what if you were the one

hahahahaah det värsta är , att man inte ens märker på min statestik att jag nu för tiden är en så kass bloggare xD det är ungeför lika mkt nu som förut x)

men iallafall så kan jag ju berätta lite om denna vecka och hur den hitills sett ut och hur den kommer att se ut dom dagar som är kvar !
veckan började iaf med måndag (kors i taket), och då fyllde allas våran NORTEX år, mkt trevligt för han=) sen vet jag inte om det hände ngt speciellt. jag försökte vara duktig och räkna matte på kvällen men jag är bara omotiverad hela tiden ..
tisdag var det igår och tror inte att ngt speciellt hände i skolan förutom att emma var jättenegg hela dagen, sötplutt =) på kvällen blev det att vara med robin!
idag är det onsdag och idag är faktiskt johan&johannes födelsedag, grattis grabbar ! skoldagen har väl typ vare fram och tillbaka. ikväll borde jag plugga och jag borde städa och jag borde en massa saker .. frågan är bara hur mkt ork jag har .
imorgon är det torsdag och då är det VALBORGS! =D det blir att hänga med massa roliga folk som först ska komma hit till mej , sen blire dra ut och elda=D. skoldagen kommer bland annat bestå av min&lina&johan&pierres idrottslektion (Y)
fredag händer inte mycket. blir väl en vilodag =) ska bara sitta och chilla och njuta av en ledigdag x) näemen vi får se vad so händer=)
lördag fyller andreas 18 =D vi får väl se vad som händer resten av dagen =)
söndag ska jag SOVA


oredigerad bild bara för att pigga upp inlägget=)

så mörk är natten i midvintertid

HEJHEJHEJHEJ
vi sitter i ngn randomdatasal och har jobbat med bildunderlägget.
jag är färdig först (kors i taket)'

vad beror det på ?
1. att jag är bäst ?
2. att jag är en slarvmaja
3. eget alternativ

detta är iaf resultatet;

palla blogga

min blogg blir bara mer och mera intressant för varje dag..
erkänn ? ;)

hehehe

hahahah altså det kommer inte bli mkt seriöst bloggande från min sida nu en tid
jag pallar verkligen inte (A)

grådagskvällen tillbringades iaf i skelleftehamn :)
mktmkt trevligt =)

HOOOJJJJ skolarbetet kallar =D

seriouse blogging

jag pallar inte blogga. det suger

ikväll har jag iaf vare med bina&viccan. ni är bäst brudar <3

some day..

dagen har varit okej
men inte mer än okej
lektionerna har vare okej
allt har varit okej


var ute på en hyffsat lång prommis med zakke.
det var galet skönt. jag älskar att vara ute och gå. och ibland (ganska ofta om man heter isabell pettersson) behöver man vara för sig själv.
att prommenera är ett bra sätt att rensa sina tankar. man hinner tänka igenom massa utan att bil distraherad. och det är just vad man behöver ibland.



denna bild är tagen förra året ngn ggn
zakkeponken är mkt söt
älskar honom =)




nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik, snakkar lite på msn oxå men bara om oviktiga saker. altså jag vet inte vad jag skulle säga om hur jag mår. jag känner mej glad, fast samtidigt ledsen. jag känner mig lugn fast samtidigt ...uppriven.

aja, detta inlägg blev ganksa konstigt. typ stelt, seriöst.
för att lätta upp stämmningen lite kan jag säga att jag älskar sport-bröd-mackor med skinka och tomat på =) det är gott som fan och jag åt nyss en =D

do it all over again

jahaja, vad har hänt idag?
sjukt jävla trött - som alltid - på morgonen. men svenskan var rätt lugn. vi satt bara och läste i våran bok. sen blev det cad och det funkade. det gick ovanligt fort. efter cad blev det lunch och det var supergott (skinksallad med baguett). sedan hade vi klassråd och vi bestämmde mkt vettigt. måste komma ihåg att ta med en tia imorgon . sedan blev det nk och där gjorde jag (hehe ingen annan heller för den delen) inget vettigt. jag hade tyd damp 99% av tiden och ville fäktas med ngra järnpinnar, eller gömma kroppsdelar från plastdockan. iaf så hade vi matte sist och det gick ju hyffsat bra !
denna dag har ändå vare hyffsat okej =) det tack vare mina underbara klasskompisar ;D

när jag kom hem hade vi fått beställningen från lyko, och där hade jag en antifrizz/staysmooth grejj. (hihi jag hade tur, mami betala). det luktar iaf gott som SAAAATAAAAN (typ som det gör på te-magasinet) få hoppas att den är bra=)


bara för att en bild säger mer än 1000 ord, det blir roligare och för att jag har tråkigt =D

tagga sommar =D

jag säger bara en sak;
DET ÄR GANSKA VARMT UTOMHUS

jag var nyss ute och joggade, och jag hade på mej för mkt kläder... hahah . det känns så jävla skönt, SNART ÄR SOMMAREN HÄR ! =D
om drygt en vecka är det första maj, sen är det bara en månad och då är det juni. det är GALET! sommarlovet är sjukt nära, och det är så jävla skönt. ! =D

en annan sak som är SJUK är att vi snart gått en tredjedel av gymnasiet. tänk EN TREDJEDEL. det är sjukt . det känns som att det var nyss vi började och snart är första året avklarat.
för att förtydliga begreppet en tredjedel kommer här en bild;


what to do?

