PÅSKLOV

Nu är påsklovet här. Tiden flyger bara fram och man hinner knappt vara med. Jag tycker att det nyss var jul (sommar och för den delen) och har inte fattat att det är bara en halv termin kvar av högstadiet. Bara en hal termin, några få månader kvar med min underbara klass. Det känns sorgligt. Visst längtar jag till gymnasiet men jag kommer sakna klassen OTROLIGT mycket. 9B forever. Vi är bäst, så är det bara. Så otroligt roligt vi har haft, och bara en sånn sak som på arbetspasset igår; Hela jävla klassen satt och GAPFLABBADE så man grät i flera minuter ! Het sjukt, och så jävla härligt. Helt fantastiskt faktiskt. Tur att vi har våran klassresa kvar. Jag lägnter och den kommer snart.

Jag tänkte nu berätta vad jag ska göra i den närmsta tiden (och kanske ursäkta mej för att jag inte kommer att ha tid att uppdatera bloggen)

Idag-Lördag ska jag osv och hälsa på min mormor och morfar, ganska tråkigt men vad gör man inte för att glädja andra =)
Lördag-Måndag ska jag och alla areljungare vara i stugan. Fyfan va tråkigt. Finns inte ett skit att göra så jag kommer säkert att ta tilfället i akt och skriva på hk-uppgiften. Annars så blirdet nog stor-middag med massa folk på söndag.
Måndag ska jag fara hem till kusmark och packa massa saker
Tisdag-Lördag/Söndag ska jag, Victoria Öster & Sabina Frenander fara till ammarnäs. Fåse vad vi hittar på för trevligt. Vi är så kreativa så jag är inte orolig för att fi ska få tråkigt =)
Onsdag-Söndag blir det KLASSRESA <3

Jag kommer förmodligen ngn gång under denna tid byta abonemang till halebop så jag får massa gratis sms. Någon får gärna rädda mej från tråkiga stunder genom att skriva. 0738097755

btw så vill jag tacka alla igår/idag för en trevlig kväll/natt.
Det betyde mkt och jag hade verkligen roligt <3

to a place far, far away

Lutad mot väggen, finner inget annat stöd
Hittar ingen hjälte, hittar varken vatten eller bröd
.
Finner heller inget hopp, eller någonting att leva för
Känner smärtan och sorgen, någonting som långsammt dör
.
Hittar inte heller någon stark kraft eller någon innre styrka
Finner ingen riktig vän, finner ingen att dyrka
.
Känns som att jag är bortom all hjälp, helt under jorden
Saknar modet att öppna mig, saknar dom rätta orden
.
Vet inte om jag ska kasta mig ut i luften, om jag våga öppna min dörr
Vill bara att allt ska få ett slut, eller att allt ska bli som förr
.
.
image52


(dikten är bara ngt jag skrev, stämmer inte med verkligheten)

man ska vara glad om man hittar en tia i sin ficka

Hallådär!
Nu var det VÄLDIGT länge sedan jag skrev, nästa så länge sen så jag måste skämmas.
Anledningen till detta är väl att jag har antingen varit ovanligt lat eller kanske att det inte hänt så mkt som man kan sriva om helt enkelt.

Inte för att jag har ngt mer att berätta nu men jag kan ju i allafall försöka hitta på någonting roligt.

...

(10 minuter senare)
Okej så mycket rolig fanns det att berätta.
Men jag kan iaf FÖRSÖKA att lova att uppdatera här lite oftare =)

HEJ&HÅ HA DET BRA
SLÅ EN PLING OR SEND ME A POSTCARD

puss (L)

colour up the world

image51
Det bästa: Mina Vänner, vänner är det bästa man kan ha, så fruktansvärt bra! jag älskar er alla (L) ni sätter verkligen färg på tillvaron!
Det sämsta: Det finns ingen variation i mitt liv, men jag försöker iaf.

