MIN HELG

Fredag -
Jag kom hem till kus efter en SKJIJOBBIG skoldag där jag varit död. Somnade i sängen och sov till middagen. Sen blevdet att fara till viccan och det blev att bege sig ut på promenad, det var trevligt att gå runt och snakka i den halvkyliga höstluften=) , den blevdet att gå och palla krusbär i min trädgård och gå in och ta våran ostkrokspåse och bege oss tillbaka till viccan. Vi såg där filmen meet the robinsons och den var gullig=)
Lördag -
Vaknade ngn ggn och minns inte vad jag gjorde fram till middagen, joho det gör jag visst nu ska jag sluta skojja. Farmor fyllde 89 så vi for till henne och åt tårta, efter det så provkörde jag pappas nya 4hjuling lite lätt ;) Sen kom iaf bina och åt middag med oss, surströmming MUMS =) . Sen blev det att chilla framför tvn och det mysigt. Efter bina hade farit så RÅKADE jag sitta vid datorn liiite för länge, det var inte meningen
Söndag -
Vaknade ngn ggn, åt pappas specialfruost (bestående av rostat bröd, stekt ägg och stekt korv, gotT =) ), sen messade viccan och frågade om jag ville följa med och gå en sväng och ngra sekunder senare stod hon och andras utanför min dörr. Vi gick ett tag och kom sedan på superiden att fara ut och köra lite fyrhjuling, sagt och gjort vi packade fikaväskan och begav oss in i skogen. Altså seriöst, det var SKITROLIGT, har inte haft så trevligt på jättelänge, MÅSTE göra om ! ;) Efter det blevdet middag hos farmor och nu är jag här. =)

Nu blirdet att läsa igenom fysiken och läsa mig dom engelska glosorna. JAG ORKAR INTE men jag får väl försöka, klockan är ändå bara strax efter 5 =)

jag har kul=)

DAGENS:
Klädsel: Jeans och tröjja
Frisyr: uppsatt och risigt
Låt: ingen än så länge ;S
Vill ha: SOL (och en hemlig beundrare)
Sjuka: nja, ont i skallen osv ^^
Drog: godis
Saknad: många
Köp: inge
Godis: hos farmor=)
Attityd: positivt inställd trots omständigheterna

HAR DU:
Ett förhållande: näe
En bästa vän: jaa
Blivit kär vid första ögonkastet: kanske
Skrikit åt en lärare: tror inte det
Kysst någon och sedan ångrat dig: nje
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nej, men om VEM jag varit där med
Några smycken som kostat över 1000 kronor: hahah NEJ
Snusat: nej
Rökt: nej

FÖRSTA:
Bästa kompis: jullan eller macke
Bil: leksasbil
Husdjur: rocky<3
Semester: turkland
Jobb: hemma, men första RIKTIGA jobb Gästis=)
Köpta skiva: säkert spice girls
Piercing: öronen
Konsert: aqua på skellefteåfestivelan
Fylla: har kul utan alkohol ;)

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: benjamin
Personen som du kramade: viccan=)
Personen som ringde dig: viccan
Personen som du ringde: minns inte (A)
Alkoholdrycken: cider
Bilfärd: hem från farmor
Filmen du såg: meet the robinsons
Gången du grät: typ igår (A)
Måltiden: Tårta hos farmor=)

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: jep
Våga hoppa bungyjump: jep
Kalla dig själv lycklig: ibland
Hellre ta bilden än vara med på den: ibland=)
Kunna gråta över en kille: jep
Kunna gråta över en tjej: jep
Ljuga för någon: jo, men försöker undvika sånnt
Kunna springa 50mil: nja, det var väl lite att ta i ;o

BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: nja , tror inte det men beror väl på situationen
Hur gammal blir du nästa födelsedag: sjutton
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: hemlighet och hemlighet, kanske
Använder du huvtröjor: när jag fryser=)
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: typ ändå=)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: båda=)

