLLDE UPP SOM OFFER <3 men nu kanske jag borde plugga lite matte. ja det bilr bra. Då har jag torsdag till att göra engelskan + plugga lite matte då oxå. PERFEKT jag har läget under kontroll ! Nu sitter jag bara och väntar på att en person ska logga in på msn!



hahahahah fin bild

nu ska jag äta =)

igår var jag på hockey och ah vad ska man säga. det sög men det är ju iaf helt oroligt att skellefteå är ett av sveriges 4 bästa lag !=) men dom MÅSTE fan få hål på gustavsson nästa match...
Dagen vaknade jag och känned mej död. det var en mycket härlig kännsla. det var som att allt var svart och det känndes som att hela kroppen var bortdomnad, ohhh så härligt.
For iaf till skolan och det är typ halvroligt på bilden. vi klipper och klistrar med papper, wie =) Fysiken var typ okej eftersom jag och viktoria speedade och var klar fort. Lunchen bestod av fil och efter lunchen drog vi coola flickor på stan och både jag och lina köpte TVÅ PAR SKOR VAR ! helt jävla galet ! ;O aja jag är nöjd och nu har jag iaf inte hål i minsa skor ! Efter shoppingen hade då vi tänkt slänga mina gammmla skor i älven, och jag och viktoria sprang upphetsat dit, MEN märkte då till våran fasa att det inte är så mkt vår som man tror och att hela älven var tävkt av is. så det fick bli att slänga skorna i en soptunna ist :D Lektionerna efter det var typ halvtråkiga ! sedan blev det gymmet och vi träffade en person och man började fan typ gråta, hoppas som fan att han får stanna =(


Mina nya skor;
1. Stadium, 199:-
2. DinSko, 99:-

RIKTIGA FYND ALTSÅ

Jag gillar listor

Okej, här och nu gör jag en lista på saker som jag måset göra närmsta dagarna;

x Intervjua ngn person om ngt (kanske min syster, får se! )
x Plugga matte
x Göra engelskaläxa
x Snakka emd en viss person om en viss sak
x Jobba
x Gymma/Gå/Jogga/TRÄNA

haha detta är mest för mitt eget minnes skull
ha det kul =)

am i right?

när jag skrev svenskan tidigare idag (ja isabell har varit så duktig att hon gjort skolarbete idag!) hittade jag mitt och emmas gulliga vänsterhänta vs. högerhänta grejj. varför är det så svårt att skriva med vänster hand ?!?!?!?!?



gulligt värre =)
ni kan nog gissa vilken spalt som är skrivet med vilken hand (A)

puss på emmz

my drug



är det farligt att äta för mkt halstabletter ?

spring vs. winter



jag har bra en fråga. varför tar jag typ 75% av alla bilder med snedställd kamera ? bennet klagar helatiden på att jag gör det men jag gillar det typ. Fast nackdelen är ju att blogginläggen blir 9237923879 meter långa.



och om ngn undrar varför jag inte gör miniatyrer av bilderna just nu så kan jag bara berätta att jag inte känner för det. jag kanske VILL att mina blogginlägg ska bli 9237923879 meter långa!


too good to be true

söndag, vad ska man göra på en söndag?
fotoprommenad är en ganska bra alternativ ! just precis vad jag gjorde. Jag gick upp på vitberget och fotade där, och jag märkte att det är ganska svårt att fota när det är SJUKT LJUST ute med snön som är vit och typ skiner och sen har man inget motljusskydd till objektivet som inte är ngt superobjektiv. bilderba blev inte jättejättebra men kommer nog visa några här på bloggen senare, ska bara kolla igenom och redigera lite.

