its confusing.. ?

Igår kväll blev det altså bio med viccan andreas och bina.
Vi såg benjamin button och den var väl hyffsat bra. eller den var bra men den var LÅNG. nästan lite för lång. men ah jag hann iaf gråta litegrann (A)
Vi hade kul även innan bion med lite klättring på snöhögen på torget (A) ellerhur viccan ? ;)

IDAG har jag iaf varit på verkstan och målat. jag har altså målat väggana i kontoret. grått blir det och jag ska förmodligen dit även imorgon för att göra klart allt. Jag må säga att det är MYCKET sexigt med blå-overaller ! tyvärr har jag ingen bild att infoga på det !

Vad händer ikväll då ?
bra fråga ! om någon har ngt förslag så är jag nog positiv, fast dte känndes ganska härligt även att bara ta en lugn hemmakväll ! Sitta framför datorn eller typ kolla något dåligt tv-program. Det kanske är någon film på tv ?=) Annars om någon är social kan du ringa och prata/smsa med mig på 0738097755.

Jag har iaf kvar några godisar från igår=) det känns bra=)

INGEN BILD I DETTA INLÄGG! FYY

BIOPOPCORN ÄR GOTT=)

IGÅR blev det inget bloggande eftersom jag var på hockey
som hela värden redan antecknat blev det 2-1 efter sudden, det vore bättre emd 3 p men 2 är bättre än inget !

IDAG blev det nationella matte. Vi får väl se hur det gick och jag hoppas attd et gick bra. Längtar tills vi får tillbaka !

jag orkar inte skriva något mer om idag för ingen bryr sig ändå !!!!!!

Idag på bussen kom vi iaf på att vi skulle på bio ikväll, så jag viccan andreas bina och fia ska och se benjamin button =) gulligt värre ! det blir sena och snart borde jag kanske tänka på att jag ser ut som en risplanta !



YO SEEEXY <3


men aja, SO LONG FUCKERS (L)

dagens fråga

Jag har bara en fråga;
Hur ska man göra för att få fler läsare ?

mera foton som JAG tagit? mera bilder på mig? dagens outfit? PORRBILDER PÅ MIG( o.O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) ? låtsas vara fjortis? eller vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad ?


Tacksam för svar!


hejhej denna bild är gammal o.O
kanske ett år drygt !
jag är halv, wiiiieeee

jag och lina är fotonördar=)

PÅ MÅNDAG SMÄLLER DET
jag och lina ska på fotoklubben, och vara seriösa
ta med våra proffskameror och varai studion, själva !

Vi har funderat på olika teman på våra photo-sessions, och vi har kommit fram till att emo-tema, hiphop-tema och att ta med sig olika rekvesita (ex. grönsaker) skulle funka fint ! Såklart kommer vi även ta fina bilder där alla får bländas av våran skönhet!

foto; google

citrus mint

Annars så har vi haft nationella i matte idag.
Jag blev klar en timma innan man var tvugen att lämna in, hur gick det till ? men eftersom jag vill satsa så högt som det bara går så satt jag kvar och skrev ner massa extra saker och andra sätt att lösa det på. hoppas det gick så bra som det känndes, men det känndes nästan FÖR enkelt....
iaf så började mitt uppskurna finger blöda mitt i lektionen och eftersom jag inte får lämna salen så var jag tvungen be läraren hämta papper, som inet heller kunnde lämmna rummen som var tvungen be en annan lärare xD allt för lite blod ! hahahah det var nästan småkul.
Sedan blev det rast, sedan cad. altså varför ligger jag typ efter i caden ? bara för att jag gjorde en sneväg på mitt fritidshus som fuckade hela köket (och ja, jag har börjat att använda ordet fucka helatiden). sedan lunch och låååångt hål. på naturkunnskapen gjorde vi inge vettigt (satt vid ngra datorer och kollade bloggar typ)och sedan gick vi på föreläsningen på nordanå som jag tidigare nämnde i förra inlägget=)

Nu ikväll behöver jag inte göra så mkt, bara ringa örjan, ringa pappa, städa rummet, kolla på engelskaglosorna, träna på svenskaredovisningen och sen ska jag såklart kolla topmodel=)

Fast ja, jag skulle vara glad om skolan satte mindre press..

Rubriken syftar på tugummi, mums

I förra inlägget tog jag ingen bild. så därför får ni en EXTRA fin i detta;

JAG OCH EMMA
hahaha emma är blondin (A)
och jag har fint uttryck i ansiktet !

bilden är tagen med ngns mobilkamera - viktorias kanske ?

Johnny puma höglin

Jag har nyss varit på mitt livs bästa föreläsning.
Så sjukt bra. jag finner typ inga ord. killen som berättade kunnde verkligen få oss lyssnare att lyssna, och man ville verkligen inte missa ett ord av vad han sa. sjukt skön humor, men samtidigt så mycket allvar.
Han hade iaf haft ett helvette som uppväxt, med en morsa som missbrukat och sen hamnade han i fel kretsar. Han hamnade i ett nazistgäng där han först inte var inblandad i det nazistiska, men drogs mer och mer in i det. Tillslut startade dom en nazistrgupp med han som ledare. Dom höll på ett tag men tillslut insåg han vad han höll på med. han fick hjälp ur skiten och nu idag föreläser han på olika ställen, och berättar sin story

Här är DN:s artikel. Jag tipsar, men såklart bättre när han berättar.

i just want you close

Det blev inget bloggande igår. Det känndes nästan lite konstigt !
Skoldagen såg väl ut som skoldagar brukar göra. När jag kom hem lagade jag mat och råkade SÅKLART skära mig, så nu är min vänstra hand handikappad. Jag känner inte för att lägga upp en bild p åsåret för det skulle inte se så frächt ut=) Senare på kvällen pluggade jag matte och gick ut på en promenad. Det är riktigt trevligt att prommenera, fats det är såklart trevligare att gå med ngn=)