detta blir mitt första inlägg idag, och jag vet inte alls vad jag ska skriva.
det brukar vara så att första inlägget går hyffsat bra at skriva, men nu har jag ingen inspiration. inget vettigt händer, ingen vettig människa gör ngt speciellt, och inte jag heller.
allt är bara som vanligt

det är gasnka konstigt. man vill att saker ska hända, men samtidigt om ngt händer vill man bara att allt ska vara som vanligt. - fast ifs, det man menar med att ngt ska hända, är ju förståss att man vill ha en positiv förändring i sitt liv. ingen går ju precis och önskar sitt liv ska bli skit -.
men som vanligt är egentligen bara ett annat ord (okej det är två) för den trista vardagen. den trista vardagen som man jämt upplever. den trista vardagen som man vet exakt hur den är.
den trista vardagen är trygg. och det är ju bra - om det är trygghet man söker.
men så är inte alltid fallet. ibland vill man ha spänning, förändring. något nytt.
men hur ska man göra för att detta ska ske? vilket är det bästa sättet ?

jag vet inte om jag ska vara ärlig. jag har ingen jävla aning.
det är de som gör den trista vardagen ännu gråare.

och med allt detta vill jag bara säga en sak till alla mina kära medmänniskor;
TAGGA LIVET


mobilkamera-foto.

vi ska käka pannkaka

tillbaka första dagen i skolan efter lovet
fyfan, jag pallar inet skola. men dagen har väl varit hyffsat okej. inget jättejobbigt ämne. vissa personer har sagt "cyklarN" till mig ett antal ggr, men det funkar det med!
annars vill jag typ döda mitt knä, döda alla jävla böcker vi måste läsa och döda naturkunnskapen. men eftersom jag inte är en mördare är det väl bara stå ut.

vet även nu att det blir webbdesign för min del som individuellt val i tvåan. men varför i helvette är det på kaplan ? palllaaa. iaf så kommer det nog att bli jättetrevligt ! (hoppas vi INTE får gunilla men kaplan har nog förhoppningsvis ngn vettig lärare!)

Dagens randombild:


HAHAHAHHA seriöst kolla på bilden XD jag dör typ.
stolarna i lycksele är tydligen "AVSTÄNGDA" ahahah kul.

IGÅRKVÄLL

Jahapp vad ska man börja med !?
vi stack ner till stan och sen stack vi till viktoria (det är altså jag, lina, pierre och johan jag snakkar om nu). vi chillade där i ca two hours och sen drog vi då till "festen" . det sög så jävla hårt så vi drog tillbaka till viktoria. hahahahha altså seriöst ni måset vara dom roligaste personerna ever <3 sen blev det att sticka till stan och lämna pierre på busstationen och sedan dra till max eftersom mina andra kompisar var där =) då chillade vi där ett tag sen drog vi vidare till johan och där låg jag typ i hans soffa och ville sova. hahaah fast ah. heh . sen var klockan mkt så vi cyklade tillbaka till viktoria där vi skulle slocknade efter många om och men . (?)  . okej

FAIL 1 - "festen"
FAIL 2 - rammla med cykeln
efterföljder av FAIL 2 - hål på byxorna, uppskrapad hand och hyffsat stort sår på knäet
efterföljder av efterföljder av FAIL 2 - det blv blod från mitt sår i viktorias säng
FAIL 3 - lång repa på min mobil

bra jobbat isabell (Y)

Men kvällen var iaf jätterolig, ni är bääst <3

jag har tyvärr inga bilder, det får ni hålla utkik på vikkkiiiss blogg kankse =)

bara så ni vet (A)

YEAH NU HAR MAMMA & BENNET STUCKIT TILL JÖRN SÅ NU ÄR JAG ENSAM HEMMA I LÄGENHETEN ! FAN VA NAJS JAG ÄLSKAR ATT VARA ENSAM HEMMA ! =D

cant buy me loooooooooove

-fråga inte vad rubrien ha med ngt å göra, fick bara låten i hjärnan

igårkväll var det en riktigt trevlig kväll.

jag, natta, viktor, sandra och linda invarderade (haha okej, vi var bjudna) binas hus någon gång före 7=)  och kvällen bjöd på mkt roligt t.ex. geni-"spelande" med barnfrågor, gh, upp till bevis (eller visst heter det så ? xD), och chill framför tvn. =) det togs oxå endel kort så man får hålla utkik på binas blogg kanske ? =)
tack för en rolig kväll (okej natt) iaf, ni är bäst <3

Jag sov ju iaf över hos bina så nu är jag trött och risig. men tror att jag ska gå och snabbduscha och hoppas på att jag blir pigg då ! ska även fylla på mobilen med gratis sms (smsa med mej ? 0738097755) och sen ska jag PEPPA för ikväll. då blire partyyy =D

Förövrigt så är det den 18 april idag, och dvs att det är EMMAS FÖDELSEDAG !!! <3
ett stort GRATTIS TILL DIG, du är bäst älskii=)


sweeti ;*

snart är det skola igen =(

Hallojj, detta kommer bli det enda blogginlägget idag. och det kommer att vara kort och tråkigt och utan bild. jag sitter nämnligen vid mammas dator och jag ska strax iväg mot kusmark!