Det är så härligt med solen. man börjar typ le av att bara kolla ut genom fönstret, och man blir sjukt glad av att vara ute. och den torra asfalten gör en jätteglad, det torkade gräser som ser förjävligt ut gör en glad, och småpojkar som spelar bandy på gatan. Det finns så många vårtecken, och jag längtar verkligen tills man ser första maskrosen !
Jag gillar verkligen våren, den ger en hopp och energi till en efter vintern, efter allt det mörka.


snö

all i need is you

hockeyn idag sög. den sög hårt som fan.
Efter hockeyn så blev det mat, och efter maten gick jag och bina på en liten prommis till ica där vi köpte ben and jerrys för att tröstäta. det behövdes. Sedan såg vi första avsnittet av robinson och reklampauserna tar typ död på en. Efter det kollade vi på film, sweeney todd, och den var väl inte överdrivet bra, men jag gillar stilen på filmen. kanske på grunnd av kläderna, gammla stilen och det mörka.



pallar nog inte blogga mer ikväll
ha en trevlig natt
pussss

jag låter förjävlig när jag pratar

dagen är superfin och trevlig.
har vaknat ca 237462 gånger mellan 5-11 idag men jag är ändå pigg och glad ! Har verkligen inte gjort något vetigtt idag men snart borde min kära vän sabina frenander dyka upp här. Klockan 4 idag är det hockey och vi ska kolla matchen självklart. Lina och johan dyker oxå upp !


mitt hår blev bra , det är mörkbrunt som det brukar bil typ. tack till viktoria och lina (altså okej, jag är inte 100% säker vem som färgade, johan kanske oxå hjälpe till på ett hörn xD ) !

detta är en cp bild,
men ni får acceptera det !

NATT UPDATE

Kom nyss hem från en megaskön kväll hos lina. Där var även viktoria, johannes och johan ! Först färgade dom mitt hår (som jag typ inte ens kollat på, orkar inte, kan göra det imorgon xD) sedan blev det en sväng på ica. Jag köpte inget eftrsom jag inte hade pengar, och viktoria hittade inte sitt span heller. Efter det bliev det filmtittande och MYS i soffan ;)

Har TYVÄRR inga bilder från ikväll, men ett stort tack till mina kära vänner ;)

min hals gör ont

Igår blev det inget bloggande på grund av att jag var så duktig att jag inte slog på datorn efter hockeyn (som gick åt helvette, 0-2, fbk var ju tvungen att spräcka nollan 14 sekunder innan tredje var slut, sen andra målet i öppen kasse).
Idag har iaf inte min hals varit kry för 5 öre. jag låter typ som en målbrotts-kråka när jag snakkar, och det är inte kul. Dagen har iaf varit ganska dryg och orkar inte gå in på detaljer. Efter skolan blev det stan med lina ett tag och köpte bland annat hårfärg och troser (heheheheheh OVANLIGT ISABELL)

Ikväll blir det iaf att sticka till lina (blir sista gången man kommer vara i deras hus eftersom dom ska flytta), vet inte riktigt vad vi ska göra eller vilka som ska komma men vet iaf att lina och viktoria ska färga mitt hår ! Det blir inte blont denna gång heller=)


skulle icket säga nej till denna tjejs hår!

now you cant give up

Saker som kommer hända/måsta göras innom en snar framtid;

x Skriva svenskauppstsen på datorn
x Skriva klart minireporaget
x Bestämma vad jag ska göra för seriöst stort repotage
x Intervjua ngn person
x Första matteprovet i MatteB (jag MÅSTE få mvg)
x Bildprov om färg typ
x Köpa hårfärg
x Köpa skor
x Klippa mina hårtoppar (men jag PALLAR inte gå till frisören, ngn som är bra på att klippa hår för en BILLIG penning? jag kräver inget mästerverk bara toppning)
x Hockey skellefteå - färjestad i semi!!!


Bild på och redigerad av mig, foto lina=)

BIKINI

Jag brukar vara den osm typ köper MINST 2 nya bikinis för varje säsong. Men iår har jag inte köpt någon än? vad har hänt med mig? men ah, jag antar att snart blir första !
Här är iaf 3 bikinisar som jag tycker är RIKTIGT fina från 80's purple, skulle nog beställa om det inte var i usa och eftersom jag är osäker på storlek och vad frakten kostar osv.



dress4sucsess

Som kompensation av att jag har varit så usel på att uppdatera här kan jag visa några HELT UNDERBARA klänningar som jag absolut inte skulle säga nej till om dom hängde i min garderob ! det finns så galet många fina klänningar och jag vill köpa dom allihopa, men tyvärr så klarar inte min ekonomi av det ;)


bilderna hämtade jag för någon vecka sen, så jag är inte 100 säkert på vart dom kommer ifrån så därför vågar jag inte skriva ngt heller om det (A)

jag är en dålig bloggare

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen i några dagar.
fy skämms på dej isabell