Idag då ?
jo det var då vår kära fysik -  tms - matte dag ! + två till lektioner. och på engelskan hade vi dessutom ooförberett hörförståelse-prov , yay. dessutom var det äcklig mat idag - blodpudding. så det blev sallad för mig. Och sen fuckade jag ut på gymmet eftersom sallad inte är så mkt mat. efter gick jag och emma iaf ner på stan och jag köpte ett äpple och tugummi på ica. sen gick hon till bussen.
Nu hemma har jag inte gjort nå mkt, typ käkat.
men ikväll ska jag;
PLUGGA MATTE
GÖRA NK (naturkunnskap)
DUSCHA
KOLLA TOPMODEL
PEPPA MVG IMORGON
Vi har altså nationellt prov i matematik imorgon. om jag inte får mvg kommer jag aldrig förlåta migsjälv. Vi skall göra delen utan räknare + den svåraste uppgiften imorgon. resten på fredag. jag MÅSTE klara det

Annars har vi som alla andra ettor på balder en föreläsning imorgon på nordanå. jag minns inte vad det skulle handla om men det brukar vara trevligt=)


Detta kort är taget i höstas då jag och bina var i sthlm=)

Ngn mer än jag som bara vill sticka ngn stanns ? bara ngn helj eller ngt ? fara till ngn annan stad, typ sthlm, menVADSOMHELST, skulle fan vara najs att fara till LULEÅ!
slippa föräldrar, bo på hotell eller ngt, gå på stan och chilla !

HEader=)

Jag har gjort en header till min käre vän sofia=)

såhär ser den ut;

klicka på bilden för att komma till hennes blogg=)

Bilderna är INTE tagna av mig, jag har bara satt ihop hela grejjen=)

another day just doin nothing

OKEJ
nu har jag (men hjälp av johan kors i taket) finjesterat min blogg lite granna. Så nu är det bara ett fåtal detaljer jag stör mig på ! Jag funderar även på att lägga ut den nya headern som jag gjort till migsjälv men pallar inte än eftersom jag gillar min nuvarande + att jag inte orkar ändra allt limegrönt till ngn annan färg (fast det tar ändå typ bara 3 sek eftersom det bara är att klistra in en annan färgkod på alla ställen där den andra står=)

Och eftersom det blir mkt roligare att läsa blogg med bilder, så ska jag numera ALLTID ha en bild i varje inlägg. Och jag ska faktiskt försöka ta ROLIGA bilder och inte randombilder från google - då tar jag hellre gammla bilder på mig eller mina kompisar, det är ju riktigt roligt faktiskt o.O


Detta är en bild från när jag var i gran canaria 07.
Jag längtar som FAN efter att fara utomlands ! men mamma och bennet snakkar faktiskt om att vi kankse ska fara ngn stanns till hösten =] fast det är ifs nästan ett år bort.....................

BTW, jag har än inte kollat på aa eller de halvt dolda o.O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

depp eller pepp?

-
PEPPA
svenskaredovisning imorgon
PEPPA skidor på idrotten
PEPPA matte nationella på ons&fre
PEPPA gymmet fast det är skittråkigt
PEPPA vintermörkret
PEPPA kylan eller slask
PEPPA att stiga upp tidigt på morgnarna
PEPPA fysiken som är cp
PEPPA att fara till pappa ihelgen
PEPPA att åka buss till kusmark

+
PEPPA hockey iveckan=)
PEPPA helgen=)
PEPPA att träffa mina gammla älsklingar igen<3
PEPPA topmodel=)
PEPPA att det kanske blir fint väder=)
PEPPA att jag kanske her mig ut och fotograferar=)
PEPPA att jag kansek ska byta design=)
PEPPA att jag ska kolla andra avenyn och de halvt dolda snart=)
PEPPA att för varje dag som går, bli mitt hår längre=)
PEPPA att jag har SOVMORGON imorgon=)



Jag kom faktiskt på lika många positiva som negativa saker
framtiden ser ljus ut ;)

saturday night

Gårdagskvällen blev SUPERROLIG <3
film - spelet - promenad - snöblollskastning - skratt

WIIIIIE

men viktoria bor ONÖDIGT lång bort..........

MUMS

Nu har jag gått igenom och sorterat massa av mina bilder.
Det har varit världens orodning eftersom när jag laddar bilder från kameran lägger jag dom alltid i en ny mapp i Mina Bilder, så nu har jag typ haft 92837492874932 mappar där, vilket jag finner mycket irriterande!
Hittade iaf en bild som såg god ut, KOLLA

FRUKTSALLAD <3
gott och nyttigt

bland tomtar och troll

Det blev ingen fotografering för mig idag p.g.a det mulna vädret
(och att jag vaknade i senaste laget, men det behöver jag inte nämna)
Idag har jag iaf börjat jobba med en ny bloggdesign
Jag tror att min kära väl sofia ska få den, eftersom hon villa ha en=)
MEN jag måste snakka med henne först

Ikväll blir det iaf att dra till viktoria och vara med henne, lina, nicke, johannes, johan, joel, pierre och emil (jag TROR inte jag glömmde bort någon där, och jag TROR att alla skulle komma). Det blir kul =) pepppaaa

Annars så kan jag bara skriva att nu har jag betsällt lite kläder från kataloger=)
det är typ årets höjdpunkt!
Jag har även blivit störd på att alla fina sakr i hm's sale-avdelning på hemsidan bara finns i storlek 34 eller typ 44. =( jag som ville fynda ju!


bilden tog jag på julafton (en del av min outfit)
hittade den nu och gjorde den lite roligare med massa redigering=)

Ny Kategori

Numera har jag en ny kategori på bloggen
Den heter "PHOTOSHOP" och ni kan nog nästan gissa vad jag kommer lägga för inlägg där. Jag har bara lagt in dom senaste photoshop-bilderna där än så länge, men mina gammla bilder som jag har på bloggen är inte värda att kolla på. Jag vet inte hur mycket jag kommer att utnyttja denna kategori eftersom jag inte vet om mitt intressen kommer hålla i sig. Jag kommer ju alltid redigera mina foton, men att göra bilder vet jag inte. men just för tillfäller känns det rätt och jag tycker det är kul ! =)
Jag kommer även att lägga in bilder på bloggdesigner jag har gjort, såsom emmas. Och jag kommer även lägga in foton som är så manipulerade så som inte ser verklighetstrogna ut.