Idag har jag vare på stan och kollat om sommarjobb och det gick åt skogan. pallar inte att inte få ngt... fyyyyyyy va dryyygt. hoppas att det går iaf..
sedan tog jag mit en löparrunda och det gick väl hyffsat. jag har nu lovat migsjälv att 2 ggr i veckan är MINIMUM.

om 20 minuter går min buss så jag ska nog inte skriva nå mer nu =) har ändå inget vettigt att berätta, och mammas tangenbord var äckligt, eller haha det är bara jag som är van vid mitt som är typ cp, så därför känns detta jätte-......konstigt..

hos bina blirde iaf film, spel, gh och en hel drös av skratt =) blir även att sova där för min mamma pallar inte hämta mitt i natten och det gå ringa bussar hem . kommer bli skitkul <3<3
blir att sova borta imorgon oxå . men ändå najs, PEPPA IMORGON

tihi=)

fyfan va kul jag har
HAHAHAHHAHAH ngn som vill dela den underbara kännslan med att vara ensam och speeedad som tusen med mej? MEN det går ju inte om man tänker logiskt eftersom man inte kan dela på en ensamhet !

men iaf, Imorgon på dagen blir det iaf att dra ner på stan och lämna mitt cv eftersom jag glömmde papprerna idag , jävla dummskalle. Senare på kvällen blirdet att dra till bina i kuuuus. åker med 18.15 bussen . DET BLIR KUL =D

JAG HAR INGE MERA ROLIGT ATT BERÄTTA



cheers

andra dagen på rad på stan

imorrse ungefär 09.10 vaknade jag (eller okej, jag hade redan snoozat 2 ggr) av att 2 galningar plingade på min dörr. galningarna visade sig vara fia och viccan så jag släppte in dom även fast jag var helt nyvaken ! jag gjorde allt som man brukar göra på morgnar och sedan gick vi ner på stan !
där har vi gjort allt möjligt som man kan göra i skellefteå, bland annat äte och fika=) gott och mysigt, ewe och sara joinade oss även och det var mkt trevligt. synd bara att korkskallarna inte pallar att ta sig till stan ikväll och vara med mej :(

iaf, detta köpte jag idag;

t-shirt, JC
trosor, gina
hårgrejjs (värmeskyddande-grejj & inpackning), Matrix (torsten)

i love you


jagvet att jag inte är den första som tagit en bild på detta sätt
men tycker bara att det var så himla fint så jag vill oxå =)

men bilden vill jag iaf tillägna alla mina vänner
ni betyder så sjukt mkt alltihopa
utan er är jag inget <3

tooonajjjjt

efter stan idag blev det en lite joggingrunda på ca 30-40 minuter. det var typ ändå hyffsat härligt, inte lika jobbigt som odm andra ggrna jag sprungit=)
sedan skrev jag då på mitt cv och det är typ klart nu, hahahah ändå småkul

och ikväll har jag varit med emma och busat <3<3<3
lite flummmmm (A) puss på dej !
jag bjöd även emma och johan på en glass, ritat bröst, sen har vi joggat, och dansat på gatan, och stått utanför ssu och tjollrat på !=) en ganska mysig kväll ;)


den som kan liste ut vad denna bild föreställen bjuder jag på en glass!

lite shopping

idag har jag varit på stan ett tag. det var egntligen inte meningen men nu blev det så =D
detta är vad jag tog med mig hem;

Grå lång tröjja, HM
BettyBoop t-shirt, HM
Ansiktsrengöring, Vichy
Svart bh (utan band), lindex
Concealer, HAHAHAH minnns inte ocg orkar inte kolla

jag hatar att skriva kreativa rubriker =D

igår stack jag till lina vid 7 tiden.
jag blev typ deprimerad när jag kom ut genom dörren eftersom jag märkte att det snöade (både för ATT det snöade, och för att jag tänkte på mitt hår) . där var iaf johan och pierre och efter ett tag kom viktoria =) vi gick på hemmakväll och hyrde film och på ica och köpte popcorn. sedan såg vi filmen och sen stack grabbarna tillbaka på lanet.
och då blev det världens pratstund. jag lina och viktoria satt länge och snakkade om det mesta, och det var riktigt skönt =) tack tjejer ni är bäst <3
senare på kvällen stack vi till ssu-lokalen för att kolla in om alla datanördar hade det kul. och fyfan va risigt =D hahahahh jag är verkligen inte avis ! xD


bubblor =)



Nu ska jag sätta mig och skriva ett CV
.
HAHHAAHHAHAH LOL. men ja det känns bra, fast lite roligt. vi får se hur det går
om ngn har ngt tips till en oerfaren cv-skirvare så tell me=) jag har iaf mamma till hjälp :D

PÅSKHELGEN


jag och linnea hade en trevlig kväll, men FYFAN för kort-byggar-hus-tävlingar xD HAHA <3


viccan är sjukt söt i backlen, speciellt då hon rammlar HAHAHAHAHHAHAHA <3

Rörelse till musik

jag och lina har varit mkt mkt duktika idag.
vi har nämligen styrt upp våran (och johan&pierres) idrottslektion. med musik och ordning och allt. nu är det färdigt. pojkarna borde tacka oss !

snart är det nog dags för mig att laga middag. det ska bli makaroner och köttbullar. är det ngn annan än jag som typ äcklas av köttbullar ?