IGÅR hade vi friluftsdag och det blev att fara till galtis med emma, viktoria, lina, linus & nortex. Det blev en RIKTIGT trevlig dag i backen med fint väder (iaf från början) och gott fika. ÄVEN om man blev småmobbad och folk kallade en dum i huvet så var det kul helatiden=) På bussen hem var jag typ hög (?) ett tag men senare tog tröttheten över. När jag kom hem duschade jag, kollade på lite tv och sen somnade jag vid 9-10 tiden.

IDAG blev det tillbaka till skolan igen men dagen har fakitkst varit rätt så okej. Svenskan från början var väl lite dryg, och speciellt eftersom vi fick massa läxa. Sen så blev det en liten prommis till nordanå där vi skulle se baldershowen och det ver JÄTTETREVLIGT. jättemånga var sjukt duktiga/roliga=) Efter det blev det lunch och efter lunchen hade vi inte heller ngn vanlig lektion, utan alla TE1 skulle till midgård och lyssna på 3 gubbar som snakkade om vad dom jobabde med. Första var helt ointressant, andra helt okej och tredje jobbade med att mäta (?!) och tyckte att vi var helt dumma i huvet som inte hade fundera på massa saker. Efter det hade vi bara en lektion kvar och det var matte, och nu är jag hemma

Det blev inget gym idag eftersom jag känner mig helt död. Så var det igår oxå när jag kom hem och det suger. jag HATAR huvudvärk och trötthet så sjukt mkt och det känns fan som att jag har feber. jag ORKAR inte vara sjuk och JAG HAR INTE TID med det. =(


Här är en bild som jag tjuvat från viktorias blogg på oss snyggingar i backen igår=)

JAAAAAAAAAAAAAAAAA

SKELLEFTEÅ ÄR I SEMIFINAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG KAN FAN INTE BESKRIVA LYCKAN
JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA LYCKLIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GE MIG SOMMAR

Idag blev det en prommenad med bina (och zakke). Vädret var UNDERBART och man känner verkligen att det är vår i luften. och seriöst MAN SER ASFALTEN PÅ NÅGRA STÄLLEN. och även fast det är galet mkt snö där det är snö (vi har typ dryga metern på baksidan av våran gård) så känns det inte som en evighet innan den försvunnit ! UNDERBART. dessutom blir det typ varmt att ha på sig vinterjackan !
jag längtar som FAN till första gången man kan vara ute med enbart t-shirt !


foto; ipe07

Annars så borde jag nog skriva lite i svenska litteraturboken nu, problemet är bara att jag inte har NGN ANING om vad jag ska skriva. hoppas att gunilla inte lägger så stor vikt på den när det gälller betyget i svenskaA men det värsta är att det känns som det är en stor del xD BRA ISABELL,

svårt

denna lista snodde jag får hannas blogg,
bara för att jag har tråkigt =)

Jag har....
(x) snott den här listan från någon
( ) gjort ändringar/lagt till nåt i listan
( ) hånglat med någon av samma kön
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) skolkat
(x) flugit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) tagit smärtstillande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) gjort snöänglar i bara badkläder
(x) blivit missförstådd
(x) tagit hand om ett djur som jag hittat
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en dag
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(x) hoppat från en bro
(x) ätit häst/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) varit rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) sett ett spöke i köksdörren när den öppnades
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit slängd i en pool med kläderna på
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-platta
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) missat en konsert som jag ville gärna gå på
( ) sett min lärare naken
(x) gått ut med en kille som jag träffat på internet
( ) badat näck
(x) köpt nåt jag egentligen inte tyckte om
(x) läst julia-tidningen
( ) hånglat med minst 3 killar på samma kväll
(x) bitit på naglarna
( ) färgat håret rött
( ) färgat håret grönt
( ) testat att röka
( ) ringt BRIS
(x) gått på en konsert
(x) sett en kändis
( ) varit i Argentina
( ) varit i Japan
( ) varit på månen

jag älskar choklad


seriöst, detta är så SJUKT jävla gott

min helg;