NEJ NU SKA JAG NOG SNART SOVA
om jag inte ska sova bort hela dagen imorgon !

dark stone of onyx



Här är min älskade ring
Den har jag (som ni ser) på långfingret
(okej jag skulle säga  fuckyoufingret irl,
men jag försöker låta trevlig nu när jag skriver på bloggen)
jag gillar den=)

helg

TJA
skola idag, helt som vanligt
förutom att jag var ovanligt död i slutet
det enda jag kunnde tänka på vara att jag vill hem
Men siista lektionen var iaf fysik,
och ÄNTLIGEN börjar jag fatta lite

När jag komme hem har jag inte gjort så värst mycket
Kollat på lets dance, det är underhållande
har även försökt lova migsjälv att ta mera foton
om vädret tillåter ska jag gå ut imorgon om fota=)
och på kvällen blirdet att dra till vikkky
det blir najs,


JAG <3 MIN KAMERA

back on track again

Det finns bara en sak värd att nämna för idag
en sak värld att minnas
en sak som var SJUUUUUKT ROLIG OCH HÄRLIG OCH SKÖÖÖÖÖÖÖÖN

SKELLETÅ KROSSADE MODO MED 5-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw, mauwwwns mauwwwns !

GREAT

OKEJ
det såg najs ut då rubriken på ett inlägg blev 3 rader
men JAG BRYR MIG INTE !
(heheh vet inte hur man ändrar i designen så det blir bra)

Här är en bra låt


Jag gillar typ nickelback mer och mer och mer för varje ny låt jag hör av dom ! o.O

S is for the simple need, E is for the ecstasy. X is just to mark the spot, Because that's the one you really want.

TJA
Jag måste få mvg på nationella
Om jag inte klarar det är det lika bra att jag går BF,
med 93orna...........................................

MVG kvalite är altså;
*Formulera och utveckla problem, använda generella metoder/modeller vid problemlösning
*Analysera och tolka resultat, dra slutsatser samt bedömma rimlighet
*Genomföra bevis och/eller analysera matematiska resonemang
*Värdera och jämför metoder/modeller
*Redovisa välstrukturerat med korrekt matematiskt språk

KÖR HÅRT ISABELL
duvet att du aldrig kommer förlåta dejsjälv om det går åt helvette
(åt helvette är vg och mindre)


ROCK THIS SHIET

Jag var ju som sagt och hälsade på mina KÄRA VÄNNER sofia, viktor, andreas, hanna och hanna på musikskolan =) JAG SAKNAR ER <3 bara att erkänna ! </3 pusss darlings,
jag BEORDNAR iaf ALLLIHOPA som läser detta att komma och kolla och lyssna och hoppa och skrika på deras spelning den 4e (hahahah jag KAN minnas fel xD) på efyran ! Vi ska även RÖSTA på dom i rock-karusellen, dom ska komma till FINAL ! fuck jag älsar er <3
jag fick även inspirationen till en bild, som jag gjorde i ps
here it is, enjoy;

TISDAGSHÄLSNINGAR

Jag hittade en mkt seriös bild på mig
här är den ;


Aja idag har vi haft en vanlig dag

bild först - som vanligt
fysik sen - JAG TAR MITT LIV jag fattar inget gör bara fel =(
lunch - matigt och kul med mjölkglas
tms - JAG ÄR BÄST <3 typ kul KORS I TAKET ! o.O
matte - grupper, jag nicke och affee, jag och nicke är överens SOM ALLTID ;)
engelska - tråk
gymmet - det luktade TURK

Nu ALLDELES strax ska jag på musikskolan och hjälpa hanna med introgrejjen på sweetchildofmine=) mitt hår måste bara torka först !
SEN BLIR DET TOPMODEL mitt favoritprogram forever and ever=)

hallonbåt=]

Jag vill bara säga några saker

Jag älskar skridskor
Jag är typ inte så bra men det är kul
Man får JÄVLIGT najs hår efter ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, naaat
Jag tmsar viktoria
Och hon mig, spec då jag tacklar henne :]
Jag vill äta GODIS
Och det nu
Jag vill oxå sova
det är inte så ovanligt
Imorgon händer ingenting=(
Bennet hör inte bra
När jag sa "Ikväll är det prison break" till mamma, trodde han att jag sa "herregud vad det luktar piss om dej". Bra jobbat bennet, din hörsen är bäst


KOLLA VAD GOTT JAG VILL ÄTA

ONÖDIGT INLÄGG

Detta inlägg skrivet jag för att berätta hur lite jag har gjort idag!
Jag sov till kasnke halv 11, därefter har jag ätit och lega i min säng framför datorn. Jag har kollat på förra veckans andra aveny avsnitt och oxå första avsnittet av de halvt dolda, eftersom jag fått varma rekomendationer av 2 av mina kompisar. Och jag måste faktiskt säga att jag längtar efter att se resten. och DÄRFÖR ska jag lägga mig och se dom 2 andra som finns ute på hemsidan nu=) myyyys
synd bara att jag inte har ngn att nysa med =(



Imorgon har jag altså sovmorgon till 10.40
men efetrsom jag är i kusmark så SUGER det eftersom jag måste ta 09.15 bussen. då är jag altså i stan kvart i 10, nästan en timma före jag börjar. därför funderar jag på att fara hem till mamma, och typ cykla till skolan, så slipper jag gå hem=)


imorgon får jag SOVA

Ikväll;
-Har skellefteå förlorat mot hv
-Har jag varit jävligt negg
-Har jag gjort massa tms
-Har jag blivit fördig med tmsen och känner mig just nu JÄVLIGT LÄTTAD!