(picture by; fuljevel)

Ibland gör man saker som man egentligen har något emot

"I rather feel pain than nothing at all"

-En mening ur en låt.
-En mening som man får se exempel på i verkliga livet.
-En mening som vid första åtanke kan verka ganska idiotisk.
-En mening som ibland dyker upp i mitt huvud som verkligen är sann.

-
Det värsta är då man inte känner någonting. Man har inget att vara glad över, inget att vara ledsen över. Man är helt nolltälld. Ingenting verkar spela någon roll. Inget speciellt händer och ingen speciell person gör något speciellt. Inte man själv heller. För det finns ingenting man kan göra.
Jag väljer hellre att känna smärta, vara ledsen för ngt eller känna att det gör ont fysiskt. Då känner man iaf att man lever och finns. En människa med verkliga kännslor.
Visst jag förstår dom som tycker att detta verkar enbart patetiskt... Man vet att man finns och man vet att man lever och man vet att allt snart kommer att gå över. Men allt är inte så enkelt alltid.
image50


Det var flera år sedan nu. Hon var i sitt svåraste sjuktillstånd. Operationen kom närmare och närmare, men hon sköt upp den gång på gång. Hon var rädd, skräckslagen. Rädd för vad som skulle hända, rädd för vad som skulle komma sen. Hon hade alla förkunskaper, hon visste vad som skulle hända och exakt hur det skulle gå till. Hon var i den branchen själv. Det kankse var det som är skillnaden. Hon visste alla risker.
Det hände en gång att hon frågade mig om jag visste vad jag skulle göra då hon fick sina "anfall" om inte pappa var hemma. Jag svarade tveksamt och frågande om jag skulle ringa 112. Svaret blev "NEJ! INTE AMBULANS!.. du ska ge mej ett glas vatten och två seloken". Hon var verkligen rädd. Det förstår jag nu i efterhand.
Jag minns även en speciell kväll. Jag hade varit hos en kompis men pappa ringde och sa att jag skulle komma hem. Jag gick helt utan några tankar om vad som väntade hemmåt. När jag kom hem satt pappa på soffkanten i vardagsrummet lutad över henne. Hjärtklappning, svettningar och andnöd var bara några av hennes symptom. Jag var helt skräckslagen. Det värsta man kan se är andra personer som verkligen lider. Hon kunnde knappt prata men några få ord sa hon; "Efter operationen........ Hur ska jag då ...? Om man inte känner någonting,..... hur vet man då att man lever?"

Det blev akuten den kvällen. Hon avbeställde inte några fler operations tider.
Operationen gjordes någon vecka senare.
Nu några år senare är hon helt frisk. Hon lever ett helt vanligt liv och hennes hjärta fungerar som det ska. Det är fantastiskt vad läkare kan göra.
Jag är evigt tacksam.