Det har då inte blivit så mkt bloggamde som senaste dagarna så nu ska jag köra en sammanfattning vad som hänt mig och folket runnt ikring;

FREDAG; vi stack till kåge för att lyssna på 5th avenue, och dom gjorde en kanonspelning som alltid ! Det var väldigt lite publik men det var kul ändå. Efteråt stack storstadelen av gänget till natta och vi såg en film, Kung Pow, och den SPÅRADE. efter det var det vi som spårade och bland annat finns det numera väldigt fina videoklipp på sandras mobil där jag, viktor & natta ligger och sjunger (väldigt synkroniserat, med olika låtar). heh, sen blev det att fara hem till kusmark igen och det blev lite dator och sedan sova.

LÖRDAG; vakna någon gång ocg sedan ganska direkt fara på verkstan för vi skulle klippa zakke. både jag och tyra blev förbannade på honom eftersom han var ovanligt jävlig. aja det gick tillslut och sen blev det hem och börja förbereda sig för hockeyn. vid halv 3 kom bina (och hennes familj) och hämtade upp mig och vi begav oss mot ladan. MATCHEN VAR HELT FANTASTISK och FAN VAD GLAD JAG BLEV! 5-2 till aik och på måndag avgörs vem somgår till semi. jag är typ nervös redan nu ! Efter hockeyn stack vi iaf till sandra och hade allmännt roligt genom att spela gh, kolla på en film (not another gay movie, HAHAH den var spårad!), och skratta och annat=) jag var en aningen trött på slutet och jag somnade ganksa fort när jag kom hem =)

SÖNDAG; idag har det inte hunnit hända så mycket och jag vet inte vart pappa och tyra håller hur men jag tror att vi skulle fara till stan för att jag är tvungen lämna mina skidor + pjäxor hos mamma eftersom vi har friluftsdag på tisdag (PEPPA GALTIS). Än så länge har jag inte gjort ett skit som sagt men det brukar inte precis hända så mycket på söndagar=)



bilder; skellefteåaik.se

FREDAG DEN TRETTONDE

nu var denna dag slut och det känns JÄVLIGT skönt. helg in my heart.
Dagen började iaf med en trevliglig busstur till stan med min käre vän viccan=) som vanligt var jag sen och var tvungen springa sista biten men jag är van vid det så det funkar !Första lektionen var iaf matte och det var väl hyffsat trevligt. Sedan blev det en gobit (det är ju ändå fredag) och sedan bild. Nu började vi med ny grejj på bilden, vi ska stilisera bilder på blommor typ. tror typ ändå att det kommer bli hyffsat fina bilder=) sedan var det lunch och sedan engelska. Vi såg klart filmen och ah den var lite småkonstig och förvirrande med 984729873 karaktärer. Sista lektionen var fysik och jag är SÅ GLAD att jag hann göra klart alla uppgifter och slipper läxa=)

Ikväll blir det iallafall att dra på holken eftersom mina kära vänner i 5th avenue spelar där. Det var ett tag sen man var där och på ett sätt känns det lite roligt att komma tillbaka dit och typ vara på samma ställe som masssa småsjuor xD haha okej, men det kommer bli en JÄTTEROLIG kväll med underbara personer :D
Tyvärr har jag glömmt min kamera hos mamma så det blir inge bilder därifrån ikväll. men ni får leva med det och man kan ju hoppas på att någon annan tar med sig istället=)
detta är då en bild på en typisk svensk;
Blond, blå ögon, gillar volleyboll och är homosexuell?

btw fredag den trettonde idag. Någon som haft speciellt otur? ;P

dont know whats going on

Det första jag måste säga är att ikväll ska jag INTE lägga mig vid halv tre. och det andra jag måste säga att jag är sjukt trött och har varit det hela dagen. japp