Jag är fof ledsen för matchen skell förlorade. Det är inte lätt att spela utan 4 viktoga backar (som förhoppningsvis kommer tillbaka så fort som möjligt), och det är inte hellre lätt att spela när man har dommarna emot sig. Jag tycker iaf att skellefteå gjorde en relativt bra match, speciellt i första.. och det var faktiskt lite lördags-stämming på läktaren (kasnke inte genom hela matchen). Nu gäller det bara att bestämma om jag ska följa till lule och/eller övik!
Förövrigt så ska MÅns Zelmerlöv sjunga nationalsången på modo-matchen på torsdag. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH varför är min fråga ? han är inte ens härifrån !

MEN JAG ÄR GLAD FÖR ATT JAG NU HAR TMS-HELVETET UR VÄRLDEN. nu är det bara att pepppa som fan på provet och hoppas att jag minns ngt xD


FONTÄNEN I SKELLEFTEÅ-ÄLVEN
JAG VILL HA SOMMAR <3

aik visa hjärtat KOM IGEN OCH KROSSA HV

TJA
nu har man åd varit på skolan ! på en lördag ! men ja det var inte så jobbigt. fram till lunch har jag, vikkii och lina och/eller emma stått i "teknik-rummet" och försökt få smånior att välja just form och design !. typ kul ingen vågar fråga ngt=) sen blev det lunch och sen skulle vi äta tårta men det går inte en dag uta att jag klantar till något ? jag försökte altså skära av rosen med plastskeden som inet var så hållbar, som gick av och rosen hamnade på golvet, skeden gick av och typ halva tårtan hamnade på mina kläder. bra isabell. sen kollade vi på modevisningen och det var förvånadsvärt mkt snygga kläder ! efter det hade vi engelska och jag och lina satt och snakkade i studion. rätt chill ändå !
Sedan gick jag på stan ett tag med vikkktoria och sedan hoppasde jag på bussen för att fara tillbaka till kusmark igen. MEN vid stora korsningen fick jag desperata sms av natta som tyckte att jag skulle följa henne på hockeyn fast jag inta hade tid, så jag gjorde det och hoppade av vid rondellen ist.
så nu sitter jag här hos mamma och väntar på att klockan ska bli 3 då jag ska möta natta på ladan=)
gulligt värre, jag tror jag ska ps-nörda lite.
eller äta
jag är hungrig!
Idag när vi gick mot stan förvånades man av hur fin solen är, det var längesedan man hann se den eftersom man alltid är i skolan då den är frammme=) det har dessutom blivit lite varmare så man kan vistas utomhus utan att frysa IHJÄL.=)
hoppas aik KROSSAR hv.
visst det är inte det stabilaste på backfronten eftersom 4 är borta, men FAN det ska gå ändå.
HA EN FORTSATT BRA DAG! =)



hittade denna underbart fina bild i mina bilder !

Sofia @ Hockeyn



SOFIIIIIIIIAAAAAAAAAA <3<3<3
DU ÄR BÄST !!!!!!!!!!!!!!


detta är altså min kompis !
HON ÄR BÄST,
och jag är stolt att vara hennes vän ! !!!!!!!! <3<3<3

UNDRBARA VÄRLD

HejHej
Min design ser fucked up till höger om man inte har FireFox. Texten är alldeles utanför och bilden jättesuddig. visst bilden är alltid lide suddig men sådär? nej
Imorgon har vi iaf skola, på en lördag ja
Det är öppet hus för småniorna, och fram till lunch kommer jag befinna mig i bildsalen, och efter lunch i engelska-studion. yay fan va kul. not
Annars så måste jag göra tms. typ 15 tal har jag kvar, och varje tal tar typ en evighet att göra, så det kommer altså ta 15 evigheter att göra klart tmsen. den ska vara klar på tisdag
och dessutom är det kallt som fan. man fryser ihjäl såfort man tänker på det.

förövrigt så ville jag bara hälsa att jag verkligen inte är på mitt bästa humör
ni kanske har förstått det som läst detta inlägg
så jag ber er att ta avstånd

fast förresten, jag har EN positiv sak att berätta;
min käre kompis SOFIA sjöng igår på hockeyn, 
hon var LIKA UNDERBART FANTASTISK som vanligt !
<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<33
 

NY HEADER

okej ja la upp nya headern
ignorerar att texten på side'en ser cp ut=)

OCH JA JAG SKA BYTA UT FJORTIS-REDIGERADE-BLIDEN SNART OXÅ ;)

varför laggar texten i side-grejen?

Altså min design är helt fucked up
Jag måste nog göra om den helt från början eftersom det är grundliga fel
det har även proffsen (aka johan) talat om för mig
ska försöka fixa det senare någon gång
då tms och matte är ur min väg
och jag har energi och känner mig kreativ
men jag har redan gjort en header o.O



Jahapp, om jag skulle beskriva denna dag skulle jag göra det med tre ord;
DATABÖGAR, MJÄLL & SPÖKJAKT

Det kanske inte var dom vanligaste orden,
men jag tror nog att flera av mina kära vänner i te1b förstår=)


Jag hade tänkt att göra en fin bild som man kunnde använda som bakgrundsbild
men jag tror inte denna funkar så bra sida vid sida
+ att den kanske blev lite för ljus=)

bilden är iaf gjorts i Photoshop CS3

GODDNAIIT ÄND SWIIT DRIIMS<3

HEHEHEHEHEHEH (A)

Fixar designen ^^

EMMAS BLOGGDESIGN

NU är jag färdig med emmas design !