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: svår fråga ;S
Sova på sida, mage eller rygg: jag varierar mig ;)
Kramar eller kyssar: beror väl på VEM ? ;P

cold

HejåHallå
Nu kommer dagens uppdatering.
Dagen började med lite utomordentligt rolig fysik, nej men seriöst, den var roligare än vanligt eftersom vi hade laborationer, och det kommer vi alltid ha varannan torsdag då vi inte har sovmorgon. Vi hade om hur ljus bryts och sånnt, det var väl hyffsat lätt eftersom vi redan jobbat med sådant i 8eller9;an. Sedan blevdet tms och jag gillar inte det ämnet..... vi skulle iaf idag starta upp grupparbete om ngn uppfinning och hur det utvecklats, och sedan översätta och redovisa allt på engelska eftersom "det är bra att kunna alla tekniska ord på engelska eftersom när ni senare läser vidare på högskola så finns ingen litterstur på svenska" och blablablabla....... jag skulle hellre göra arbetet själv och på SVENSKA. Sedan blevdet dagt för lunch och det är ju alltid trevligt med mat, och speciellt då man får pannkaka och speciellt då man har trevliga matkompisar =) Efter lunch blevdet matte och vi fortsatte jobba som vanligt (trigonometri) men efter halva tiden stack alla IT-dudes som skulle på "föreläsning" och fick sluta tidigare........FUSK!! Vi fortsatt iaf med matten och sen satt vi och "jobbade" med allt vi hade i läxa till gympan började. Gympan var väl sådär idag, jag föredrar när det inte bara är lekar, fast det kan ju vara trevligt ibland också.
Efter skolan for jag till kus och kom hem utsvulten och pappa hade glömt bort att jag skulle komma så han satt och åt och jag fick laga min egen mat och eftersom jag är så jävla tröttt blevdet nudlar (vilket man inte blir särskillt mätt på).
Så nu ligger jag här i min säng, hungrig, trött, ont i skallen, fryser om fötter och tår, med blött hår från duschen, och vill här ifrån. peppad på att joina det är skitkul jag lovar ?



inte min bild, tagen från google


är det så jävla svårt att förstå?
jag vill inte längre, inte alls--
så jävla svårt kan det inte vara att släppa taget

rosa och rött, socker och sött



Jag gillar verkligen att göra milkshakes/smothies=)
tredje kvällen i rad nu (A)
<3

jag är en filbunke

Hejsan!
Vad för har jag alltid så mycket fantasi och komer inte på ngt vettigare att göra än att sitta framför datorn? Varför försöker jag inte ens hitta på ngt bättre när jag känner mej uttråkad ? och det viktogaste, VAD kan man göra åt det hela?

3 ganska intressanta frågor. Om ngn därute har svaret så fården gärna meddela mig.
Då blir jag evigt tacksam.



Dagen har iaf varit både upp och ner. Det började med sovmorgon och det är ju inget man är ledsen över. Sen engelska och jag minns inte ens vad vi gjorde. eller jusstja, os-skiten=) och därmed kom linas fina kommentar , "We want a dick...........................tionary!" heeh=) sen blevdet LUNCH................... vi drig ner på stan och käkade på subway (och andra på wok'nroll), det var mysigt=) . Sen blevdet fysik och det var mindre trevligt. Var så jävla trött, och kallt och jävligt vardet i lektionssalen var det oxå ;O! Sen blevdet matte och det gick ju oxå mkt bra... heh ... oja=)
Sen blevdet att ta cykeln hem och sätta sig farmför datorn. SNakka med fok på msn osv. Inget vettingt d.v.s. mat - duscha - och sen snakkat med ngra i klassen på msn i en konversation, vi snakkade om vi skulle hitta på ngt ALLA ngn ggn, övernatta eller så=) fåse hure blir men jag är på! 
Nu har jag skittråkigt, om ngn kan förgylla min dag så hör av dig.

puss på dej, hare gött och sov som en stock

sånnt e livet

Tjohej!
nu var det länge sen, så det är nog dags att uppdatera lite nu=)

Nyss varit med min käre kompis bina, vi har typ promenerat och promenerat och promenerat. nä, vi var ute och gick och hamnade plötsligt på coop där vi köpte glass och frukt på flaska, yay :) det var lite småäckligt fast gott ändå. sen har vi bara suttit i mitt rumm och chillat på msn och youtube. det var riktigt trevligt=)

Annars på sista tiden har det mest handlat om skolan, och det är inte så tråkigt som det låter! , Klassen är verkligen helschysst och det känns jättebra=), fast jag tycker ju att vi fått onödigt mycket läxor...............