Dagen började med fysiklabb och det var väl okej. Sen hade vi datakunnskap och det är rätt chill (förutom att jag får damp på krister 24/7). Efter lunch blev det matte som var som vanligt och sen hade vi svenska. Vi hade typ prov eller ao vi skulle skriva en uppsats typ. Jag pallar inte berätta vad min handlade om men hoppas att det blev bra. Sista lektionen var idrott och det var MKT seriöst. Vi åkte madrass (andra gången på idrottslektion?) och vi försökte klämma in så många personer som det bara gick på en, jag TROR vi klarade 18 ! STARKT JOBBAT TE1B
Efter det blev det prommenad in till stan med lina och sen bussen till kusmark. Så nu är jag hos pappa. Jag åt typ nyss middag men jag är hungrig nu ? Kankse beror på att jag nyss gjorde fysik, man blir hungrig av sånnt.


så sjukt gott

S K E L L E F T Å LETSGO

det blev altså VINNST MOT LHC IKVÄLL! 3-0 och skellefteå ägde matchen, SJUKT HÄRLIGT ATT SE!



TAGGA VINNST IMORGON
TAGGA VINNST P ÅLÖRDAG
TAGGA SEMI
TAGGA FINAL
TAGGA SM-GULD

the winner takes it all

Dagen har sett ut såhär på ett ungeför
Svenska - det sög (som alltid) men var rätt chill, Cad - JAG ÄR IKAPP MINA KLASSKAMRATER :D, Lunch - typ hyffsat, sen blevdet att göra plart pp-presentationen och skicka til krister, och LINUS RÅKADE RADERA SIN vilken tönt hahah stackare, Nk-prov - jag gick först SOM ALLTID men ah vi får se hur det går, Matte - det är lätt?
Sen drog jag och emma och joel pierre och johan på gymmer. lina med men hon kollade bara på när vi sndra svettades. heh, kul

nu snart ska jag iaf bege mig mot sjungade för jag ska till min kära kompis sabina frenander och kolla på hockey. ikväll ska skellefteå krossa linkköping och det är inte mkt mer med det !


det var tider det

i brist på fantasi

Det har inte blivit så mkt/roligt bloggande idag. Jag skyller det på den förbannade naturunnskapen. Det blev inte mkt bloggande igår heller eftersom jag var på hockey. Nu står det altså 1-2 så aik MÅSTE vinna borta imorgon eller på torsdag (eller varför inte både och?). Matchen igår var hyffsat bra spel, MEN det bortdömda målet borde inte varit bortdömt, det såg alla. så SJUKT störande, aik skulle ha vunnit om dom hade kvitterat (då hade dom fått tillbaka energin och gjort ett 5-4 mål, jag vet det). dommarjävlen var förövrigt helt störd i huvet......




btw, jag ÄLSKAR stentvättade byxor. ägere av både att par ljusblå och svarta. om man frågar min syster tycker hon att det är sjukt ful och at det ser ut som ngt mamma hade på 80-talet. hon är dum i huvet

NATURKUNSKAP

LINUS ÄR MIN RÄDDARE I NÖDEN
fick fara hem till han och hämta hans bok
nu kan jag plugga !

haha xD

vissa föds som klantar....

ALTSÅ JAG ÄR JU FAN DUM I HELA SKALLEN !
jag har altså glömmt min bok på skolan, och vi har prov imorgon, och jag har inte ägnat 1 sekund åt att plugga. VAD FAN TÄNKER JAG MED ?! menmen, får hoppas på att mina kunnskaper räcker till ett g iaf. SREIÖST............



Dagen har iaf varit omväxlande.
Rolig och tråkig. men den funkade! Fick tillbaka vårat tms prov och jag är väl hyffsat nöjd. alstså okej. Jag fick vg och det är jag nöjd med, MEN jag hade 3 slarvfel och om jag hade gjort rätt på dom uppgifterna hade jag fått MVG! ... SÅ det var lite störande.... vi har även fått veta v¨rat betyg i matte A men det visste jag ju redan ! Annars har vi haft bild, fysik och engelska. kul. och gymmet idag var lagomt seriöst, vi låg typ och skrattade så vi grät ett tag på golvet ;)

"girls don't like boys, girls like cars and money"

Jag glömmde ju skriva om veckans planer,
det det kommer här och nu ;

Måndag - skola, laga middag, hockey
Tisdag - skola, gymmet, plugga nk
Onsdag - skola (nk-prov), gymmet, chilla
Torsdag - skola, chilla
Fredag - skola, 5th avenues gig på holken
Lördag - SOVA, ngt?
Söndag - SOVA

Någon som ska kolla hockeyn på bortamatcherna i veckan ?
isf hur var när och KAN JAG JOINA?