Resultatet ser ni här;


Eller HÄR
(vilket är bättre eftersom man inte ser detaljerna på bakgrunden på bilden ovan)



Om någon vill ha hjälp med ngt är det bara säga till
Jag tycker det är roligt och ser det som bra träning
Men då vill jag gärna att ni snakkar med mig på msn så vi kan diskutera färger, om det är några speciellla bilder ni vill ha med eller något liknande ! =)
MEN jag är bara amatör än så länge och gör jättesimpla saker=)

sängsängsäng sovasovasovasova

Idag efter skolan var jag och emma på gymmet för första gången iår.
Jag säger bara en sak; SJUKT JOBBIGT
Seriöst det känns som man tappat ALL kondition, kordination och EXAKT ALL stryrka under jullovet !
fyfan va jobbigt det var. måste gymma mera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
som sagt, beach 09 here we come ;)

Förövirgt är jag ännu tröttare och vill bara sova
jag ska INTE göra någon tms ikväll
hellre dör jag
jag skojjar inte


denna bild är way to ljus, men pallat inte bry mig
detta är JUST PRECIS vad jag vill ha just nu
SOCKER <3

inge bra

Varför laggat blogg.se helatiden ?
Varför tar det typ JÄTTELÅNG tid innan inläggen publiceras?
Varför är sidan skitseg ibland?

JAG BLIR JU GALEN

TODAAYY

Jag säger bara en sak SKOLAN SUGER
jag säger en till sak TMS SUGER ÄNNU MERA

Detta har då varit första skoldagen.
Den började med att halva klassen kom till skolan då vi hade sovmorgon eftersom man inte kollar sina mail på fc varje minut. yay. Sen hade vi idrott som enbart känndes menlös. Sen lunch, och efter lunch ett ämne som vi aldrig haft förr; Naturkunskap. Våran lärare är iaf en skitsöt gubbe som snart går i pension som svammlade hela lektionen. Han heter kjell och alla skrattade typ för han är så söt, xD Efter det blev det lite svenska med hårt jobb direkt och sen sistalektionen som var engelska och den var inte jätte seriös. Kan bifoga lite bilder som togs ;


1. gölliga pöjjkar ;)
2. galen emmmmzzz
3. Affe posar ;) finnns inte bara e bild......
4. drogad tjej

DESSUTOM har dagen även bjudit på en MKT rolig kommentar, som kom från lina;
"ALTSÅ JAG KAN FAN INTE SÄTTA UPP MITT KUK HÅR!!!!!!"
hahahhahahahahhahahaha xD

!-G-R-E-A-T-!

Tänkte oxå berätta att jag ifredags var på stan och tänkte byta min klänning från vila (hansens), men bestämmde mig för att behålla den. Jag bytte även min ring till en större storlek + att jag köpte hårgrejjer (antifrizz/glansdroppar från Toni&Guy och hårinpacjning från vad-fan-märket-nu-heter) på kicks för mitt presentkort.

Kan även berätta att min dag har jag spenderat i vardagsrummet. Först såg jag en film som jag inte minns vad den heter o.O Den var iaf bra och den handlade om en seriemördare som hade live-sändning på en hemsida, killwithme, på internet där man kunnde se hans offer dö. Efter den sågjag repris på lets dance (xD) och efter det såg jag School of Rock fast jag redan sett den men den är bra!
Efter maten och n iikväll har jag inte gjort mkt, kollat på miami inc och duschat. Nu funderar jag på att sova. Hoppas det kommer gå !

Jag peppar även för att kliva upp tidigt imorgon, och fara till skolan...... yay
Här är mitt schema,

fuck school
fuck life

hoppas alla får en skön natt
och en bra första skoldag
CIAO

Supporterresa Gävle

hallåhallå!

Jag kom hem inatt/morse klockan 4, altså ett helt dygn efter vi lämmnat skellefteå. Jag känner mig helt jävla död och hoppas på att kunns sova tidigt ikväll. Om inte blir skolan ett ännu störe helvette imorgon än vad jag redan föreställer mig....

men NU kan jag berätta om gävle-resan!
Vi for ju som sagt med en buss från SkelleftåKraftArena klockan 4 på natten. Jag bina och natta var smått flummiga och trötta. Vi åkte med många kisspauser och natta sovandes. Ungefär 12.30 kom vi fram till gävle och störstadelan av alla skulle äte på olearys men vi 3 små jäntor ver inte peppade på det så vi tog oss en sväng på stan. Jag säger bara en sak; FAN VAD ALLA GLOR NÄR MAN GÅR MED FEL LAGS HALSDUK I EN ANNAN STAD !!!!!! ;) men det var kul som fan !!!! efter ett tag gick även vi tillbaka till olearys och efter ännu ett tag var det dags för allihopa att bege sig mot LäkerolArena. Det blev ju endel sång i väntan på bussen av alla och det var JÄVLIGT härlig stämmning (även fast det var liiiiiiiiite kallt) och gävleborna FILMADE oss även, dom var väl imponerade (vem blir inte det av sveriges bästa klack?). Väl framme på arenan var alla glada och fulla av förväntning (som alla matcher), men det skulle ju såklart sluta dåligt. Som nog alla vet vid detta lag blev resultatet 5-4 till brynäs............. sen skulle vi då sätta oss i bussen för att åka ca 60mil uppåt i vårat avlånga land och man var inte så glad just då.. allt känndes förjävligt och det kan nog bina hålla med om. men inte natta för det enda hon gjorde var at sova (hon somnade på 3 sekunder och som HELATIDEN). Men bussresan hem blev ändå RIKTIGT trvlig och många roliga insidenter inträffade ! ;) xD
ångrar ABSOLUT inte denna resa (trots tröttheten nu och att det känns som att min förkylning blivit värre igen). bortamatcher är fan det roligaste som finns !!

*detta inlägg förblir bildlöst*
(orkar inte vara kreativ)


nu äre jul

TJENARE BRUDAR OCH GRABBAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HA DET BRA OCH HA KUL OCH HA ETT FINT LIV OCH HA HA AH AHAHHAHAHAHHAHA

/bel

De e ja som e stekarn här i huset, jag chillar mycke mycke mycke. Bel sitter breeevi å tuggar fradddga, gott.
Nu ska vi skita. Det är också gott.
/Bin

MOG1

SWEEET

ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET !!
för du vill väl aldrig stå utan kärleken .. ?