Ikväll blir det iaf filmtajm hos lina med henne vikkis johan och pierre (tror jag) ,
det blir chillll.

förövrigt har det varit mulet idag vilket är rikitgt tråkigt, men det har inte gjort så mkt eftersom dagen spenderats framför datorn. TAGGA SOL RRESTEN AV LOVET IST =D


snälla ngn köp denna tshirt till mej?

dont give up, you will make it

jag glömmde berätta
när mamma kom hem efter hon handlat hade hon både köpt ett påskägg till mej (lite sent, men jag har ju varit hos pappa), + en ben & jerrys wich, nivet en av sommarens nyheter glassväg
jag måste säga att det var ruskigt gott men jag tycker att "kakorna" var en aning mjuka men glassen var såklart underbart god. dock vet jag inte om den riktigt är värd sitt pris =)


less

altså jag är så sjukt jävla less på min blogg.
eller inte på bloggen men på designen. jag tycker att den är så sjukt risig och simpel. jag borde ordna mera underkategorier. jag har ju t.ex FOTO som en kategori men jag borde fixa typ natur, människor osvosv under det. + att jag borde fota mera och lägga in mera bilder. jag borde även styra upp min header för det ser verkligen ut som skit.

snälla ge mej energin att orka allt jag vill göra?

jag funderar faktikt till och med på att göra en ny blogg eftersom att namnet fuljevel är så sjukt dåligt. jag vet inte varför jag heter det och jag hatar det . altså det värsta är att jag säkert kommer göra en ny blogg eftersom det är SJUKT jobbigt att ordna i kategorier eftersom jag har så många inlägg

<3


jag älskar min mamma
skulle inte klara mig utan henne

the sun shines on the outside

dagen har väl varit som många andra dagar.
vaknade och steg upp, åt och gick ut medhunden. sen har jag suttit ute och solat lite och sen tänkte jag ta 14.10 bussen till stan men det gick åt skogen eftersom det är annandagpåsk, så tyra fick skjutsa mig till kåga istället.
när jag kom till stan var jag megaglad och solen är helt underbar. så jag gick til lina och sen mötte  vi johan och sen gick vi på stigs och köpte glass. det var riktigt mysigt.
sen kom man hem igen och finns inte så mkt att berätta.....

undra vad man ska göra ikväll,.



vet inte om jag lagt ut denna bild förut på bloggen,
 gillar den iaf och den r tagen 2007 tror jag





worm-rose

Altså när klockan börjar bli frammemot denna tid på dygnet så uppdaterar aldrig ngn sin blogg nåmer. det suger som fan. vad är det då tänkt att jag ska göra resten av kvällen/natten? och nej sova är absolut absolut inte ett alternativ !

jag ligger iaf i min säng och snakkar lite med viktor niklas & johan på msn, sen lyssnar jag såklart på musik från spotify. vad gör jag mer? inte ett jävla piss. jag har sjukt jävla tråkigt.
snälla om ngn vet vad man kan göra kvällar som denna så BERÄTTA FÖR MEJ, och som sagt; sova är absolut absolut inte ett alternativ !


såhär kul har jag
och om ngn klagar på att bilden är ful så kan jag bara berätta att det FAN inte är så jävla lätt att rita en maskros i paint när man inte ens har en mus och måste rita med grejjen på laptopen !

guten nacht

förövrigt så kan jag bara berätta att jag sov hela vägen till malå,
jag sov hela vägen hem från malå.
och gissa vad jag vill göra nu?

lördag&söndag

igår blev det INGET bloggande och det skäms jag för (hehehe verkligen)
vi begav oss ut med skotern för att möta massa männsikor! vi begav oss till vorstjärnstugan och det var väl helt okej =) det blev att sitta ute och sola litegranna. Sedan for vi hem och fixade oss och sen begav vi oss till frostkåge med samma gäng för att äta middag. det var jättetrevligt och verkligen kul att träffa linnea igen=)

idag har jag, viccan, pappa och tyra varit i malå. det har varit UNDREBART väderoch många härliga åk i backen. tyvärr har jag inte min mobilsladd här hos pappa så ni får inte se några bilder idag, men säkerts enare någon gång =)



tyvärr kunnde jag inet vara med mina trevliga kompisar igår/inatt. men vi måste hitta på ngt mer snart så jag och får bara med och busa litegrann=)

ETT TEST

Jag blev utmanad av sofia=)

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den sista du träffade?
pappa&tyra, innan det viccan<3
3. Hur lång är du? +/- 180
4. Vilken var den senaste film du sett? StepUp 2 the streets
5. Vem ringde du senast? viccan
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "jo det kan du göra=)" till viccan
7. Vad är helgens planer? skoter, malå/backen
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror till vem=)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? igår strax före tvåtiden
11. Vilken ögonfärg har du? mörkbruna
12. När vaknade du idag? vid 10 kanske ? minns inte
13. Har du någon gång hittat en katt? ja fakttiskt !
14. Vilken är din favoritplats? allt beror på folket omkring/humör/stämmningen=)
15. Vilken plats föredrar du minst? samma svar som ovan ^^
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? inte i skellefteå iaf
17. Vad skrämde dig som barn? insekter har alltid skrämmt mej
18. Vem fick dig att skratta senast? viccetossan
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? hahahah ja faktiskt
20. Har du stationär eller bärbar dator? BÅDA men bärbar atm
21. Sover du med eller utan kläder på dig? tshirt+troser ftw
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 eller 3
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du någong gång spytt på någon? nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota :]
26. Är du social? beroende på humör, men ah typ
27. Vilken är din favoritglass? ben&jerrys eller ngn sorbe eller ngn kulglass ALL GLASS ÄR GOTT
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? hårförlängning, resor, konserbiljetter, kläder & SPARA
29. Tycker du om kinamat? gott som satan
30. Tycker du om kaffe? äckligt
31. Vad dricker du till frukost? juice
32. Sover du på någon särskild sida? nepp =)
33. Kan du spela poker? jag är bäst
34. Tycker du om att mysa? självklart :]
35. Är du en beroendemänniska? beror på?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner och känner, men ja det gör jag=)
37. Vill du ha barn? när jag blir äldre ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, tyska (xD)
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej det har jag inte
40. Föredrar du havet eller en pool? beror om det rä sommar eller vinter!
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och hockey
42. Äger du dyra smycken? äger smycken av guld och silver men inga överdrivet dyra=)
43. Har du någon gång testat narkotika? hahah nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tandborsten=)
45. Vem är den roligaste människan du känner? BENNET
46. Välj ett ärr på din kropp? handen
47. Vad har du för ringsignal? jag VET INTE ? har jämt på ljudlös så känner bara vibratorn ;O
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? mamma har nog sparat=)
49. Flirtar du mycket? hahahahhahah
50. Vart togs din profilbild? efyran i fotostudion=) och på en gräsmatta
51. Kan du byta olja på bilen? hhahahah NEJ =D
52. Har du fått fortkörningsböter? jag cyklar som en galning
53. Vilken var den senaste bok du läste? jag läser en engelskabok
54. Läser du dagstidningen? nepp !
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nejenj!
56. Dansar du i bilen? helatiden?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? senaste ggn jag LYSSNADE på radion var det P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? igår när vi spelade spel =)
59. När var du i kyrkan senast? skolavslutningen=)
60. Vilka personer utmanar du: bina, natta, johan, lina, viktoria, emma OCH RESTEN AV VÄRLDEN =)