I lördags var vi (the gang med stort G) hos bina, det var RIKITGT mysigt och det var verkligen jättelänge sen vi var allihopa, och det behövdes! Vi hade iaf trevligt med middag, ansiktsmasker, tipsrundor, lyssnande på rolig musik och emosminkningar ;D , jag borde nog finslipa min förmåga att sminka andra, fats ifs är det kanske inte så ofta man behöver använda 87398237 kg kajal=) fast det blev ju riktigt snyggt=)
tack allihopa, ni är bäst <3

annars sitter jag här, drömmandes om ett liv bortom molnen, funerandes på vad som hända skall, tuggandes på en lapp jag nyss klippte bort från min sjal.



här är en bild på en tussilago, egentligen helt fel ute med tanke på hösten som så smått kommer inrullandes, Men hittade bara bilden. Den är redigerad i ps och tagen av mig för ngt år sen=)

imorgon en hel vecka på balder


Tänkte bara att jag kanske borde skriva ngt, fast jag eg inte har lust för tillfället. Just nu önskar jag bara att jag var glad och att mitt liv såg lite annars ut på vissa punkter, men att önska ger absolut ingenting, inte när man vet att det man vill är omöjligt att uppnå.
Jag pallar fan inte mer att vara hemma här nåmer, vill inte höra allt jävla skitsnakk, .... är det så jävla svårt för vissa att förstå varför jag gör som jag gör ? och bara vill bort...

Aja hoppas att alla andra har det bra iaf, jag trivs iaf på skolan vilket är positivt :)

KÄRLEK

Jag är en fråga utan svar,
aldrig tydlig aldrig klar
Ingen knähund att klappa ibland

Och jag
tänker glömma allt ni sagt
Jag ska sluta gå i takt
Era drömmar
dom har aldrig handlat om mig
och mitt liv

Och vad
är det som ni vill förstå
Ska ni resa er och gå
om jag säger
precis som det är?

Och när
ska nån fråga om jag vill
ha ett liv där allt står still
Era drömmar
finns inte kvar

För jag
vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt
när stormen tar fart

Och de
som vill styra allt jag gör
Det är just de som förstör
mina drömmar
Men jag finns kvar

Men du
ser vad andra inte ser
att det finns så mycket mer
under ytan
som jag nästan glömt

Hjälp
mig att visa att jag kan
gå från pojke och till man
Att ta steget
och ändå förbli den jag är

Andra drar mig längre ner
Jag är inte den ni ser
Jag försöker att glömma
och fortsätta drömma ändå
Era ord era lögner
ska jag aldrig mer lite på!!

För jag
vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt
när stormen tar fart

Och hur
kan ni säga att jag ska
bli en sån som ni vill ha
Utan drömmar
Men jag finns kvar

Jag är här
För jag finns kvar
Jag finns kvar
Jag finns kvar
Jag finns kvar

sexton år yay

Nu en kortfattad summering av min dag;
Vaknade - Plattade håret spikrakt - öppnade presenter (presentkort; 350:- Kicks & 250:- Ur & Penn) - gjorde allt annat man brukar på morgnar innan skolan - Gick till bussen - Mitt platta hår blev äckligt lockigt - Buss med fia & hanna - Kom till skolan - klassen sjöng för mej (gulligt men smått generande) - Massa grajjs som jag inte minns - Lunch - Lite lekar osv - Första skratt-gråten på skolan ='] - sagt "VAFAN" lite för högt då ljudvolymen är tyyyyst (hänt typ 3 ggr under dagen, det är typ min vanligaste fras jag använder) - Slutat 50 min tidigare än väntat - Gina tricot med lina (hon köpte en skitsnygg tröjja som hon var jättefin i =D ) - träffat gammal bekant - Clas Olsson och köpa lås till skåpet - Buss hem - Dator - Sovit (vet ej hur länge) - Blev väckt av pappsen - Middag - duschen - & NU sitter jag här igen. vilken lycka

TE1B

Första skoldagen avklarad

jag funderar nu på att göra om min blogg till en mera modeinriktad blogg så jag tänkte ge er ngra tips på det absolut HETASTE till skolstarten
1. Se till att du har VÄLDIGT lockigt hår
2. Platta det fint på morgonen
3. Se till så att skolan börjar en jävligt regnig dag
.................,,,,,,,,,,,,,
FÄRDIG

Nu går jag tillbara till det vanliga och dissar mode-bloggs-ideen

Första skoldagen som sagt.
Den har väl bestått av introduktion av skolan, information från klassföreståndarna, rundvisning i hela skolan, skriva brev till klassföreståndarna/sigsjälv, springa-runt-i-skolan-och-svara-på-frågor-tävling, plus att vi gick och spanade in våra skåp... typ
Klassen verkar helt okej, jag kännde ju lina sen tidigare och snakkat även med ngra nya och dom var jätettrevliga/roliga. så dethär blir nog bra. =)
fast jag vill inte påstå att jag längter till onsdag då riktiga lektionerna börjar...