Welcome to gran canaria

Åhh, jusst nu känner jag bara hur mkt jag längtar bort, utomlands, till varmare ställen där det känns som alla problam och bekymmer är som bortblåsta.
Jag sitter nu och tänker tillbaka på hur fantastiskt det var i spanien. Varje dag vakna upp och mötas av en strålande sol på klarblå himmel, känna en ljum vind som kommer från den öppna altan-dörren. Till frukost äter man färskt bröd från den lilla lanthandeln som fanns på hotellet, solmogna tomater, färskost och svalkande juice.
Man behöver inte ha på sig så förbannat mkt kläder, det räcker med bara bikini, ett linne, en kjol och solglasögon. Man packar en väska med lite blandade saker som te.x badhanduk, en bra bok, mp3, vattenflaska och såklart kameran, sedan beger man sig ner mot stranden. Man ligger där hela dagen och latar sig och då och då tar man ett kort dopp för att svalka av sig.
Mitt på dagen kanske man stiger upp för att gå till en uteservering för att ta en läsk eller en lyxig glass, sitter där i skuggan och njuter. Efteråt kankse man går en promenad, kollar lite shopping, köper en parfym eller ngt annat, spanar på pojkar och fotar den fantastiska miljön. Efter att tag går man tillbaka till lägenheten för att fräsha upp sig inför kvällen/middagen. Duschar, gör hårinpackning och annat sånnt, sedan ligger man ute i solen och läser tills håret torkar, äter lite chips och andra tiltugg och ser på då ens resesällskap tar sin dagliga rom-å-cola. Sedan går man upp på övervåningen för att fixa håret, sminka sig och byta kläder och när man kommer ner igen har solen redan gått ner och det är mörkt ute. 
Ungefär klockan 7 är man färdig för middag, tar sin kamera i högsta hugg och man går ner mot stranden där alla restauranger finns. På vägen ner försöks man helatiden stoppas av äldre killar i kanske 20-30 års åldern som ropar en massa; "hey, sweety, come here" , "Hello there little beauty, i wanna tell you something", "ohh baby, want a beer?" osvosv. När man väl kommit ner till stranden ska man försöka välja ett ställe att äta på av dom 1000000 olika som finns där. Alla inkastare försöker sälja jusst sin restaurang och tipsa om olika saker. Tillslut väljer man ett ställe och en trevlig kypare kommer och försöker spexa med den lilla svenska han kan. Man beställer mat och dryck och sitter och pratar/skojjar med sin trevliga familj.
Efter ett tag får man den efterlängtade maten och man äter så mycket så man inte orkar någon efterrätt. Efter maten kommer kyparen med en flaska sprit (oftast honungs-rom) och bjuder. Han frågar hur hammal man är, man svarar ärligt och säger att man är 15 och han häller upp ett glas och säger "only for tonight". Man dricker upp den lilla drycken som smakar som hostmedicin med smak av dumle och sedan får man notan och börjar sedan gå upp mot hotellområdet igen.
Man sätter sig ute på terassen för att njuta av värmen, lugnet och av livet i allmännhet och tillslut bestämmer man sig för att gå och sova och vakna upp nästa morgon, för en ny, spännande och minst lika underbar dag (L)

image47

SÅ JÄVLA GLAAAAAD :D


Jag säger bara en sak; ALLA ÄLSKAR SKELLEFTE AIK <3
fruktansvärt härligt med slutspel !

image46
(Om det är ngn som vill klaga på att det inte är en bild från kvällens match får den personen klaga hur mkt den vill. Jag tyckte bara att det var en så sjukt härlig bild! <3 :D)

Life is beautiful

ibland tänker jag på engelska fast jag knappt kan prata engelska. skummt

image45

want to eat, wierdo ?

ännu en spännande dag. om någon undrar varför jag inte skriver/kommer skriva med stora bokstäver beror det på att jag enbart skriver med en hand =) idag har jag inte gjort särskilt mkt, jag och vikkkktossarn har slötittat på en mkt spännande film och ätit kladdkaka. jag har även sagt ett väldigt vackert och roligt ord kanske 878757657 ggr; adorable. eheh, okej.... sen när man kom hem hände inge roligt, allt som vanligt förutom att min hund låg och kollade på simsons  ;S han var den enda varelsen i vardagsrummet och han kollade i riktning mot tvn så det måste ha varit det han gjorde. annars så är väl allting prima, det första jag utbrast i morse var "öääähm, fucking shit", när jag upptäckte hur ont jag hade i halsen, jag ska ju fan till ö-vik på lördah och skrika skellefteå till slutspel, hahahah ;D aja som sagt det ska bli riktigt trevligt ellerhur biniss&nattalinininini ? btw måste jag ringa natta =)