det regnar.......

Gårdagkvällen var mkt rolig, =)
den spenderades hos natta med henne, sandra, viktor, viccan, andreas, sara, fia och ewe. vi hittade på allt möjligt busigt och det var mkt skojj=)

idag är jag mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mtk mtk mtk mtk mtk mtk mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mtk mtk mtk mtk mtk mtk mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mtk mtk mtk mtk mtk mtk mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mtk mtk mtk mtk mtk mtk mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mtk mtk mtk mtk mtk mtk mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mtk mtk mtk mtk mtk mtk mkt mkt mkt mkt mkt mkt mkt mtk mtk mtk mtk mtk mtk trött (okej dedär var överdrivet), men jag är iaf lite trött.
om jag inte hade vare ensam hemme idag när jag kom hem från kåge hade jag fått damp. jag känner verkligen att jag inte orkar med endel folk just nu. men som tur var är jag ensam och kommer förhoppningsvis vara det i ca 1 timma till



ikväll tror jag att jag och viccan skulle hitta på ngt =) det är ju synd om den flickan eftersom hennes pojke sticker till tyskland HELA påsklovet, så hon får lov att klara sig med mig och alla andra galenpannor=)

denna bild är tagen sommaren 2007, du är mkt söt=)




CUTTAR-TORSDAG

mina planer för helgen är ändrade
blir ingen sleepover hos vikki på lördag (det suger) eftersom pappa och tyra gillar att planera vad jag ska göra. på lördag blir det iaf skoter med massa, bland annat linnea. det blir kul att träffas vi har ju inte vare med varann på ett tag =) och på kvällen blir det ngn slags påsk-middag typ. På söndag blir det att dra till malå med pappa och tyra och SNÄLLA KAN/VILL NGN FÖLJA JAG PALLAR INTE FARA SJÄLV MED DOM ?
aja, jag blev lite sur på dom eftersom dom planerar vad jag ska göra och jag tycker att jag är nog gammal att göra det själv, men jag blev glad igen då tyra hade dammsugir mitt rum, gett met ett påskägg och packade täcke/kudde osv till ikväll ;P hahah jag klarar aldrig av att vara sur länge.

DESSUTOM HAR VI PÅSKLOV NU OCH DÅ SKA MAN INTE SURA
:D



Vi hade iaf bara 2 lektioner idag, fysik och data. på fysiken fick vi tillbaka proven och det gick väl hyffsat men jag skulle vilja veta vart gränsen till mvg var=) förövrigt började vi på sista avsnittet i kursen (tror jag ?) och vi ska nu jobba med komposanter och resultanter igen (tms <3). Datakunnskapen sög iaf som vanligt, blev inte mkt gjort . ;P
Efter skolan gick iaf jag och vikki och mötte skolkarna (iaf 2 av dom, johan och lina) på stan och sen gick vi på waynes och fikade. FAN VA GOTT MOROTSKAKA ÄR, :D det var jättemysigt

Nu sitter jag och peppar ikväll. ska till natta och jag ska sova där. FAN VA NAJS :D det känns som att det var evigheter sedan man träffade endel =)


say hello to my new friend
the chicken-warrior, grr

2 lektioner sen påsklov !

-imorgon efter skolan blir det nog fika/äta med vikki och ngn mer, =)
-på kvällen blirdet dra till kååååge och vara emd mina älsklingar
-fredag är jag öppen för förslag men pappa å tyra kommer emd 99% säkerhet tvinga mej att vara inlåst i vårat hus i kusmark fyfan va kul, nån som vill joina? =D
-lördag blir det sleepover hos vikkiee med trevliga personer, blir nog lika mkt sömn som förra gången ungeför (hahahah så blir det om man är emd johan och pierre mitt i natten) xD
-sen har jag en HEL VECKA utan exakt planering, men saker som filmkväll, te-fest och annat kommer FÖRHOPPNINGSVIS upp på schemat :D