söndagkväll

detta blir ett KORT inlägg

nu var sista dagen av sommarlovet 2008 avklarat
imorgon börjar skolan
balder- here i come

(hoppas, hoppas, HOPPAS det blir en bra klass)

sweet dreams are made of this

Hallådär.
Jag vet inte varför jag skriver detta inlägg men jag gör det ändå

För en gångs skull kan jag ju välja ett ÄMNE att skriva om, det kankse är lite intressantare än bara massa allmännt svammel.

Dagens ämne får bli; drömmar, bara för att jag inatt minns vad jag drömmt om för första gången på jättelänge.
Jag kan börja att berätta om drömmen jag drömmde inatt, som faktiskt var riktigt trevlig att vara del av;
Allt utspelades i en GIGANTISK ica-butik (större än MAXI, jaglovar), det fanns hissar där inne och enormt stora varu-berg. Men storyn var i alla fall den att jag och några andra (minns tyvärr inte om det var ngn jag faktiskt känner) skulle försöka fånga några bovar. Allt var som en enda kurragömma-lek fast på mycket blodigare allvar. Man gömmde sig och spejjade men det var OMÖJLIGT att få fast dom. Jag minns inte nu VARFÖR vi skulle fånga dom men ica-personalen och polisen var inblandade och vi skulle hjälpa till. Jag minns några speciella scener och en av dom var tillexempel då jag hade gömmt mig på kundtoaletten (som förövrigt var MITT i butiken) och satt och spejjade ut och plötsligt fick syn på dom. Jag smög försiktigt ut för att inte väcka ngn större uppmärksamhet men bovarna upptäckte mig självklart, så det blev till att springa men såklart han jag inte ikapp dom utan kom fram till hissen där en av dom klivit in just då dörren stängts. typiskt...
Denhär drömmen kanske verkar vara lite "läskig" (man - iaf jag - kan ofta uppleva saker som denna läskiga i drömmar) men så var verkligen inte fallet. Jag ville inte vakna upp för det var så spännande (hahahhaahah den vardet jag lovar, jag är inte så bra på att förklara) och jag VILLE verkligen ha fast bovarna. Jag blev faktiskt riktigt besviken då min syster kom och väckte mig ;P

Men nu över till en annan del av ämmnet.
Det har ju spekulerats en hel del om drömmar betydr ngt, om att det är ett sätt för ens undermedvetna att tala. Man kan ju undra om det är så. Jag tror personligen att det faktiskt kan vara så, fast det svåra är bara HUR man ska tolka sina drömmar. Jag är själv ägare av 2 stycken drömtolknings-böcker. Inte för att jag är ngt slags "dröm-tolknings-freak" utan böckerna är bara nånting jag fått i julklapp av en slump (eller var det ödet?), men jag tycker faktsikt att det är riktigt spännande att kolla i dom, även fast det var ett tag sen sist.
Och en ännu bättre fråga är hur man ska tolka sånnahär galna drömmar man drömmer ibland. Drömmar kan ju innefatta vad som helst; sköldpaddor, studsmattor, dvärgar, regnbågar, seriefigurer, klasskamrater, etc. - allt i en salig blandning. Antingen kan det bara vara ett sätt att rensa skallen, ELLER ett tecken på att ngt inte står helt rätt till i hjärnan. Fast egentligen, vem har sagt att alla drömmar MÅSTE ha ngn psykisk anknytning?
Allting som händer och alla kännslor man känner kan ju bara hända av en ren slump och tillkommer just för ögonblicket, det är och förblir ett mysterium och ngt svar kankse vi aldrig kommer få. ;)


Bild: Google


gut sehr gut

YAY
äntligen har jag bytt header, !
jag blev så jävla less på min gammla men hade ingen fin bild eller ngt så jag tänkte att det kanske är fint med en enkel oxå, så jag snörde bara ihop en enkel bild me ps=) tyckte att det vart hyffsad fint som header. mkt bättre än förra iaf

purple



jag älskar färgen lila (L)

hejhej

Tjolahopp
Nu har jag färgat mitt hår.