OM JUST DIG:
NAMN: Isabell Pettersson
FÖDD: 92-08-19
BOR: norrböle och kusmark
SMEKNAMN: hahahah 748273426 olika
FAMILJ: mamma&bennet, pappa&tyra +2 halvsystrar
SKOLA: balder

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:
SAKNAT NÅGON: jo det har jag
ÅNGRAT NÅGOT: hahah JAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LJUGIT: hm, minns inget
SVIKIT NÅGON: tror inte det
KÄNNT DIG SÄMST: ja dte har jag !
GRÅTIT: ja det har jag
SKRATTAT: HHA klart som fan !
VARIT SJUK: right now
VARIT UTOMLANDS: inte denna månad nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: jo det är klart

KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA: kanske
SKRATTAR DU OFTA: japp=)
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: ont i halsen och INTE trött (men det borde jag vara)
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: sådär
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: jag kommer inte att döda mejsjälv NEJ
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: antagligen !
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: förälskad, jagtrordet!
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: vetnte, kanske
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: för tillfället, nej
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Nope
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: ingen!
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja det har jag
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: jodå;P
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: charmiga, typ. men ALLA!!
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: beror på ;)
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Lång !
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: spelar INGEN roll!
FÅR DU MÅNGA KILLAR?: hahahahahhahahahahhahahahahhahaha, nej

OM DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: brunett
ÖGON FÄRG: darkbrown=)
LÅNGT ELLER KORT HÅR: mellan, men snart LÅNGT
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: händer xD
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: heheheh jo typ flera xD
HAR DU LÅNGA NAGLAR: relativt långa
SMINKAR DU DIG: oftast

ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DETTA, DET ÄR FÖRSENT ATT BARA STRUNTA I DET.
INOM NÅGRA FÅ MINUTER SÅ KOMMER NÅGOT JÄTTE JOBBIGT ATT HÄNDA I DITT LIV, OM DU INTE GÖR DETTA.
MEN OM DU NU GÖR DETTA ,SÅ KÄNN DIG STOLT!.. NÅGOT BRA HÄNDER I VECKAN


-
HAHAHHA hitade detta på emmas blogg , jag har lite att göra !

SKELLEFTEÅ AGAINST BRYNÄS

Klockan 04.00 imorgon (eller på löddag kanske man ska säga) så beger vi oss iväg med NP bussarna. PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA PEPPA!


YAY



Jadu idag har ja inte gjort något speciellt,
laddat min ipod med lite ny musik <3

GAAAAAAAAH VAD JAG ÄLSKAR DEN LÅTEN !!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3

bra fråga !

Varför laggar allt?

NÄSBLOD

HEJ HEJ
jag har tråkigt
så varför inte publicera en pinsam bild på mig?



Jag vill även säga att den inte är tagen i det mest seriösa ögonblick i mitt liv
Jag vill även säga att fotografen är nathalie lundström
Jag vill även säga att jag HADE NÄSBLOD
Jag vill även säga att jag nuförtiden har näsblod 24/7

Det sägs att när japaner är kåta får dom näsblod
MEN JAG ÄR SVENSK JAG LOVAR !

candles=)





wihi=)

Nu sitter jag iaf här och lyssnr på lite musik.
Jag ska försöka skriva ett positivt inlägg och inte klaga på ngnting.
Kanske bäst att jag slutar nu då
jag kan iaf lägga in en bild
hm fåse vilken ska jag ta ?
jag laddar nog in ljusbilderna på datorn nu
så får ni se!
btw kollade jag mera på youtube
och hittade världens snygging som var sjuuukt duktig på piano
dessutom var han norsk ! xD
han och hans kompis hade många sevärda klipp

ljusbilderna kommer i nästa inlägg, här är en ros


SNÄLLA JAG VILL INTE MER

Igår var jag duktig och la mig vid 12 tiden
mindre duktigt att jag inte kunnde somna så snabbt
inte förrän vid 7 bestämmde sig johnblund för att komma
vad har jag gjort för ont?

bloggdesign

HEJ
nu har jag suttit hela kvällen och hållit på med emmas bloggdesign som förmodligen snart är färdig. jag försökte att ladda hem några nya penslar till photoshop men det gick inte så bra eftersom jag har gammal cp version. grattis. näe men jag ska försöka fixa bättre version snarast!
jag börjar tycka att detta är roligare och roligare. och jag tror att jag ska försöka fixa till min design så den blir bra sen, ngn ggn (A)
Jag kan iaf berätta att emmas design bygger på svart, grå och lila ;D
det blir nog bra xD
kanske

TJAO, nu ska jag nog tänka på att sova
(hehehehhehe lycka till)

Hej jag har lockigt hår

Tja
Nu ska jag berätta hur jag har tänkt lägga upp detta inlägg
det har jag nämligen tänkt att göra i PUNKTFORM!

*JVM FINAL. jag säger bara en sak; Kan inte alla jävla kanadensare dra åt helvette? det hade varit okej om det hade varit schysst spel, men när inte ens dommarna ger dom utvisning för att flera gånger köra in i markström så......... Det känns jävligt surt att det inte blev vinnst inatt, man tänker inte ens på att sverige tog silver (vilket absolut inte är dåligt). men enligt min uppfattning finns det bara en sak som räknas; och det är VINNST...............

*GÅRDAGSKVÄLLEN. jag tillbringade min kväll hos lina med massa trevliga personer (viktoria, nicke, johannes, joel, johan). Vi spelade gh, kollade på film (fight club, jag hade erdan sett den men isf) och bara satt som snakkade som dom siviliserade människorna vi är! kul kväll iaf, känndes som en evighet sen man träffade alla!