HAHAH TAGGA GLAD ISABELL I ENGLAND
saknar brighton och VILL HA SOMMAR





TE1B IS THE SHIET

jahaja, nu sitter jag här, på min datorstol
någon som är förvånad ? =D

Dagen började med svenska som var jävligt onödig, sen hade vi cad och det är ju kul. Lunchen var najs och sen hade vi hål som var mindre najs. Efter det hade vi nk och naturkunskap MÅSTE vara det tråkigaste ämnet ever, vårat grupparbete går åt skogen . Sista lektionen var matte och vi började med andragradsekvationer vilket är najs men jag pallade inte. sedan blev det en joggingtur och jag hatar det .....
Vi har även fått våra närvaro-papper och gunilla måste verkligen gilla mej för + fyra ställen där jag BORDE fått försening/gått tidigare/frånvaro så är det en vit och fin ruta ;) HAHAHAH

IMORGON har vi bara två lektioner, fysik-labb och datakunnskap. Det är väldigt många som tänkt skolka och får se hur jag gör men det lutar åt att fara på skoln ändå. =)


detta blir första påsken på typ 984729 år som jag INTE ska till ammarnäs

kall-kall

tja hej och hallå
nu sitter vi i datasalen och chillar, snart ska va ha cad med hjon fyfan va najs.




kalle valgren, kall-kall- va-va-va valgren, kall-kall kall-kall kalle valgren



HEJ HEJ TÄLTA WEEEEEEEEEEEEE pz


2 days left

HAHAHAHHAHAHAHAH johan gillar min blogg
för den som vill lyssna på låten, klicka här

men nu ska nog jag gå och sova=)
iaf lyssna på musik

ha det bra
pusssss <3

KALLE VALGREN

jag har en allra bästa vän
som heter kalle valgren
kalle var cool
kalle var tuff
å kalle var sen
han påstår att han har en balle av sten
han skyddar mig när folk slår mig, för jag är klen
jag träffade han, när jag gick ut en dag
ingen ser kalle valgren, utom jag
att vara populär, har aldrig varit min starka sida
jag kommer för underverkligeten med en stark bira
kalle valgren, HAH, han e min allra bästa vän
han finns där för mig när jag behöver hjälp
när jag är ledsen sur, sjuk eller bakis
han tröstar mig och gräver fram sin ask med latris
kalle valgren som kompis, borde alla ha
kalle valgren som han, borde alla va
han lär mig saker som jag inte minns
men innerst inne vet jag att han inte finns

kalle valgren en cool kille med lakritspastiller
han tar fram sin ask, håller den stadigt så att jag inte spiller
han kommer fram, när det känns som att mina kompisar förått mig
typ när mina kompisar är grymma, kletar spott på mig
för kalle valgren är inte feg för han skyddar mig för jag kan inte slåss
men som sagt
vi har väl alla någon som skyddar oss
han tycker och tänker exakt som jag
och han står alltid upp för mig, när jag är svag (aha)
en riktigt hyvens grabb som bara jag ser
en kille som är där varje gång jag ber
en kille som alltid lyssnar, pratar å sitter still
och när jag bryter ihop och gråter får jag en lakritspastill
jag vet att han bara finns inne i mitt skallben
för att han är min bästa vän
och det är faktiskt kalle valgren

för jag har ingen vän, för jag är ensam å stackars mig
kanske lite utanför, lite udda, oou å stackars mig

för jag är bakfull, gick ut för en saks skull
att för en gångs skull få ett en gångs knull till ett bra knull
man inser att man är knäckt
när man slutar ensam i ett hörn med en öl och dålig andedräkt
allt går så långsamt, så man ålar fram
att ragga tjejer är nog för mig, utav en dold talang
jag är medveten om att jag har vissa brister
men då kommer den as schyssta killen med lakritspastiller
kalle valgren ah
kvällen var sen, han sträckte fram sin godisask å sa
ta en, eller ta två om du vill
jag sa
vad för kåtbock är du?
din allra bästa kompis från och med nu
för kalle är min flykt från en ensam verklighet
han är ett ljus i mörkret när ingen annan lyssnar
när alla tystnar
trots att han är min bästis vet jag
att kalle valgren inte existerar

kalle
va va
valgren
kall-kall
kall-kall
kalle
va-va
va-va-va
val-valgren
kall-kall
kall-kall
kalle valgren

för jag har ingen vän, för jag är ensam å stackars mig
kanske lite utanför, lite udda, oou å stackars mig




HEJHEJHEJHEJ

HAHAHAHHAHA alla som undrar vad fan som hände med förra inlägget så kan ni fråga min kära vän JOHAN, kan kanske vet ?!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Skoldagen är iaf slut, och nu äre inte länge kvar tills vi får lov. Idag har massa roliga saker hänt, bland annat hade jag damp/överskottsenergi som satan på lunchen, sen kan ni även läsa detta inlägg på viktorias blogg om ni vill läsa om hur jag blivit ägd idag
Jag hade ju tänkt ut och springa men jag PALLAR inte det fick bli datorn ist (A) HAHAHAHHH jag är så jävla risig ! faat jag är iaf GLAD , jag känner mej lagom seriös, därför kan jag bifoga en mkt söt blid på mej HAHAHAH

hej isabell skaffa längre hår dirr !