Och inte fan behövde jag två stycken färgningsgrejjer, dom sa säkert bara det för dom ville sälja.
Färgen blev väl okej, nu önskar jag bara att;
1. Jag hade en cool lila slinga i mitt hår
2. Mitt hår var längre
3. Mitt hår var tjockare så det såg bra ut om jag flätade det
4. Mitt hår var platt så jag slapp platta det hela tiden
5. Min lugg var klippt på ett litet annat sätt

sen är jag nöjd =)

åter till färgen, den är väl typ mörkbrun/lila/vinröd/svart/nånting.
typ olika beroende på sken, den är inte så olik som jag brukar färga

yay, ha det bra

to sleep, or not to sleep? THATS THE QUESTION

Hm, Nu över till en väldigt svår fråga..

Ska jag gå och sova nu?

När man har en sådan fråga framför sig och inte vet vart man ska ta vägen, kan en bra sak vara att väga för och nackdelar mot varandra så fårman se vad som vinnar, lets doit

+ jag får förhoppnigsvis fler timmar sömn = piggare imorgon
- jag kommer förmodligen inte kunna sommna
+ jag behöver inte komma på ngt att göra nu
- jag behöver inte komma på ngt att göra, jag kan sitta här och göra ingenting=)
+ mamma bild glad
- mamma märker inte om jag sitter uppe (förhoppningsvis) så hon mår inte dåligt av det

Ställningarna står nu 3-3 och kampen är jämn

Eftersom inget av dom två olika alternativen verkar vettigare så är det nog lika bra att sitta uppe ett tag till och se om jag kommer på ngt smartare, yay

trettonde augusti, dock inte en fredag

Idag har jag;
x Vaknat (näää nu skojjar jag)
x Gått på stan och provat en jacka som såg skitsnygg ut fast så helt sjuk ut på mej (antagligen för att jag har övernaturligt långa armar och måste typ ha 37399487 storlekar större bara därför)
x Köpt dyr hårfärg på hufvudsaken, eg hade den inte varit så dyr om dom inte sagt att jag måste ha 2 st till mitt hår. Menmen hoppas det blir bra ska nog färga imorgon
x Cyklat hem i regnet och plattat luggen en andra gång idag, viiilket kankse inte var så nödvändigt
x Sutte framför datorn och försökt ladda hem AutoCad men inte hittat nå vettigt så därför sutte och photoshoppat ist=)
x Lagat middag (tacos) till jag, mamma å bennet.
x Glömmt bort kläderna som jag skulle ta med till viccan
x Tage på mig typ 46873 lager regnkläder eftersom jag skulle fara till fia
x Börja köra mot kus och det regnar som FAN
x På gammlakågevägen börjar det kännas som jag har kissat på mig
x I Ersmark sitter jag typ och skrattar för migsjälv för att jag kan pressa upp vatten mellan tårna
x Väl framme hos fia är jag DYNGSUR.. heh he
x Jag hälde typ ut 3 dl vatten ut mina stövlar...
x Men fia var så snäll att jag fick låna torra byxor, sockar och trosor (A) xD
x Sen ringde jag till mamma och bad snällt och vänligt att hon kunnde hämta mig sen.....
x Sen har jag, fia, hanna, andreas och viktor typ sutte och varit allmänt oseriösa i fias garage =)
x och sutte i fias kök och äte bullar
x sen skjutsade jag andreas till sin lover och migsjälv till pappa för att lämmna moppen
x sen kom mamma och hämtade mig och nu är jag här
x har nyss ätit två havre-hårdmackor med kyckling, färskost och solrosfrön på, det var gott =)
x och klockan är bara 10! KORS I TAKET, JESUS LEVER ! ;D

Tack alla söta barn för en otroligt trevlig kväll !=)


hey


vad sägs om en ego-pic såhär en tisdagskväll?

sweet dreams

gutenacht

TJO

Idag vaknade man VETTIG tid , 11.00 närmare bestämmt och det första man mötes av var min syster som satt och kollade på tv. Jag frågade henne om det gick bra att jobba och hon svarade glatt och trevligt att det aldrig gått bättre. Efter hon tvingade i mig lite fil och äckliga fulkorns-grejjs/flingor/kuddar så bestämmde jag mig för att rensa min garderob för den har varit för full ett bra tag. Det gick finnemang och nu har jag flera högar kläder på mitt golv som jag inte vet vad jag ska göra av. Sen gick jag och joinade jenny framför tvn och kollade på swe-canada damfotboll och det var en riktigt trevlig match=) Sen begav jag och jenny oss in i köket för att bara lite kladdkaka (med betoning på KLADD) men den blev riktigt god!
Efter det harjag inte gjort ngt vettigare än att äte middag och duscha =)