Nu ska jag nog ta och lägga mig i min sköna säng. Det känns riktigt skönt och nu borde min ipod iaf ha lite batteri =) lyssna på musik är typ hur härligt som helst inann man ska sova. <3
Idag satt jag på youtube och lyssnade på lite randomgrejjer och började lyssna på lite gammla goodcharlotte-låtar, och kom då över denna, som jag aldrig hört förut, som faktiskt var helt okej=)

Ha det bra allihopa

puss och kram <3

"Cause I'm not sure anymore if it ever happened. It feels so unreal"

Jag kom just på att jag inte skrivit något om veckans planer, vad jag gjort idag/igårkväll och så. Så här och nu kommer det ett tråktråk inlägg som nog skulle göra min blogg bättre om det försvann=)

Igårkväll efter vi kom hem från lycksele var bina här. Vi kollade inte på melodifestivalen eftersom det suger. Jag har sammanlagt sett ett halvt avsnitt (då det var i skellefteå <3) och jag funderar starkt på att dissa finalen. Vi satt iaf vid datorn och snakkade med roliga filurer som var på dh. Nästa dh måste jag fan dit, det verkar kul som fan ! så JAG OCH LINA TAGGAR.  Efter ett tag for lina hem och SÅKLART satt jag kvar vid datorn... för länge. att jag aldrig kan sova i vettig tid !

Idag har jag iaf INTE gjort speciellt mycket. Klev upp vid 12 och trodde att jag skulle dö. Sen har jag typ gjort våran matteläxa. vadfan har jag gjort mera idag?! inte ett skit. Jag ska iaf lägga mig tidigt ikväll (altså snart!) och yes nu kom jag på att jag ska ladda ipoden (så kan jag iaf lyssna på lite musik). Men nu tror jag att jag snart ska göra mig en kvällsmacka, det känndes gott.



Imorgon börjar iaf skolan om efter lovet. det känns rent utan ÅT HELVETTE. jag orkar inte, jag vill inte och det känns bara drygt. tilllbaka till allt plugg, tillbaka till alla måsten och tilbaka till alla tidiga morgnar. fyfan. GE MIG PÅSKLOV NU DIRR

on my own

Jag gjorde det jag sa att jag inte skulle göra - att sortera in gammla inlägg i kategorierna. Men känns bra att ha gjort bort det. Känns mkt mera ordning nu. Jag skulle kunna lägga in flera kategorier som typ test och jag, men det får bli en annan gång!

Vad jag märkte och tänkte på när ja kollade på dom gammla inläggen var att jag typ ALLTID hade roliga rubriksnamn. Eller "roliga" men typ en textrad ur en låt, ett underförstått budskap eller typ ngt random. Det är nog något jag borde börja om med, för det är ju mkt roligare än inlägg som heter typ "jahapppp". Det kan nog alla hålla med om=)


bild från i sommras som jag gillar...
(tror jag haft den förr på bloggen så den hamnar inte under kategorin foto)

new

Numera har jag 2 nya kategorier här på bloggen



Dagens och Kläder/Shopping. Jag har inte orken eller tiden just nu att lägga upp äldre inlägg som passar under rubrikerna. Det får bli en annan dag/kvälls göra.

Dagens säger ju sig självt vad det är. Jag tror inte att jag behöver komme med ngn mera ingående förklaring. Väldigt många som är bekanta med dagens-inlägg
Kläder/Shopping är ju oxå vad det låter som. Jag har bestämmt mej för att min blogg ska handla lite mers om kläder. Nu menar jag ABSOLUT inte att jag ska börja med dagens outfit eller ngt sådant (har varken tid eller ork), men jag kollar ändå ganksa på nätet på kläder och jag älskar att shoppa =) Så lite bilder på fynd och saker jag vill ha kommer nog upp=)

SKOR

Detta inlägg skall handla om skor.
Jag älskar skor men äger typ 2 par som går att använda. Varje gång jag går på stan och kollar på skor blir jag alldeles galen av hur många fina det finns som jag JÄTTEGÄRNA skulja vilja köpa. Men, eftersom jag är 180 lång så går det inte att köpa skor med klack eftersom jag inte vill bli ca 190 lång, och eftersom jag är så lång så har jag stora fötter och då finns sällan skor i min storlek. det suger