Kalle__

Walking down the self-destructive path
To extract some shards
Of inspiration, the frustration
You are only as strong as your weakest link
That concerns me
The infatuation is an affliction

Be careful with what you don't understand
My rogue attitude is not welcome here
You're the flame that burns me
So I know I'm still alive, I'm still alive

Don't know how to get you out of this one
We're falling, always falling
Deep in your heart sits the key to set me free
Come set me, set me free

They say the eyes are the windows to your soul
A revelation, the desperation
The imaginary voices in my head aren't imaginary
Look into my eyes and you'll see that something's wrong

Don't know how to get you out of this one
We're falling, always falling
Deep in your heart sits the key to set me free
Come set me, set me free

Be careful with what you don't understand
My rogue attitude is not welcome here
You're the flame that burns me
So I know I'm still alive

Don't know how to get you out of this one
Deep in your heart sits the key to set me free
Set me free

No one there when I turn around
I'm falling
Come uncomplicate my life
I'm falling, I'm falling, Always falling

Don't know how to get you out of this one
We're falling, always falling
Deep in your heart sits the key to set me free
Come set me, set me free

Don't know how to get you out of this one
We're falling, always falling
Deep in your heart sits the key to set me free
Come set me, set me free

No one there when I turn around









Over n out

//Isabell Lydia Margareta Pettersson

3 skoldagar kvar till PÅSKLOV

Jag sitter och pluggar fysik. Är det kul?
Svar; NEJ

det suger. jag suger.
hoppas jag inte failar imorgon på provet
jag är iaf hyffsat glad nu, för ett tag sen gjorde jag en banan/blåbärs-smoothie. fan va gott det var, nu vill jag bara ha MER. men jag pallar inte göra mer.

vad jag mer inte skulle säga nej till är detta;

kladdkaka-smet. fan va gott det är

grapes

vindruvor är fan sjukt gott ! <3


btw, det blev inte mkt fysikpluggande för mig ikväll. jag får ta allt imorgon kväll istället (A)

söndag den 5 april 2009

Altså jag fattar inte varför jag bara vill sova hela tiden . jag gick ändå och la mej i hyffsad tid igår (vid 1) och då borde jag vara mer än utsövd vid 12-tiden, men icket

wellwell, iaf så borde jag läsa våran engelskabok idag, eller jag MÅSTE snarare. Den heter iaf big mouth & ugly girl och jag orkar inte berätta vad den handlar om.

Förövrigt kan jag berätta att igår var min pappa i tidningen. har har blivit utnämnd till "årets företagere" och fick fara och ta emot pris av självaste chalotte perelli. lol

Annars så är det helt UNDERBART att vara ute och gå. visst det är svårt att klä sig rätt och på marken är det snö/slask/lera och de tär inte så jättemysigt för ens skor







old pic
new edition


greenthings = grönsaker

ikväll har emma mia vikki lina johan pierre och johannes vare här ! vi har haft en mkt trevlig kväll med bland annat filmtittande och bus utomhus ! jag längtar fan till imorgon då jag smået städa vardagsrummet =D + att våran jävla balkongförr inte gick stänga så jag var tvungen att he våran stora tv-högtalare för så inte därren for upp. hahaha risigt som fan .


denna bilden passar mkt bra och om du tycker ngt annat är du dum i huvet

random

Ikväll kommer massa trevliga dudes hem till mej. undra vad vi ska hitta på men ngt roligt blir det ju alltid ! ;D jag ska bara försöka få iväg mamma och bennet till stugan och det går trögt.... mamma vill inte. aja det får funka ändå !

Idag har jag iaf städat och det behövdes. jag minns inte när mitt rum var såhär prydligt sist (A) jag har ävan bakat två kladdkakor till ikväll och jag HOPPAS för hela mitt liv att dom står kvar på balkongen där jag ställde dom. vem vet ngn hungrig uteliggare eller skata kanske har tagit sig en mumsbit !

Jag har ingen vettig bild att lägga ut, så ni får istället FÖRESTÄLLA er en bild på 2 perfekta kladdkakor som håller på att bli uppätna av 7637 skator. PERFEKT =)

transsiberian


Ikväll har jag sett denna film med mamma och bennet . den var förvånadsvärt bra (fast det kanske berodd på att jag inte hade några förväntningar alls) och jag var typ förbannad helatiden under filmens gång.
en sak som är helt jävla klart är att jag ALDRIG I HELA MITT JÄVLA LIV ska fara till ryssland och ALDRIG HELLRE åka transibiriska järnvägen
FYFAN VE OCH FASA

ur so sweet

Jag var för ett tag sen på en prommenad, och gick då förbi karamelltåget. FYYY ISABELL inte käka massa godis ! men gott äre (A) och det är ju faktiskt fredag !
om ngn har tråikigt kan den alltid smsa eller snakka med mej,
jag kommer bara ha myskväll med moder min =)


it's so unreal

dagen har varit dryg som fan .
började med mattelektion som hade varit okej om den hade varit 30 minuter kortare. sen hade vi bild och det var typ ändå hyffsat roligt. vi ska göra ett mönster som ska upprepas, sen ska vi scanna i det och sen färglägga med ps, och sen blir det en bordstablett =) lunchen var okej. sen hade vi engelska och vi hade massa grammatik-shiet och det suger. sista lektionen var fysik och det blev inte mycket gjort. vi har iaf prov på tisdag (om laddningar och ström och blablabla) och det känns som att vi började jobba med det nyss. aja det får funka !

känndes iaf skönt att sluta, fast mindre skönt känns det inte fanns tid idag för mig att knäcka till ryggen. så jag måste förmodligen ha detta helvette hela helgen. om jag har tur blir det kanske på måndag iaf............ fan jag vill inte ha ont.