Nu ska jag ha en trevlig kväll och hoppas att alla andra oxå har det=)

storasyster=)


Jag och Jenny i Sundsvall =)
Denna bild togs inte igår (som ni kanske ser på datumet, och mig).
Den var ganska fin tyckte jag, -förutom att jag hade ett ganska underligt ansiktsuttryck.
jenny du är superbra <3, förutom då du skrämmer upp mig med larver=(

maskros



Jag TÄNKTE lägga in denna bild som header, MEN det såg sjukt ut pga att jag har svart bakgrund..
Bild redigerad i ps

önskelista(A)


Jag fyller år om en vecka och en dag, så jag tänkte berätta vad jag önskar mig;

1. CANON EOS 450D, (med tillbehör) dyr:-


2. Plattången som finns på torsten, 1090:-

3. Pengar så jag kan köpa mig en vinterjacka och skor man kan använda på vintern (mina nuvarande skor tror jag är en aningen för håliga och kalla för vintervädret i norrland)

one week left

Nu ska jag vara lite seriös.
Om exakt en vecka så har första skoldagen varit. Första skoldagen på gymnasiet.
shit säger jag bara,
Det känns lite tråkigt, denna sommar har gått så sjukt fort, och det finns så många fler saker som jag önskar att jag hade hunnit göra. Och det känns drygt att måsta stiga upp tidigt på morgnarna oxå, men samtidigt kan jag inte förneka att jag tycker att det ska bli lite kul att börja skolan igen. Det ska bli roligt att se vad man hamnar i för klass, riktigt spännande. Och det ska även bli intressant att se vad man ska ha för lektioner, om det är ngt man tycker verkar roligt eller bara drygt. aja, spännande blir det iaf.

TEKNIK form&design- here i come

HEJÅHÅ

Ohnej nu harjag inte skrivit sen i torsdags , DAGS FÖR LITE UPPDATERING!

Fredag tillbringade man iaf på NOLIA med natta och hennes kära brorsa och hennes kära moder och hennes kära moders moder =) det var trevligt. Fast nolia är inte så jättetrevligt, ganska överskattat. men vi hade trevlig ändå, fast det är ganska trevligt att sova i bilen i baksätet oxå, OCH DET VAR INTE BARA JAG UTAN NATTA Å CHRILLE OXÅ (A)!
fredagkväll gjorde jag typ inget, sov tidigt typ (man får konstiga tidsuppfattningar på sommaren, nu tänker jag tidigt typ 12-tiden, (A) )
Lördag dag kankse jag inte ska prata så mkt om. Var iaf på stan med en person, var väl ganska trevligt fast en aning varmt. Men var inte lika farligt som jag trodde, ngn ggn måste man komma över sina rädslor som te.x att träffa främlingar ;)
lördagkväll var iaf galet trevlig!. var i kg med natta, viccan och fia och det blev väl att göra lite blandade saker som tillexempel att sitta på kyrkmuren och vinka till förbigående traffik, bli förföljda av turkar och springa som fan, skratta som galningar och göra namn av sockar (A) sen sovja hos natta och vi kollade film och snakkade. pusss=)
Söndag vaknade man upp hos natta och jag for ganksa snabbt. Efter en dusch så blevdet bion med mammsen och vi kollade på narnia. den var SJUKT BRA ! <3 rekomenderar den starkt!
på kvällen blevdet att ta moppen till lina, vi chillade och for och hyrde film, ghost game tror jag att det hette men är inte 100, den varväl sådär. den var iaf äcklig. Vi åskådliggjorde även en kille som INTE var full på vintergatan då han hade ett litet snakka med säkerhetsvakten.. heh=), forhem efter 12 ngn ggn =)
Måndag , idag med andra ord. Jag vaknade klockan halv 11 då jag hade ställt mobilen på. men var så förbannnat trött så jag tänkte att jag kunnde osva lite till och att mamma eller bennet kunnde väcka mig då dom kom hem på lunch en timma senare, men NEJ. inte blev man väckt inte. Så jag vaknade vid 2. Steg upp och såg att min syster satt och "jobbade" men det blev nog inte mycket jobb för hennes del. Efter jag ätit satt jag och hon och kollade igenom alla klädkataloger och skrattade åt hur fula kläder det finnns=) Efter det visade jenny mig mindre trevliga saker i en låda i köket, ....... fyfan,
och nu ikväll harjag inte gjort nå vettigt, typ bara sutte vid datorn och fixat med bilder osv =) det är iaf härligt att inte göra ngt =)