*MIN JÄVLA FÖRKLNING. jag orkar inte mera. det är fan inte kul att aldrig kunna sova i normal tid på grunnd av att det känns som att man ska dö av att man hostar. det är alltid som värst några timmar efter att jag lagt mig. fyfan, jag hatar det. inte ehller trevligt att typ anända 9287349827942 meter papper till att snyta sig och 987492879287493 ipren för att kunna överleva. hela jävla jullovet bortkastat och det känns inte ens som att det blir bättre... måste nog vila hela veckan fast jag kan j inte skippa gävle till helgen. efter det kommer det vara ännu mera kört. jag kan inte vara sjuk när det är skola. då missar man så jävla mkt...............

*GÄVLE TILL HELGEN. jag och två av mina kära vänner (Nathalie och Sabina) ska som jag tidigare nämnt till gävle och se vårat kära SKELLEFTEÅ AIK krossa brynäs. Detta blir den längsta supporterresan jag varit på och från början var jag helt neg till att sitta i bussen så länge, men wtf vi har ju alltid GALET KUL !

*SKOLA PÅ MÅNDAG. 1. jag måste bli frisk, 2. jag borde göra tms, 3. PEPPA 3 TIMMARS ÜBERSERIÖST TMS PROV I MIDGÅRD 4. jag orkar ite, 5. JAG VILL INTE !!!!!!!!!!!!! seriöst ta mitt liiv, jag vill inte tillbaka till skolhelvetet. jag har ju fan inte ens fått göra alla saker jag velat under detta "lov"....... ingen skridskoåkning, ingen riktig rea-shopping, ingen fotopromenad och ALLLDELES för lite umgänge med vännerna.........



Detta var det ALLLRA FÖRSTA KORTET som togs med min kära kamera.
väldigt fint med ett vinglas emd mjölk i bakgrunden ! xD

Näe nu väntar jag tills klockan skall slå 20.00 så jag kan sätta mig framför tvn (som jag gjort hela dagen? jag har sett mamma mia the movie för andra gången. Jag tänkte att när vi lix har den hemma - mamma hade hyrt - så är det väl lika bra att kolla, och den var bättre än jag minns den!) och kolla på top model!

Ha en trevlig kväll
Host Host (ist för pusspuss)

give me an answer

Dagens fråga 1
Ska jag göra en "resume" övet mitt 2008 som alla andra?

Dagens fråga 2
Varför kan jag aldrig vara nöjd med min design?

Dagens fråga 3
Ska jag få sova före 5 inatt?

Dagens fråga 4
När ska jag bli frisk?

Dagens fråga 5
Varför i helvette har hela mitt förbannade jullov gått åt till att vara sjuk?

great

Hejsan Svejsan

Idag har jag varit väldigt kreativ, not
jag har spenderat hela dagen framför tvn med tyra, vi är ju båda sjuka.
Som tur har det iaf vare lite filmer på tvn idag. Vi började med att se Jump In, hoppreps-filmen som gått på disneychannel. den var typ helt okej. Sedan såg vi Elizabethtown som oxå var ehlt okej, inte jättebra och stundtals tråkig men helt okej. Efter det har det blivit att kolla lite på Fear Factor och The amazing race, men sen pallade jag inet tvn nåmer..

Vad ska man göra nu då ?
Jag borde gå och duscha. Men efter det ? jag kommer säkert sitta här och datanörda, som vanligt. Hur kan jag känna mig nöjd med det varje kväll? hur jag jag inte tycka att det blir långtråkigt? bra fråga. om jag inte sitter vid datorn så får jag typ abstinens. hahah jävla datanörd!
Imorgon ska jag iaf till mamma =) vet inte hur och när, tar förmodligen ngn buss. förmodligen 14.10 eftersom 10.30 känns HEEEEEEELT omöjligt i dagsläget !
Hoppas iaf att jag kan sova inatt. har haft problem med det senaste nätterna. har sommnat mellan 4-6 säkert senaste veckan.... inte bra jobbat isabell. nog för att jag dom senaste nätterna iaf haft ngt att skylla på.......


Här är en bild som jag hittade på min dator ;)
den föreställer mig och bina och jagvet att vi är snyggast !
bilden togs typ igår.............. ;)

Ha det bra, och gör massa dummheter=)
PUSSHEJ

JAAAAAAAAAAAAA

SMÅKRONORNA TILL VM FINAL !!!!!!!!!!!!!
JAG ÄR GAAAAAAAAAAAALET GLAD !!!!!!!!!!!!

ALLA ÄLSKAR SKELLEFTEÅ AIK

Säger bara en sak;
SJUKT JÄVLA HÄRLIG MATCH IDAG !
7-1
FAN INTE DÅLIGT !
synd att martinen blev skadad,
hoppas det inte är allvarligt och att han kommer tillbaka snabbt som ögat=)

bilder: norran.se

INLÄGG OM HÅR

Nu tänkte jag skriva ett inlägg om hår!
Mitt hår är KAOS just nu. Det är kort och risigt, och det BLIR ALDRIG LÄNGRE. detta är nig eftersom jag plattar det helatiden och det blir nött. Så därför har jag börjat fundera på att vara NÖJD OCH GLAD över mina lockar, och skita i plattången !





Jag måste faktiskt erkänna att dennhär frisyren inte är hehlt tokig. Jag kommer förmodligen att se ut sådär innom en snar framtid. Fast jag kommer FÖRMODLIGEN inte ha den färgen, och det kommer dröjja ett tag innan mitt hår blivit sådär långt. Många tror säkert att jag har sådär långt hår MEN om man har lockigt hår drar det upp sig nå så jävulst, mitt räcker just och pass till axlarna när jag har det lockigt. Dessutom är min lugg kortare och jag vet inte vad jag ska göra med den. Anntingen måste jag platta den, men det ser lite konstigt ut eftersom min lugg bara är konstig just nu. Eller så får jag sätta upp den tills den blivit lite längre.

Det värsta är typ att jag är POSITIV till detta. jag ORKAR inte med allt plattande och jag vill att mitt hår ska bli LÄNGRE och inte vara så jävla nött!