Men här kommer iaf massa skor som jag ABSOLUT INET SKULLE SÄGA NEJ TILL (om jag hade vare ca 170 och hade haft storlek 38)


LÖRDAG OH LÖRDAG

DAGEN BÖRJADE UNGEFÖR KLOCKAN 8.30
Då steg jag upp. drgt en timma senare begav jag mig ner mot stan coh sedn for jag , bina och natta till LYCKSELE för att se våra kära vänner i 5th avenue spela.
Dom var bäst (som alltid) och VI ÄSLAR DOM. så är det.
Efter det gick vi hela högen och fikade och dte var gott. Sedan var vi 3 jäntor tvugna att stanna och väta på bussen som skulle gå ca 2 timmar senare. Lycksele är en vändigt öde stad, heheh .
DET VAR IAF NAJS PÅ BUSSEN, och samma sak från umeå - skellefteå (fast det var en aning tröttare).
MEN IAF. nu är vi hemma och det smakade megabra med nudlar !



Män som hatar kvinnor

GAAAAAAALET BRA FILM!
se den, bara ett tips !


Snart bio

TJA
nu sitter jag här med lina. Vikkis kommer om dett tag och klocken 21 bilr det bio. Det blir att se män osm hatr kvinnor och den är förhoppninsvis riktigt bra !

och nu ska jag SKITA I ATT LÄGGA UT NGN BILD för att allt laggar !?!?! whaii

Färdig?

Jag är inte 100% klar med min design och jag är ABSOLUT inte 100% nöjd med headern. Jag ska nog göra om den så fort jag får tid/inspiration. Annars kommer jag säkert lägga in småändringar här och var senare men inte nu efterssom klockan börjar närma sig 2 och jag som hade bestämmt mig för att sova innan 12 ! FY SKÄMMS ISABELL


gammla designen

DESIGNBYTE

Som ni alla kanske ser så håller jag på att byta design.
jag ursäktar att det kanske ser konstigt ut men NI FÅR LEVA MED DET !
=)

SAIK-LHC

SÅ SJUKT JÄVLA HÄRLIGT
VINNST
3-2


JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG
VI SKA FAN KROSSA DOM


SLEEPOVER @ LINAS PLACE

KVÄLLEN IGÅR, NATTEN OCH MORGONEN var verkligen trevliga !
även om det kanske inte blev så jättejättejätte mkt sömn! Jag och 6 andra trevliga personer infanns sig då hos lina, och först blev det lite singstar, men vi sög så vi la ner skiten ! Då dåg vi ist filmen The Notebook och DEN VAR EN RIKTIG GRÅTFILM ! men det fattade ju såklart inte alla men tur att viktoria och emma är lika kännsliga som jag (A) SEDAN skulel iaf pierrreee ha mat så vi drog på krysset , på vägen dit råkade jag riva sönder johans skor (heheheh odm var INET trasiga innan nej) . Men ja, Efter det kolalde vi på kvällens andra film som blev Changeling och den var RIKTIGT JÄVLA BRA. Efter det blev det bara och likka och "snakka"/spåra/skratta osv :D





1.Pojkarna som gjorde så vi INTE kunnde sova
2.LinaFina sings along
3.ÄRE NORTEX
4.chilllll

life is life

Ikväll blir det iaf att sticka till lina och var/sova där med henne, emma, viktoria, nortex, johan, pierre och johannes (tror jag iaf , har inte så stor koll? ) kommer säkert bli en trevlig och almännt spårad kväll men vi gillar det !

Jag har blivit RIKTIGT DÅLIG på att lägga ut bilder här. fyskämmms isabell ! Men snart så blir det ju endel från fotoklubben och FÖRHOPPNINGSVIS kommer jag kunna börja använda min nya design snart !

men jag borde typ gå och sova nu, typ ngn timme, så jag blir pigg och orkar vara glad och trevlig ikväll ! för jag vill verkligen inte sitat och vara halvdöd emdans alla andra har roligt  ! ;P


hejhej isabell utan smink och typ halvglad
bilden togs i julas kasnke .