übergulliga =]

sweet=)

HEJSAN=)

Igår vad jag och tyra i ume och shoppade, vissa som galningar (A)
Hittade iaf mkt och köpte även det mesta (A)
Jag ska inte lägga ut bilder för sånnt orkar inte jag (A)
Kvällen tillbringade jag hos natta och det var mysigt.
blev att ligga på hennes golv och käka jordgubbar osv
jag var väldigt pigg där på slutet, verkligen

Idag harjag varit väldigt klantig då jag läst busstiderna
sen har jag vara och klippe mej, jag blev nöjd =)
har även tage spruta och blev skit-yr så jag fick en glass ;D
Ikväll harjag varit hos sofia med massa gulliga människor=)
Trevligt att träffa alla i HannazZ igen, och det var gott med glass (A)
Och jag tycker att kajsa är huuuur söööt sooom heeeelst :]

Tjolahopp

Liten uppdatering =)

Igårkväll var jag med 4 otroligt trevliga vänner och vi hade otroligt trevligt. det är ju ganska logiskt, ellerhur? (A). Vet eg inte vad vi gjorde men=)
Idag harjag varit en duktig dotter och inte kokat nudlar i te-pannan. Jag har inte ätit nudlar men ändå =). Vad jag egentligen menade med att jag varit en duktig dotter är att jag har;
1. Dammsugit hela övervåningen
2. Slavarbetet på verkstan
3. Lagat otroligt komplicerad middag
Jag är riktigt stolt över migsjälv och det borde jag oxå. heh heh heh

NU sitter jag bara här och snakkade med min käre vän sofia på msn och SJÄLVKLART gör hon mig sugen på glass och inte vilken glass som helst utan den godaste glassen nämligen BEN&JERRYS (L)
fyfan för det, det var riktigt elakt!



Imorgon bäre av till ume, borde kanske tänka på att sova med tanke på att jag ska upp 7.30, men icke sa nicke jag är en datanörd uti fingerspetsarna så NEJ NEJ

glad=)

ÄNTLIGEN harjag bokat en klipptid, MITT LIV ÄR RÄDDAT =D
Fast jag fick inte min vanligta frisör för hon hade inga tider =(
 
så TORSDAG den 7:e klockan 12.00 ska jag vara på torsten och klippa mig hos en ospecificerad frisör =) jag ville bara skriva upp det NGN stanns så jag inte glömmer bort det (A)

Önska mig lycka till ;D

Bella är BäsT ! =D

Nu sitter jag är, ÄNLTIGEN! har typ inte varit hemma hos bella på ett halvår =O
Men nu är jag här och som vanligt spårar de. Har redan blivit biten en gång xD
Hon är så sööt <3

Nu är de några saker som jag vill säga om min käre venn !
(till alla som inte redan vet de alltså)

Isabell Pettersson är den mest underbara flikkan som går i ett par skoR!
Utan henne skulle jag aldrig kunna överleva. så många gånger som hon har tröstat mej när jag har varit ledsen, så många gånger hon har sagt uppmuntrande saker och fått mej att känna mej värd något, så många gånger som hon har hjälpt mej upp när jag har fallit... de är obeskrivligt.
Hon är verkligen en helt otrolig människa, hon är som luft, utan henne GÅR de bara inte leva.
Jag har så jävla tur som får uppleva den här vänskapen, RIKTIG vänskap.
Tjejen bäst, de är bara för alla att inse!