Men vem vet, mitt hår kanske ser ut såhär om ett litet tag ;) det värsta är att jag inte vet om mitt hår skulle bli såhär GALET krulligt om jag sparade ut det, eller om mitt hår skulle "dra ut" lockarna lite mera (som jag VERKLIGEN hopas att det gör).

Haha tyckte bilder iaf vara lita rolig ;)















HÄRMED kommer lite frisyrer som jag VERKLIGEN skulle vlija ha
MEN som är HELT OMÖJLIGA med mitt hår
om jag inte lägga ner halva mitt liv (och ekonomi) på att fixa dom !

Jag verkligen ÄLSKAR allt med frisyr nr1. Rätt färg, rätt lugg, rätt längd, rätt ALLT. Om jag hade blivid född med platt hår hade jag sparat och fixat till den DIRR!
Bild nummer 2 är oxå jättefin. Kanske lite för platt upptill för min smak och den kasnke ser lite för stylad ut. men dne är SUPERFIN!
Tredje är verkligen SUPERFIN fast HEEEEEEEELT omöjlig för mitt hår. Fast ah om jag skulle ha det skulle det inte vara blont eftersom jag skulle se sjuk ut då. Den skulle vara jättefin i mörkbrunt med lite lila eller rött i =)



Om någon har tips/kommentar säger jag bara en sak;
TELL ME, I WANNA KNOW!

i want you

Jahappjahapp !
Vad har jag gjort denna otroligt spännande 2a januari då?
Inte har jag hitta på ngt trevligt med ngn kompis,
Inte har jag städat hela huset
Inte har jag dragit på en fotorunda för att fotografera vinterlandkspen
Inte har jag hägit på stan på jakt efter ngt nytt att stoppa i garderoben

Utan jag har suttit framför tvn hela dagen, men tyra, och kollat på barnprogram !
Jag älskar att vara sjuk <3
NOT

Imorgon blir det iaf att hänga med natta på SKellefteå - Luleå
hoppas jag är relativt frisk då
och hoppas att jag ABSOLUT inte bilr sjukare av att gå
heheh elycka till isabell!

Allt känns bara så jävla drygt
att HELA JÄVLA JULLOVET VARA SJUK
när man hade kunnat göra massvis med roliga saker
snart är dte fan skola igen
JAG VILL INTE
+ att vi har den JÄVLA tmsen
jag vill bara dö då jag tänker på den
JAG HATAR TMS,



Jag hoppas iaf jag får vara helt frisk sista veckan.
och jag hoppas IAF att jag är 100% återställd till helgen
DÅ SKA VI TILL GÄVLE, DÅ JÄVLAR ! ;)

HOPPAS NI FÅR EN BRA KVÄLL!
om ni får lite att göra kan ni GÄRNA ringa eller smsa, jag har tråkigt
0738097755

NYÅRSBILDER




1. GLADA GÄNGET <3
2. turturduvorna :]
3. galen blondin o.O
4. ewwsan & fiiiaaa=)
5. emostund för mej
6. saaaaara=)
7. gissa vems? ;)
8. laaaampaaa<3
9. gullig tjej spruter dricka ;)
10. mina strumpbyxor <3
11. ewevännen gör sig så söt hon bara kan =]
12. nathalini gör en lika gullig min =]
13. fint
14. GULLIGA FLICKOR

Det blev ingen fotografering av raketer iår. Jag höll på att förfrysa händerna och jag ville inte kladda ner kameran med all dricka jag hade på händerna =D
som sagt, SKITREVLIG kväll, synd bara att alla inte kunde komma=)

NYÅRSAFTON

Igår var det nyårsafton
Den firades hos viccan !
AKtiviteter under kvällen var bland annat äta, kolla på grevinnan och betjänten, kolla på JVM då sverige ägde ut ryssarna, vara ute och busa, vare inne och busa, vara inne och snakka, mobilnörda=), skåla, dricka energidryck, göra annat kul!
Jag hade iaf en bra kväll=)
även fast jag blödde näsblod både på natten och morgonen =D
TACK till alla sweeetoes=)

TYVÄRR kommer jag inte lägga in några bilder färrän jag är hos mamma,
men ni får nöja er med det=)

another year is over

hittade denna lista på coolingen vikkkkkktorias blogg

SAMMANFATTNING AV 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 var utan mina föräldrar i 3 veckor i ett främmande land,

2. Höll du några av dina nyårslöften?
njaa, försökte men misslyckades

3. Dog någon som stod dig nära?
nej

4.Vilka länder besökte du?

sverige, england

5. Är det något med år 2008 som du vill ha år 2009?
 ?

6. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
njaae vetinte=)

7. Vad var din största framgång 2008?
börja gymnasie + servitrisjobb på olika ställen

8. Största misstaget?
inte tagit endel chanser,

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
förkyld som fan nu, men det är de värsta

10. Bästa köpet?
min kamera=) fats den fick jag=)

11. Vad spenderade du mest pengar på?
 engalndresan, eller kläder, eller hockey

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
 bra klass, nya vänner

13. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
njaae vetinte=)

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

 gladare tror jag. jag har insett att allt går mkt enklare då

15. Vad önskar du att du gjort mer?
tränat

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit godis

17. Hur tillbringar du julen?
 med familjen=)

18. Blev du kär i år?
nej inte kär

19. Favoritprogram på TV?
heroes typ

20. Bästa boken du läste i år?
om jag kunnde drömma

21. Största musikalista upptäckten?
 vetinte, så jäkla många band

22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?

plattång=)

23. Något du önskade dig men inte fick?
kameran

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
skola<3<3<3

25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja det gör det verkligen

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
öh hah?

27. Vad fick dig att må bra?

vännerna

28. Vilken kändis var du mest sugen på?

haha robert pattinson eller johan palm

29. Vem saknade du?
gammla klassen ;S

30. De bästa nya människorna du träffade?
KLASSEN utan tvekan !


RSS 2.0