TISDAG

Dagen började med att jag vaknade.
(altså det är inte ens första gången jag skriver dedär men det är ju egentligen ganska självklart?) Jag var sjukt trött eftersom det bara blev ca 6 timmars sömn men det fick funka. Vi (jag tyra och viccan) tog bilen till piteå och där skulle det bli en hel del shoppande !
Det första jag gör i piteå är världens klant-rammling (isabell, varför ska du alltid göra bort dej?), och inte nog med det så tar jag med mig viccan i fallet. haha kul som satan iaf.
Annars blev det en rätt så lugn dag på stan och med mig hem fick jag; 2 t-shirts från gina tricot, en skinnjacka och ett linne/klänning från carlings, en vanlig tröjja och en väst från JC. typ. sedan blev det även halväcklig lunch och gott fika på stan=)



När vi kom hem blev det typ att äta och att sedan fara ganska direkt till binas place. det var en RIKTIGT TREVLIG KVÄLL och tack till alla som var där (fasst VISSA vill jag nog kanske putta lite mer i snöhögen). sedan blev det då sovadags men vi låg somvanligt och snakkade ganska länge även om jag typ halvsov =) och det är alltid lika gott med chips på morgonen !


DAGENS 2009-03-02

Dagens humör: GLAD men har tråkigt :D
Dagens kläder: OLIKA men levis jeans och vitt linne och väst typpp
Dagens smink: mascara, kajal, foundation osv
Dagens hår: först platt sen lockigt efter snön
Dagens vill ha: KUL ! SREIÖST JAG HAR TRÅKIGT ! JUST NU! JAG VILL INTE SOVA!
Dagens värsta: att man var tvunegn åka 21.50 bussen hem.......
Dagens roligaste: fotoklubben och partyyyy
Dagens personer: LINA OCH JOHAN =) tack för en rolig kväll!

GREATNESS

TJA JAG SKA NU BERÄTTA OM MIN DAG
jag ahde ställt mobilen på halv 12 så jag inte skulle sova bort hela dagen men VAD FAN TROR NI HÄNDER ?! mobiljäveln stänger av sig (faråga mig inet varför batteriet var fullt..) så jag vaknade strax efter ett.
Efter det duschade jag , åt lunch , fixade och trixade och efter det tog jag 15.25 bussen till staaan. for hem till mamma och åt middag och gjorde mig iårdning för fotoklubben och den bar det av dit =)
DTE VAR JÄTTEKUL och det blev säkert många fina bilder ! längtar tills man får se alla=) och örkan var lika konstig som alltid ! ;P
IAF så blev det sen att dra på teknikarfesten och det ver roligare än väntat ;) men eftersom pappa&tyra inte visste att jag var där och att enda bussen hem gick vid 10 och att jag ska upp tidigt imorgon, så hann vi inte vara ädr så länge ! synd men NÄSTAN GÅNG DÅ JÄVLAR ! ;) då måste även emma och vikkis vara där! men TACK LINA FÖR EN TREVILG KVÄLL :D

NU sitter (eller ligger menar jag) jag och failar i min säng ist (altså tolka det inte konstigt). JAG HAR SKITTRÅKIGT ingen rolig jävlel vill snakka med mej och JAG HAR TRÅKIGT. jag är PIGG SOM FAN men msået sova och GAHHH !!!!!!!!!!!! xD


SIMMMA LUGNT



DAGENS 2009-03-01

Dagens humör: varierande
Dagens kläder: långkalsonger, mjukisbyxor, t-shirt, tjockröjja, RIIIIIIIS
Dagens smink: inget alls !
Dagens hår: typ riiiiiis ?!
Dagens vill ha: SOMMAR OCH VÄRME
Dagens värsta: hundpiss i snöhögen :D
Dagens roligaste: kolla aa=)
Dagens personer: BINA som fyller 17 !!!!!!!!!!!! :D

TODAY

Idag så har jag då;

Byggt snogrotta med viccan
Fryse som fan
Åkt bakom häst med viccan & andreas, fia körde=)
Bestämmt med lina att det bilr fotoklubben imorgonkväll=)
Chillat

RSS 2.0