Vi två mot världen älskilng <3
always


/din jevel


ENGLAND-PICS















1. Vacker vy över havet, nerbrända piren och stranden
2. Vad gör man på kvällen om inte hänger på piren? ;)
3. Brighton Pier <3
4. Svenska coolingar B)
5. Frida och Emeli/Jack i London, (london eye på ett litet hörn)
6. Synd att inte stina var blond för då skulle jag ha kunnat kalla denna bild för blondinerna=)
7. Trevlig byggnad i London mot en alltför molnig himmel
8. Store Ben (A)
9. Jag skrattade då jag såg skylten.....
10. Go Pochahontas Go (utanför buckignham palace)
11. JAG ÄLSKAR HANS MÖSSA JAG VILL HA =(
12. Matt och Alain, <3
13. Enligt vissa; "Konst", Enligt mig; FEGHET!
14. Bowling på marinan ;D
15. Bina och den alltför anonyme Mikael =)
16. Jag gillar blommor=)
17. Mysig Park i staden Lewes
18. Jenny, Bina & Emilia utanför Madame Tussauds (eller hur det nu stavas)
19. Min bästa kompis </3
20. Bina och hennes tvilling =D
21. -Denna bild saknar kommentarer-
22. DevilsDyke, UTSIKTEN <3
23. Det var fint där (A)
24. Aj lajk båots
25. JumpZone! Stina i luften ;)
26. Stenar <3
27. Konst på mitt feta ben ;D
28. BeachBabes ;) (och jag kommer föralltid minnas mangina killen..)
29. Hanna, Stina, Bina :)
30. Jenny, Imme, Bina=)
31. The Swedish Gang ;D
32. otroligt skabbig tjej (jag bjussar påren,..)
33. Hanna, Stina, Frida, Emelie, Janina, Bina och STARBUCKS <3
34. det blåser =)
35. Emelie och Frida rullar runnt och har trevlit ;)
36. Den enda bilden jag blev nöjd över på resan =)
37. Janina, Frida och stina=)
38. GRÄS ;D
39. Svenskarna och sista kvällen (innan det blev mörkt ;) )

Jagvet att endel bildtexter är lite onödiga, (A)

iwannabeyourrockandroll

Hejhej =)
Jag diggar punkform på blogginlägg så LETS GO

x Nu har jag gratis sms, 0738097755
x jag har tappat mitt högra örhänge
x Grillkvällar i stugan med massa stugfolk suger
x Speciellt då man måste vara rädd för att oskar ska snakka med en
x Jag har lite att göra, kankse ska poppa lite popcorn
x Du är en ängel om du kommer ut hit och är meme=)
x Imorgon skajag hem härifrån
x Då ska jag även vara med viccan och hennes älskling, det blir mysigt
x Jag har saknat viccan väldigt mkt <3
x Längtar även att få träffa alla andra puckokorkar =)

Det var allt från mäjj, pussÅkram

jag kommer inte på ngn rubrik?

Detta inlägg skriver jag av 2 orsker;
1. att uppdatera och berätta om vad jag gör och gjort dom senaste dagarna
2. berätta en hemlis (A)

Jag börjar med punkt nr 1 =)

Tisdag - sov, packade upp min väska, blev hämtad av mamma sen for vi till stugan. finns inte mkt rroligt att berätta.
Onsdag - vaknade och gick ut till en SKINANDE sol, då blir man glad =) efter ett tag kom lina, vi gick ner till avabeachen osvosv =) mat sen såg vi film; little miss sunshine, den var gullig =)
Torsdag - stranden här oxå och denna dag ännu varmare, och PLÖTSLIGT utan förvarning började det regna, vi gick upp till stugan och efter ett tag började HAGLA jävla stenkulor ;O skitkonstigt. sn spelade vi lite kort, middag och sen for lina hem. på kvällen bakade jag och mamma inför kaktävlingen som skulle inträffa dagen därpå, efter det såg vi hide and seek (fast båda vi redan sett den) och sen låg jag och slösade bort pengar på min mobil =)
Fredag - vaknade, minns inte vad jag gjorde, duscha och försökte göra mig acceptabel för att visas i en folksammlig på mer än 10 pers sen blevdet att bege sig mot den mkt omtalade kaktävlingen. och hör och häpna; jag vann med mina super-lyx-banan-special-kakor , yay ;D sen blevdet hem (jag säger hem till stugan ;S ) och äta och göra sig redo för volleyboll-turnering. det blev oavgjort i matcher, tråkigt enligt min mening, ngn MÅSTE ju vinna. annars gere inge.
Och nu sitter jag här inne i min ensamhet, resten av folket sitter ute i kylan på bropuben och dricker sig redlösa, det är ganska mysigt att vara ensam ibland =) som igårkväll då det åskade och blixtrade som fan <3333 jag gillar åska =)

Nu över till punkt 2 ;

Jag saknar alla mina vänner som fan! , jag vill träffa alla NU! ,
direkt när jag kommr från stughelvette måste vi hitta på ngt!!!! =)

Det var allt från mig för denna ggn, ha det fint=)
pusssss i pannan <3

RSS 2.0