ohohhh, nu kan jag berätta lite om att jag hade en trevlig gårdag =) jag och sabina frenander var i vittjåck och utövade våra vardagliga ritualer. nej så var det inte alls men vi åkte lite skiiidor , mkt trevligt.. fasst vem vet så hade det kanske vare ännu bättre om vi kört på snowbbordis ist =)
sen på kvällen var det oxå trevligt för då hade jag bina å viccan filmmys hemma hos mej =]
och jag lovar det är även skittrevligt och ligga och sjunga på låtar som/av; jimmyjansson, bwo, i just wanna live, shut up, your unbeliveble, tokiohotel osvosv (L)

pusss ;*


havet är djupt, havet är djuuuuupt

Dagens mående: Jobbarsugen ;D
Dagens kläder: Mjukisbyxor och Fultröjja
Dagens frisyr: Ovanligt risigt så det fick bli flätor
Dagens vackraste: Alla sugfötter jag tillverkat (L)
Dagens skada: Ingen alls - HA! DÄR FICK DU PAPPSINGEN
Dagens bästa: Tjäna pengar =D +att pappa betalar 300 till på lördag för ö-vik !
Dagens värsta: Dagen har varit ganska dryg
Dagens godis: Heheh, pappa hade en gaaaanska så stor och god godispåse i skåpet (A)
Dagens kommentar: "Du kan ta denhära hammaren istället så gör det inte lika ont när du slår dej på fingrarna" -  observera ordet när... MEN JAG SLOG MEJ INTE PÅ FINGRARNA ! moahha ;)

hidden in the shadows


vackra bilder, otroligt vackra bilder
tyvärr inte jag som är fotografen


Jag lovar migsjälv att från och med nu börja ta fotandet på större allvar. Det är någonting jag verkligen gillar men som jag ändå inte gör värst ofta. Det kan bero på att jag alltid glömmer min kamera på fel ställe. Det kan även bero på att min kamera inte är så värst bra. När jag fyller år till sommarn/hösten ska jag önska mig en systemkamera. Om det är någon som vet någon bra/prisvärd systemkamera så tipsa mig gärna.

again and again and again......


image42



Keep all the lights off,
And I'll try to kill our past time,
Just to find your heart
Please don't ignore me,
Or I'll just fall asleep,
And wake up when you're gone




want to be my hero?

Hallådärr!
Igårkväll tillbringade man kvällen i kåge med mina kära vänner. Vi var hos sandra för att fira hennes och binas sextonårsdag =) eller altså bina fyllde år igår och sandra i måndags ., Det var iaf en hellyckad kväll med många skratt och trevliga samtal.
Kvällen började med lite tårtätning & musiktävlingar , och jag var taggad som fan. Sen blev det lite gh och sen blev det melodifestivalen så roliga som vi är. Efter det så ville sandra och fia fortsätta att spela gh men det kännde inte jag, bina och vikkis för så vi bestämmde oss för en liten kvällspromenad ;D vi var ute ganska länge och promenerade och vi han till och med tappa bort oss, hahah =)
Resten av kvällen såg vi en film och snakkade, och sedan sommnade vi ovanligt tidigt =) det var ganska skönt om jag ska erkänna, haha =)
Imorse när vi vaknade åt vi upp resterna av tårtan som blev över från gårdagen , mums ! Det är otroligt gott med tårta morgonen efter , :D

TYVÄRR har jag inge bilder från igår jag kan dela med mig av, jag har glömmt min kamera i stan hos mamma



Idag då? Vad händer nu?
Idag ska jag bara ta det allmännt lugnt och inte göra att skit. Ligga framför datorn och kankse kolla på skellefteåaik filmen pappa sa att jag skulle se =) ,
ikväll orkar jag nog inte heller göra ngt värst ansträngande, kanske på sin höjd gå ut med hunden .. men det är ganska härligt, avstressande, samtidigt som man får sig lite motion. de tär bra ! =)
Efter det kommer jag säkert sitta vid datorn ännumera som den nörd jag är. Kankse skriva ngt till blogginlägg och jag kommer på ngt att skriva om, annars bara snakka med folk på msn, det gillar jag =)

RSS 2.0