fick ett sms av fia idag då hon frågade mig om jag minns vad vi gjorde för exakt ett år sedan.
vi var iaf i hemavan med 9b, helt underbar resa, saknar många </3

time goes back

dagen har sett ut såhär på ett ungefär;
nklabb - dryyygt
dk - ännu dryyygare
lunch - pasta&ketchup
matte - dryygt
svenska - jag hade damp (A)
idrott - dryygt vi gjorde inge typ

Efter skolan hade jag ännu mera damp och sen har jag typ gjort färdigt repotaget till svenskan. nu har jag ingen aning om vad jag ska göra men om jag inte kommer på något snart så ska jag nog lägga mej och läsa min engelska-bok. det är iaf en vettig sak att göra !


jag längtar efter första tussilagon =)

hur jäkla många test har jag gjort på denna blogg egentligen? svar; VÄLDIGT MÅNGA

Födelseplats: Skellefteå
Bor: Skellefteå
Hårfärg: mörkbrun
Längd: ca 8 cm längre än jag vill vara
Skostorlek: ungefär 2-3 storlekar större än vad jag vill ha
Höger eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken: RAWRigt lejon
Kär?: småförälskad i alla

Har du under den här månaden:
Druckit alkohol? ao
Rökt? nej fyfan
Shoppat? går inte undvika
Bakat? nej, men käkat kladdkakesmet
Motionerat? gymm1
Solat? nejnejnej

Antal:
piercings i örat: 3
tatueringar: inga =(
syskon: 2 halva och 3 låtsas
saker jag ångrar: ganska många...
skor: ingen aning
Antal mascaror: typ många xD

Antingen eller:
Pepsi eller coca cola: cola
Adidas eller Nike: doesnt matter
Choklad eller vanilj: Choklad
Kärlek eller sex: Kärlek 
Tacos eller pizza: Tacos
Läppstift eller läppglans: Läppglans
Buss eller bil: Bil
Cider eller öl: cider

Ärligt:
Svär du? för ofta
Sjunger du? ibland (A)
Duschar du varje dag? neppp
Gillar du skolan? nej men det funkar
Kommer du överens med dina föräldrar? för det mesta
Tuggar tuggummi? sällan
Gråter du? typ helatiden (A)

Har du någonsin:
Tagit droger? Aldrig.
Blivit nedslagen? nejj
Druckit whiskey? smakat xD
Ljugit om din ålder? nejjj
Bråkat utan anledning? vetinte
Kallat dina föräldrar cp?ja typ, mamma har nog fått höra det mesta
Varit uppe 24h? jappp det har jag !

I framtiden:
Namn på barn? det får vi se !
Hur vill du dö? "jag vill dö istället för ngn annan" -det ålter klychigt
Vad vill du bli när du blir gammal? inte gammal iaf :)
Hur vill du gifta dig? utomhus=)
Vart vill du bo? STOR FIN villa ngnstanns
Drömjobbet? Fotograf UTAN TVEKAN

Brukar du:
Lyssna på musik? jaaa =)
Äta mat? jag är ALLTID hungrig
Dricka alkohol? händer
Vara lat? typ helatiden
Skratta: hahahahah nej inte alls (A)
Kramas? jaaa :]
Sova? japp, fast kanske för lite (A)
Jobba? ibland
Skolan: jajjemen !
Ha pengar? jo, men vill ha MERA

dont know why



bara för att jag nördar illustrator ikväll.
jagvet att bilden är jätetenkel.

violet

Detta blev en rikitg chillarkväll.
och det behövdes, skönt som fan. Jag har suttit och ritat lite i illustrator, och nu gjort min första seriösa bild. jag vill INTE påstå att jag är speciellt nöjd eller att den blev speciellt bra, men det är min första fullständiga bild (andra ggn jag öppnar programmet) så jag tänkte att jag kanske borde visa den här på bloggen !
jag har dessutom gjort en ny kategori, illustrator, eftersom jag tycker att det var riktigt roligt att sitta och rita =) jag tycker att det var MYCKET roligare än att rita för hand (A)


jag tycker att ögonen var enklast att rita (inte ögonfransar dock, dom sket jag i). munnen är sjukt konstig och näsan ser ut som, jagvetinte. den sket jag typ i xD. håret bliev lite spårat, men jag gillarde. näemen detta är väl inte JÄTTEJÄTTE seriös bild. + att jag märkte nu att hudförgen blev JÄTTEJÄTTE ljus, ser typ vit ut xD HAHAHH aja jag orkar inte bry mig . Nu kan jag iaf inte bli mkt sämre, så ni får se utvecklingen !

still waiting

Igår var jag väldigt dålig på att blogga.
Och jag tror att jag kommer vara lika dålig idag.

Dagen började med att jag försov mig. vaknade just när första lektionen började så jag kom 40 minuter för sent. Jag är typ ändå stolt för det är bara första gången efter jul :) Efter det blev det cad och fick fick veta betygen i tms och jag är väl nöjd antar jag. Lunchen smakade bajs (okej inte mackorna) och sen gick jag, lina och viktoria på stan och köpte vårens första mjukglass. lakritsströssel och violsås FYFAN va gott det var. Efter lunch började vi på vårat grupparbete om vattenkraft på nkn, och sen hade vi matte kvar. Efter vi slutat drog jag och emma på gymmet och det var lika tråkigt som vanligt !



Förövrigt så undrar jag vad det är för fel på mej. Jag är hungrig HELATIDEN och tänker på mat varje sekund jag är vaken. Jag kan seriöst äta hur mycket som helst, jag blir aldrig mätt. Det är jobbigt. som fan.  =(
om ngn har lösning på problemet så meddela mig FORT SOM FAN

RSS 2.0